De cate ori il deschid mi se reseteaza cand intru in My Computer sau alte aplicatzi![]()
![]()
Stitzi care ar putea fi problema?![]()
De cate ori il deschid mi se reseteaza cand intru in My Computer sau alte aplicatzi![]()
![]()
Stitzi care ar putea fi problema?![]()
poate ai luat vreun virus, sau ceva eroare de sistem... incearca sa reinstalezi windowsul
o problema asemanatoare am avut si euinstaleaza windowsul si se rezolva
![]()
Am reinstalat WIndowsu pana mi-a venit rau... cred ca e ceva din unitate....
verifica sa nu ai temperatura la procesor mare.
mai verifica si sursa.
bafta![]()
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
Primul lucru care trebuie sa il faci e sa sufli calc de praf cu un aspirator care sufla aer("SA NU ASPIRI PRAFUL") sau cu feonul....Verifica daca toate mufele sunt infipte bine,verifica temperatura la procesor,baga o config la calc si puterea sursei de alimentare sa vedem daca sursa ta face fata la componentele din el si dupa aia mai vorbim....
Aceeasi problema am avut`o si eu... Incearca sa schimbi sursa![]()
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
Si mie mi se restarta cand accesam una din partitii. Am instalat de cateva ori windowsul si degeaba. Avem un virus pe unul din cd-urile cu programe.
Old age is always 15 years older than I am!
si am avut cam aceiasi problema... mi se restarta imediat cum intra in windows.. am schimbat sursa degeaba.. pana la urma am formatat hdd l-am partitionat din nou si am pus windowsul.. acum merge super;![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: