ADIDASHI ITALIA

0-day Member robertoo's Avatar robertoo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    94
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

ADIDASHI ITALIA

SUPEROFERTA ULTIMELE 5 PERECHI CARE MI AU RAMAS LA 170RON NEG ADIDASHII SUNT NOI NOUTZI ADUSHI DIN ITALIA TEL 0723039639,0767448467,ID MESS:roby_rora.

Banned haladitul reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-06-2007
    Varsta
    75
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    12
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Thumbs down

yack ..ma dezgusta marfa ta...aia sunt din sucpi clar .....si la pretu ala..imi iau adidasi de adidasi .....dai si tu pe la 4-5 sute..daca vrei sai dai ......astia sunt preturile..mai invata si tu cate ceva,,despre haine...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    sunt nepretuiti?

pune pret sau sterg anuntul

0-day Member robertoo's Avatar robertoo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    94
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

adidashi

Fratzilor nu va luatzi dupa necunoscatori am vandut o gramada de adidashi si nimeni nu mi-a zis ca sunt din sucpi,ce e adevarat e ca sunt modele mai vechi,clasice si de asta i-am lasat la pretz si mai las.cine cunoaste stie!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: