De astazi Ilie Balaci este noul manager sportiv la Universitatea Craiova.
Va fi bine.
Naspa. E cam batran.
De astazi Ilie Balaci este noul manager sportiv la Universitatea Craiova.
Sa speram ca va fi benefica. Insa deocamdata e doar o lovitura de imagine...va mai dura pana vom realiza care sunt efectele.
Old age is always 15 years older than I am!
Eu zic ca va fi bine!
Nu avem nici un comentariu contra?
e bine,...![]()
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
eu zic ... ca va fi bine... pt ca aveam nevoie de un om cu experietna mai ales ca este oltenHAI CRAIOVA!
Am vazut ca sunt cateva voturi si impotriva. Si eram curios de ce au votat contra cei care au facut-o.
poi tinand cont k marele Ilie Balaci fostul capitan al Craiovei cel cu care am cucerit 4 cupe si 3 titluri daca imi aduc aminte a venit la Craiova nu poate sa insemne decat bine pt echipa...cred k este un om kre va face numai lucruri bune...HAI CRAIOVA
sa avem incredere in el ...cred k v-a trece pe postul de antrenor din iarna![]()
eu zic ca e de bine![]()
Balaci e Balaci.
E bine ca a venit, are destula experienta.
Poate o aduce si el ceva jucatori...cine stie...
Sa-i uram bun venit si sa-l vedem la treaba
Forza Stiinta.
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
îmi doresc şi sper că va fi bine, poate a venit vremea ca "U" Craiova să arate din nou că fotbalul mare din România s-a născut la Craiova![]()
Am incredere in el, si sunt sigur ca va face o treaba buna.
la capitolul imagine stam destul de bine, iar venirea lui BALACI este inca un pas inainteva fi bine pt k BALACI a venit cu inima
![]()
e bine ca a venit ajuta craiova si o sa aduca jucatori ff buni
va fi bine. sper sa aduca echipei tot ce ii trebuie.
da aaaa... pentru cel de la bad rep. sincer nu prea ma int parerea ta dar nu comentez sa fac posturi. daca era sa comentz pentru posturi ma vedeai pe la alea din 2005 pe unde nu mai scrie nimeni.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: