Ce loc va ocupa U Craiova peste 1 an. Se va lupta pentru titlu? Va ajunge din nou printre ultimele locuri? Va ajunge sa fie retrogradata? Sau vor continua sa ramana pe linia de plutire ca si anul acesta ?
Ce loc va ocupa U Craiova peste 1 an. Se va lupta pentru titlu? Va ajunge din nou printre ultimele locuri? Va ajunge sa fie retrogradata? Sau vor continua sa ramana pe linia de plutire ca si anul acesta ?
eu cred k vom fi in primele 5 echipesi vom face viatza grea echipelor din Bucuresti
![]()
LOCUUULLL 2 .... AS FI IDEALIST SA CRED CA 1... E CUM ZICE MARICELU... AU ALTII ALTE METODE SA FIE 1
Mai mult ca sigur intre primele 6...7. Eu unul, si cred ca nu sunt singurul, imi doresc titlul...insa o echipa mare nu se poate naste peste noapte, trebuie sa avem rabdare cu acesti copii talentati si sa le acordam credit si sprijin. Mai mult ca sigur vor avea un cuvant greu de spus in fotbalul romanesc...si numai.![]()
Old age is always 15 years older than I am!
locul 4
nu.
Sper sa ajunga in primele 5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eu cred ca in primele 5 echipe va fi![]()
daca se tine tare eu zic ca in primele 5![]()
eu cred ca va fi in primele 3, cu conditia ca echipa sa se consolideze.
daca vom juca cum am jucat in ultimele 6-7 etape ale returului cu siguranta vom fii in primele 5
sa fim realisti locul 2 nu este inca de nasul nostru..dar putem spera oricand la locul 5 chiar 4 in orice caz in sezonul urmator vom fi in primii 7
4, 5, sau 6![]()
Eu vreau sa ocupam locul I. Si o sa cred asta pana cand nu vom mai avea sanse de a-l ocupa cel putin teoretic.
CAMPIONI!!!![]()
umor oltenesc
Horoscopul lunii:
Dragoste : astrele iti surad...
Sanatate: astrele iti surad si mai tare....
Bani: astrele se tavalesc deja pe jos de ras.....
Puneti un poll ca sa votam.![]()
locul 6![]()
5-6 acilea cred ca o sa ajunga..
Banii nu te schimbã, ii schimbã pe cei din jur.
Uneori e mai nobil sã spui o micã minciunã decât un adevãr dureros.
5-6
Transpiraţia strică reputaţia!
3-4
Romania este o tara frumoasa...pacat ca este locuita!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: