am auzit de chesti asta,e inca un prototip si parca a fost estimat la 10.000$
regardelss what the haters say,
imma get it anyway,
imma gonna do my thing.
10.000$![]()
Si inafara de a te lasa sa desenezi putin, daca ai fi un artist cu ce vine nou chestia asta ?
Nu prea ii vd functionalitatea, n-am avut rabdare sa vada tot filmul
He who laughs last, thinks in slow-motion !!!
Shall we shag now or shall we shag later ?
Think outside the BOX !
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to beleive.
You take the red pill, you stay in wonderland and I show you how deep the rabbit hole goes.The choice is yours !
If you’re just safe about the choices you make, you don’t grow!
da domne,
viitoru' is here![]()
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
cuvantul cheie e ACUM. la inceput calculatoarele erau doar in folosul armatei, ocupau o camera, si erau foarte scumpe. se spune ca s-a ajuns pe luna cu echivalentu 286-386 or something. deci se evolueaza foarte repede.
faptu ca au aparut chestiile astea in stare functionala si mai ales ca o sa se comercializeze nu poate decat sa ma bucure. inseamna ca peste ceva timp o sa putem folosi si noi tehnologii similare.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
este o chestie de viitor,au spus ca le vor vinde cazinourilor,restaurantelor,cafenelelordeci acum bill gates va mai avea din ce sa isi mai sporeasca averea si veniturile
a revolutionat tehnologia de acasa cu acest surfacing computer
Mult prea marfa ..... oricum pana o sa ajunga in romania o sa mai avem ceva timp de asteptat
shit
fuck
damn
alte epitete
deci am ramas fara cuvinte. foarte tare chestia. si stau si ma gandesc ca toata chestia asta nu e deloc fantezie, ci doar o turma de coderi cu imaginatie si resurse (hard si $) suficiente. e genial! cred ca in 10 ani va fi o chestie uzuala. si cred din ce in ce mai mult ca situatiile prezentate in filmele sf suprarealiste, in care tot felul de astfel de gadgeturi sunt zoioase, rasfirate prin suburbii rau-famate, pot fi usor o realitate. de-asta exista chinezii!
damn, my xp looks so damn OLD... prehistorical... cred ca dupa vista nu va mai exista widows, ci surfacing... vreau sa-mi arunc pc-ul la gunoi...![]()
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
mother of all creatures, big and small, What the fuck is that
O sa ajungem sa privim la tv, lucram, gatim, dormim pe acelash aparat
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
vezi tot filmul
masa aia ,daca ii pot spune asa , are tot felu' de aplicatii pentru afaceri si nicidecum nu e destinata artistilor , pictorilor sau mai stiu eu ce..
mi se pare geniala si cred ca orice firma care se respecta va dorii sa o aiba in holul de la intrare pentru as arata produsele .... etc
in cea e priveste pretul , mi se pare destul de rezonabil
te sperie ce idei au astea! vorbeam de Microsoft
Y! messenger bbc_press/@yahoo.com
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: