Am gasit un film iranian de propaganda. Desene animate care promoveaza atacurile sinucigase cu bombe. Link-ul este aici:
http://www.youtube.com/watch?v=Y-UZyNssGj0te
Am gasit un film iranian de propaganda. Desene animate care promoveaza atacurile sinucigase cu bombe. Link-ul este aici:
http://www.youtube.com/watch?v=Y-UZyNssGj0te
Last edited by Dadi; 03-06-2007 at 17:50. Motiv: teh right link
Au motivele lor pentru care fac asta.Familiile celor ce se sinucid(nu in toate cazurile) primesc bani pentru sacrificiul facut.Un amic musulman imi spunea: cand soldatii iti violeaza mama,sora si le omoara eu ce vrei sa fac??
Edited by MOD - fara reclama in semnatura!
aici sunt multe de discutat....e usor sa stai pe margine si sa judeci de aceea nu o sa fac asta doar o sa-mi zic cateva pareri...
totul pleaca de la mediul in care traiesc acesti oameni nu stiu daca ati vazut la tv, dar inchipuiti-va ca sunteti copil si toata copilaria o petrteceti in irak, afganistan,pakistan etc etc....mediul acesta de razboi, la un moment dat armele si bombardamentele ajung sa faca parte din viata, le vezi ca pe ceva firesc, acest lucru isi pune amprenta pe caracterul tau, ceea ce mai tarziu iti va dauna serios, personal si religia asta musulmana mi se pare foarte fanatica, prin urmare daca esti crescut de mic , esti indoctrinat ca adversarii reprezinta raul absolut, ajungi sa ti se para normal la un moment dat sa te duci in mijlocul lor si sa detonezi o vesta cu explozibili....
pe de alta parte, din pacate nu prea cred ca toata chestia asta o sa termine prea curand, parca pe zi ce trece sunt mai multe atentate, mai multe vieti se pierd total aiurea din cauza ca nu stiu ce ...lider... are o viziune mareata........
Eu nu am nimic impotriva lor. Nici evreii si nici arabii nu ma deranjeaza. Treaba lor cum doresc sa isi traisca viata.
Dar nu intleg cum poti sa promovezi prin intermediul tleviziunii un astfel de "desen animat". Copiii lor in loc sa se uite la Tom si Jerry sau Scoby Doo vad pusti, grenade si tancuri? Asta nu mi se pare OK. Ce li se spune lor la gradinita? "Tu trebuie sa te faci mare ca sa te jertfesti pentru tara". Este ca si cum mi-ar zice mie cineva maine ca trebuie sa imi dau foc in centru ca sa traisca bine Basescu. Ia mai da-o incolo de tara! Ea ce imi da mie ca sa ma sacrific eu pentru ea?
Familile "sinucigasilor" primesc sume de bani si respectivii stiu la ce se supun...dupa mine unii americani chiar merita sa fie aruncati in aer...
asta e propaganda???? mai verifica odata linku
alea sunt desene de au fost transmise si pe la noi iar cantecu parca era la inceputu lor
oricum in mare masura sunt de acord cu atacurile sinucigase asupra americanilor, dar nu merita sa moara saracii soldatzi ci aia care i-au trimis in iran,irak si pe unde mai sunt....
Am reactualizat link-ul:
http://youtube.com/watch?v=Y-UZyNssGj0
Nu stiu cum se face ca dispare mereu de aici.
au multe motive,fie daca se sinucid familiile lor primesc bani,din motive religioase,din loialitate pt. grupaprea terorista in care sunt si pt. Alah,sau doar pentru ca sunt suparati pe lumea in care traiesc,oamenii ii alunga ca ii vad negrii si cu barba,sunt discriminati,si mental sunt impinsi de constiinta sa faca asta
regardelss what the haters say,
imma get it anyway,
imma gonna do my thing.
10 minute iroside din viata. Merita sa moara creatorii desenelor, s'asa sunt inutili.
Dupa parerea mea razboiul in iraq nu trebuie oprit, trebuie luptat pana la instaurarea unui nou regim unde populatia sa aibe sansa la o educatie, nu doar la propaganda anti israel si teologie islamica.
si uite asa dam toti exemplu de cat de inchisi suntem. Poate pentru unii onoarea e mai importanta decat viata. Nu ii judec doar pentru ca sunt diferiti, spare me the whole "sanctity of life" bullshit(vorba lui G.Carlin). Cu cat educam mai mult aceste popoare "necivilizate" cu atat acceleram globalizarea. Se vor pierde multe tari, se vor uita culturi bogate. Vom deveni toti niste robotei identici.
N. was right.
Nu este vorba de globalizare aici. Este vorba numai de felul cum aleg unii sa-si educe copiii. In timp ce la noi filmele au tot felul de bulinute si de avertismente sonore sau vizuale, astia fac desene animate cu sange si razboi pentru tara.
Ce treaba am eu frate, ca lui Basescu nu-i place de Vadim, de exemplu. Daca Basescu alege maine sa se impuste cu Vadim eu trebuie sa plec la razboi pentru unul sau pentru altul? Da-i incolo de oameni politici. Sa moara ei pe front daca sunt atat de viteji. Sa lase populatia in pace sa-si traiasca viata in liniste si pace.
ce manipulare posteasca..razboiul din iraq are si el un rost pe langa imbogatirea cu petrol..si anume instaurarea echilibrului
Arabi care se arunca singuri in aer
Numele threadului ales de tine implica multe. Nu este atat de simplu arabi care se arunca singuri in aer ci are mult mai multe implicatii.
Din pacate sau mai degraba din fericire nu am apucat sa vad pe youtube ce ai postat u si ce anume te deranja. Faptul ca exista tampiti este un lucru cert atat in lumea araba cat si peste tot de altfel.
Subzero:
"personal si religia asta musulmana mi se pare foarte fanatica, prin urmare daca esti crescut de mic , esti indoctrinat ca adversarii reprezinta raul absolut, ajungi sa ti se para normal la un moment dat sa te duci in mijlocul lor si sa detonezi o vesta cu explozibili...."
Subzero u cu siguranta faci o mare confuzie intre religie si politica. Ce legatura are religia arabilor cu aruncatu in aer? Din motive religioase?! O fac pentru propovaduire? Chiar si in romania si in craiova exista arabi atat musulmani cat si crestini iar in privinta celor musulmani (nu neaparat arabi ci toate natiile de musulmani chiar si romani ) cati din ei te-au atacat pe strada pentru ca u la randul tau esti nemusulman?
Che Guevara:
"Dar nu intleg cum poti sa promovezi prin intermediul tleviziunii un astfel de "desen animat". Copiii lor in loc sa se uite la Tom si Jerry sau Scoby Doo vad pusti, grenade si tancuri? Asta nu mi se pare OK. Ce li se spune lor la gradinita? "Tu trebuie sa te faci mare ca sa te jertfesti pentru tara"."
In privinta copiilor din Iraq, Afganistan Palestina etc multi dintre ei nici nu au televizoare. Aceste desene animate si nu numai ci acest tip de "indoctrinare" de tip multimedia si de altfeld de orice tip este gresit cu siguranta. Copiii din tarile in razboi (nu numai din cele arabe) nu au parte de copilarie, ei sunt victime ale tragediei pe care razboiul o aduce odata cu izbucnirea lui. Dar faptul ca se gasesc unii tampiti care sa produca un astfel de material video nu inseamna ca toti copiii se uita la el. Nu inseamna ca la gradinita sau in scoli sunt astfel indoctrinati. Parintii lor ca de altfel ca orice parinte cauta sa ii tina departe de astfel de atrocitati si cauta sa le pastreze inocenta cat mai mult timp. SI chiar daca s-ar difuza astfel de programe conteaza si permisiunea parintilor. Pusti, grenade si tancuri le vad oricum pe strada, le vad intrand in casele lor si distrugand vietile lor.
*Bigger, Longer & Uncut*:
"10 minute iroside din viata. Merita sa moara creatorii desenelor, s'asa sunt inutili.
Dupa parerea mea razboiul in iraq nu trebuie oprit, trebuie luptat pana la instaurarea unui nou regim unde populatia sa aibe sansa la o educatie, nu doar la propaganda anti israel si teologie islamica. "
Pierzi niste lucruri din vedere. In primul rand in Iraq in primul rand exista conflicul shia-sunii. Musulmanii shia care sunt predominanti in Iran de exemplu sunt cunoscuti chiar si de voi pentru violenta lor pe care o atribuie religiei. Hai sa fim seriosi de-alungul timpului si istoria sta martora, toate razboaiele religioase duse in numele lui Dumnezeu au fost de fapt razboaie politice pentru putere in principal.Pentru a atrage un numar mare de soldati au fost motiviti datorita motivelor religioase. Si sa iti mai spun ceva despre musulmanii shia.Ia uita-te bine pe harta lumii. Daca musulmanii shia vor prelua puterea in Iraq, alaturi de cei din Syria despre care se stie ca acolo au un cuvant de spus si Iranul care este predominant shia se va crea un mare triunghi si foarte puternic shia. In Iraq situatia e mai delicata decat crezi pentru ca nu lupta numai impotriva americanilor ci si impotriva sheitilor de acolo care primesc sprijin din Iran. Dupa atatia ani de razboi in Iraq tie ti se pare ca se merge pe o cale buna? Ti se pare ca s-a rezolvat ceva bun? Mai informeaza-te in ceea ce priveste politica internationala daca tot te dai cu parerea si mai ales daca etsi asa un mare sustinator al razboaielor (cel putin atata timp cat nu esti u personal implicat banuiesc).
Last edited by Anna; 08-10-2007 at 23:32. Motiv: Automerged Doublepost
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: