http://www.metacafe.com/watch/620535/video/R/CFD_1002/
Mi se pare putin cam ciudata atitudinea cameramanului....renunta la prim plan pentru a filma moaca reporterului si oameni derutari...
http://www.metacafe.com/watch/620535/video/R/CFD_1002/
Mi se pare putin cam ciudata atitudinea cameramanului....renunta la prim plan pentru a filma moaca reporterului si oameni derutari...
daca era intr-adevar un OZN, cred ca ar fi aparut peste tot la televiziune
cum nimeni nu stie nimic, eu zic ca e fals
trucat 100% ... deci orice cameraman filma numai obiectu nu il mai filma iar pe reporter![]()
Copyright 2008 財團法人台灣網路資訊中心 All Rights Reserved.
mie nu mi se pare prea convingator.de ce s-ar fi aratat tocmai ziua si cum de se aflau reporterii tocmai acolo?
Trucaj![]()
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
pai omul cand a ajuns pe luna a asteptat sa se faca intunericca sa nu fie vazut de formele de viata de pe luna ( asat in cazul in care existau)
De daca martzienii e prostior fi zis ca suntem forme de viata vegetative si deaia nu s-au ferit de noi
e putin suspecta si treaba cu reporterul care se afla tocmai acolo....da pana la urma el facea un reportaj
nu nu nu. de fapt urmeaza "prima directiva" din star trek, sa nu intervina in lumile care inca nu au realizat primul motor warp. ce dobitoci si scenaristii care au scos chestia cu "prima directiva". ei nu s-au gindit ca or sa vada si martienii serialul si poate il iau de bun? hai sa-i ardem pe rug pe scenaristi, o merita.
trucat 100%(nu se uitau chiar toti cea ce nu cred ca era sa nu te uiti chiar ar fi creat isterie)
Cel care stie si stie ca stie,
este intelept. Cere-i sfatul.
sunt babauri astea...100%trucaj
MaYbE ThIs WoRlD Is AnOtHeR PlAnEt'S HeLl
acu daca stai si te gandesti poate fi un OZN....ca nu putem fi singuri in tot universu asta....trebuie sa mai fie vreo rasa mai avansata asa dar nush ce sa zic de filmuletz adik multe sunt trucate![]()
100% trucaj.....
Fake....200%
![]()
Independent Movement
la fel de reala ca mos craciun
hmmm...fake?astia nu au ce face![]()
![]()
"I'm just a musical prostitute my dear,i won't be a rock star i will be a legend"-Freddie Mercury
R.I.P. King of Pop
invasion
![]()
Mr. Originality
este trucat filmuletul...lumea era prea calma si nu zicea nimic...si in plus reporterului i se facuse cald si isi daduse sapca jos..se uita la OZN da vorbea in continuare nu avea treaba
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: