telefonul e codat pe Italia....
http://www.gsmarena.com/nokia_6680-1045.php
8.500.000 fix
telefonul e codat pe Italia....
http://www.gsmarena.com/nokia_6680-1045.php
8.500.000 fix
tata se vinde cu 8 nou care merge pe romania.
asta nu vamerge niciodata..............pentru k nu se decodeaza
nu se gaseste soft
Tel:0768640491
Ym: elly4n NU PREA RASPUND LA TEL .. APELATIMA PE MESS !!!!
cunosc situatia.
Si tot 8 mil ceri???? Astea codate se dau cu 3,5-4 mil codate. Dar la 4 mil tre sa aibe toate accesoriile. Intradevar face multe telu dar daca ce e mai important nu face ce vrei acu.
mai bine dau cu el pe geam, decat sa-l vand la banii astia.
ba saritit toti ca gainile la malai care da ma 6680 cu 8 mil si nou ca cumpar eu sariti acum cand va vad ma apuca...... adevaru ca telefonu tau face cam 6-7 mil ca e vro 80 de euro decodarea (parca) nustiu daca si in craiova dar de decodat se decodeaza parca era unu si peaci pe forum care zicea ca decodeaza !!! auzi 8 mil bine ca nu zisasi ciumegi sunteti vere uni de vreti sa va dati jegurile de telefoane cat mai scump si sa valuati dastia bune ieftin rau !
cu 80E am cumparat eu unu.E nou si tot asa-codat.Asta e pretul lor tinand cont ca inca NU se decodeaza.L-am luat in speranta ca odata si odata tot tre sa apara un soft si pentru el.Al meu a fost cumparat din Anglia.
ym:serbandan
COSMOTE-0745620246
RDS-0351411428
DIGI-0771642234
schimb cu sony erricsson k 608 i te i ntereseaza.....e nou la cutie cu toate accesoriile....... =mai zici tu o diferenta..... dar sa spui daca se poate decoda... id messenger ionelys_boy14Mesaj iniţiat de UzzY
Mesaj iniţiat de poka
Nu decodeaza nimeni nici pe forum nici in Romania
Ar fi unu dejan da e la sarbi si nu cred k ai avea incredere sa il trimiti la el.
nu ma intereseaza parerile voastre...nush ce atatea comentarii....vi se pare mult sariti peste el si gata....asa au zis unii si de motorola a1000 ca nu-l vand, ca prea mult si tot s-a gasit careva.
PS: telefonul este codat pe FORTA 3 si are toate accesoriile.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: