Care credeti ca e mai tareasa ca pretz perfomantza
Care credeti ca e mai tareasa ca pretz perfomantza
Live !!!
telefon 0743/26.40.43
Nokia...e Nokia...
N93i
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
pai ce e n93 mai bun decat n95 ?
![]()
Live !!!
telefon 0743/26.40.43
pana mea,asta e un thread absolut inutil,majoritatea voteaa ce au ei,nu ce e mai bun,in plus depinde de ce ii trebuie fiecaruia de la un telefon
sincer nokia mi se par niste ,,jafuri'' la baterie pe langa ericsson cel putzin teoretic putzin si practic. Uitati-va si voi pe net si comparati autonomia unui sony cu un nokia. A si Sony sunt cele mai tari la multimedia din lume( parerea mea ) .
Live !!!
telefon 0743/26.40.43
Nokia din toate punctele de vedere
nici macar nu imi plac alte telefoane
nokia ftw![]()
![]()
i make juice happen.
Cine e de acord cu mine ca nokia e slab la baterii in comparatie cu sony ericsson ?
Nokia sunt tari la semnal intradevar recunosc dar si slabe la multimedia
Last edited by Noua; 04-06-2007 at 01:17. Motiv: Automerged Doublepost
Live !!!
telefon 0743/26.40.43
pai eu am sony ericsson si sunt multumita de el,nu l-as da pe un nokia decat daca ar fii super performant...de votat nush ce votez,ma mai gandesc![]()
Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are. And where you wanna be. And sometimes you have to venture outside your world in order to find yourself. As for me, I'm happy right where I am. I only wanna be with you.
Sony Ericsson![]()
SonySpuneti-mi si mie un Nokia la care sa se auda muzica mai bine in casti decat la orice sony nu neaparat din seria W. Chiar si K750
Cu toate ca eu am Samsung
pentru ca sunt mai interesat de aspect decat de functii. Oricum in zilele noastre toate au camere, mp3 si alte chestii
![]()
Last edited by adi_gei; 04-06-2007 at 15:27.
Never Run Faster than your guardian angel can fly!
nokiaNude Lindsay Lohan saver
totusi.. nokia la pret/performanta?
alea de la nokia sunt solide si fiabile, dar stau prost la capitolul multimedia, unde sunt inferioare celor de la sony ericsson (la cele de la acelasi pret, va rog nu generalizati)
ca modele de varf cele de la nokia sunt mai bune (seria N) dar pentru utilizatorul roman, care nu are resurse suficiente, cele de la SE sunt mai potrivite.
ps: am votat SE.
import skynet;
in momentu asta am un panasonic x700. e luat in decembrie 2005 (a stat numai in familie). e la fel de fiabil ca un nokia si a fost mai ieftin.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: