Stie cineva cand apare Windows Xp si incarca cum pot modifica timpul asta de asteptare, ca se poate asta stiu sigur dar am uitat sigur![]()
![]()
Stie cineva cand apare Windows Xp si incarca cum pot modifica timpul asta de asteptare, ca se poate asta stiu sigur dar am uitat sigur![]()
![]()
cool, sunt si eu interesat ^^
credeti ca il puteti modifica asa una doua?timpul asta de asteptare e acolo deoarece sunt incarcate in memorie kernelul..dar poti schimba ordinea bootarii drive-urilor ..nu te astepta sa fie prea rapida insa
mai sunt si alte metode gen deletarea fisierelor din Prefetch etc dar nu te astepta la ceva miraculos http://pubs.logicalexpressions.com/P...cle.asp?ID=304
daca te referi strict la timpul de incarcare al sistemului de operare, mare lucru nu poti face. Se pot face unele optimizari dar nu vei vedea super dif.
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
nu inteleg de ce sariti la alte subiecte eu discut strict de programarea timpului din calculator fapt 100% sigur, multa lume asteapta raspunsul![]()
chiar nu stie nimeni...![]()
Eram in alta parte,departe acum,aveam bani frumosi daca aveam noroc in viata,cum am noroc de prosti
!!!
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: