Intrebari concurs "te crezi mai inteligent ca un copil de clasa a 5a" varianta online

Helper becks's Avatar becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3618
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    908
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:

Intrebari concurs "te crezi mai inteligent ca un copil de clasa a 5a" varianta online

Ma jucam pe site'ul lui prima tv jocul acela "te crezi mai inteligent etc" ...e si emisiune la tv si am dat de o intrebare la care chiar nu stiu raspunsul si nici nu l'am gasit, mai stiu destule persoane in aceeasi situatie poate stie cineva de pe forum...si ma gandesc sa fac threadul asta pentru oricine mai are nevoie de raspunsuri la intrebarile acelui joc...poate mai sunt si altii asa ca prima intrebare la care se cere un raspuns:
    Numele carui rege a fost primul descifrat dintr-un text hieroglific?

Banned IBogdan's Avatar IBogdan reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    114
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

cioaba???
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Helper becks's Avatar becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3618
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    908
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:
    s'ar putea da totusi nu cred

Member orso's Avatar orso reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    309
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    6
    Puncte CF
    40.0
    pai sa-l intrebam pe unu de cls.5-a
    pe bune da unu de 12ani stie raspunsu?
    tel:0763671149

Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3618
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    908
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de orso Vezi mesajele
    pai sa-l intrebam pe unu de cls.5-a
    pe bune da unu de 12ani stie raspunsu?
    nu crek il stie tocmai asta e am cautat pe google si nu am gasit..bine nush cat de atent am cautat...oricum poate a trecut cineva d faza aia a concursului si ne spune si noua

OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    52
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    144
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de becks Vezi mesajele
    Ma jucam pe site'ul lui prima tv jocul acela "te crezi mai inteligent etc" ...e si emisiune la tv si am dat de o intrebare la care chiar nu stiu raspunsul si nici nu l'am gasit, mai stiu destule persoane in aceeasi situatie poate stie cineva de pe forum...si ma gandesc sa fac threadul asta pentru oricine mai are nevoie de raspunsuri la intrebarile acelui joc...poate mai sunt si altii asa ca prima intrebare la care se cere un raspuns:
    Numele carui rege a fost primul descifrat dintr-un text hieroglific?
    Tolemeu

Member Cobalt's Avatar Cobalt este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    23-08-2006
    Locaţie
    Earth
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    148
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    40
    Puncte CF
    39.5
    Citat Mesaj iniţiat de AlexSUN Vezi mesajele
    Tolemeu
    Vrei sa spui Ptolemeu
    CARPE DIEM !

Member danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om
    Data de inscriere
    13-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1417
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    473
    Puncte CF
    25.5

...

ideea concursului e buna.. dar am ramas uimit cat de mult se minte cand fac publicitate unei emisiuni...de ex : a zis Iantzu intr-o reclama ca in nici o tara nu s-a mai preluat ideea emisiuni, dar la un simplu search pe un torrent am gasit seriale intregi la americani cum ar fi :Are.You.Smarter.than.a.5th.Grader.S01E15;
    ar trebuii dati in judecata
    PS : becks bafta in continuare

Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3618
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    908
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:
    da e misto ideea...mmm nu mai stiu exact in reclama d la tv park a zis k in europa nu s'a mai difuzat emisiunea ...si k ar fi provenita din sua...oricum cat despre concursul online...e o mare prostieCredeam ca e ceva mai interesant, azi am reusit sa trec de intrebarea aia...si dupa ce raspunzi la ea tb sa dai sms la un numar ...si sa trimiti un cod...pe baza codului iti mai trimit ei o intrebare..in fine, prostii...credeam k e ceva mai interesant, nu stiam k totul se opreste la a 10a intrebare

Gamer juve_doom's Avatar juve_doom este placut de toti juve_doom este placut de toti juve_doom este placut de toti
    Data de inscriere
    16-05-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1021
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    291
    Puncte CF
    17.5
    Usergroups:
    daca am avea cultura generala am sti sa rapundem

sicer ... un copil de clasa a 5-a care invata mult ... un "tocilar" stie 85% din raspunsuri

Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3618
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    908
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:
    s'ar putea...oricum pentru cine intereseaza(in cazul in care nu stiati)...raspunsul de la intrebarea de saptamana asta este 24 iunie
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: