Vreau si eu o recomandare de aparat foto digital, cam pe la 5-6 MP (megapixeli), cu flash, cu zoom optic de 3x, in jurul sumei de 4-5 mil lei vechi. Preferabil sa stiti mai multe despre aparat, si sa fie o firma bunicica.
Vreau si eu o recomandare de aparat foto digital, cam pe la 5-6 MP (megapixeli), cu flash, cu zoom optic de 3x, in jurul sumei de 4-5 mil lei vechi. Preferabil sa stiti mai multe despre aparat, si sa fie o firma bunicica.
Recomand Canon de suma dorita (oricat de ciudat ar suna). In acest interval de pret iti poti lua un Canon A 530. Crede-ma ca stiu ce vorbesc cand spun Canon si atat.
daca iti permiti sa cresti bugetul pana pe la 6.5mil
http://www.price.ro/preturi_fuji_finepix_f20_49238.htm
are un senzor bun. deci performanta mai buna decat competitia la iso mare deci posibilitati de fotografiat in lowlight mai bune
vezi sample-uri pe dpreview
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
eu zic ca exista doar sony si restul lumii...daca vrei ceva de calitate si cat de cat performanta (lentile Karl Zeiss)....pt ca, camerele digitale pe care le folosim sunt "pe jumatate semiprofesionale". eu am un sony de 4,2 megapixeli veche cei drept dar se bate cu multe de generatie noua inclusiv canon (merge si canon dar...sony rulz)...
aberezi. in primu rand lentilele alea "Karl Zeiss" (care defapt sunt Carl Zeiss) nu au nici o legatura cu optica Zeiss adevarata. sony doar produce sub licienta lor.
la fel Leica de la panasonic.
ca idee du-te pe dpreview si compara samples de la diferite compacte. canon si sony.
iar la noise uita-te la fuji seria F.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
am avut un sony chiar bun (cre'ca unul din putinele scoase).
m-am jucat cu diferite compacte de la sony si nu m-au impresionat mai deloc.
iar de samples e plin netul. repet. intra pe dpreview si uita-te la poze. diferentele sunt destul de clare. nu zice nimeni de specificatii (desi si din alea daca stii dupa ce sa te uiti iti poti forma o parere).
poze
Agreed with mw on this one. Eu sint posesorul foarte fericit al unui Sony H2, si oricat de multumit as fi de el, tot canon recomand. Senzor mai bun.
daca nu ai luat intre timp iti recomand canon a550, e la 509 lei cu o gramada de accesorii.e o camera f buna si are si filmare impecabila la 30 frame-uri pe secunda 640/480. si faci si peste 500 poze cu 2 acumulatori de 2500mA( o sa primesti 2 de 2000mA). iar la calitate sa te uiti pe toate review-urile si o sa vezi ca cei de la canon sunt primii incepand cu camerele profesionale si terminand cu cele compacte.
http://www.angelosoft.ro/product_inf...a82cf8b085e8da
Si eu as fi interesat de o camera foto digitala....nu ma intereseaza sa aiba mai mult de 5 mp...pt ca nu ii folosesc.....de preferat 4 x zoom optic(presupun...ca asta conteaza daca vrei sa faci poza la un peisaj mai indepartat...si ai nevoie de un zoom mai clar )....si cel mai important ...sa aiba stabilizator de imagine..pt ca: m-am jucat la cateva aparate...si pt. un incepator...sau pt cineva care nu a mai avut aparat foto...e cam greu de facut poze reusite...fara IS......nu am vrut sa deschid alt thread...suma ar fi pana in 5 mil.....astept recomandarile voastre
![]()
Eram in alta parte,departe acum,aveam bani frumosi daca aveam noroc in viata,cum am noroc de prosti
!!!
![]()
Raul, iti recomand sa iti faci propriul thread, nu sa dezgropi threaduri vechi de cand lumea
Eu mi-am luat asta vara un SONY DSC W80 si sunt foarte multumit de el, deocamdata.
cred ca o sa incep cu aparatul asta
http://www.nowo.ro/panasonic/camere-...o-digitala/190
...pentru moment..nu-mi permit ceva mai bun...si asta mi se pare ok...la pretul respectiv...![]()
Eram in alta parte,departe acum,aveam bani frumosi daca aveam noroc in viata,cum am noroc de prosti
!!!
![]()
Nu multumesc, mi`am luam acu un Nikon D60 si sunt foarte fericit.
Dupa cate vedeti topicu` e foarte vechi, si de atunci am schimbat 2 camere foto.
Daca vrei un aparat micut pe care sa l poti lua dupa tine la plimbare iti recomand S8000 de la Nikon.
Daca vrei ceva mai performant din punct de vedere al zomm-ului atunci ai mai multe variante care le-am vazut si eu pe un top cu cele mai bune 5 aparate compacte cu superzoom . Topul il gasesti pe http://topcadouri.ro/TOP-5-CAMERE-DIGITALE-2009.php
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: