Benq FP92vW
Philips 190CW7CS
Horizon 9006SW
ViewSonic VA1903wb
Astept sugestii, eventual de la cei care au ... ca nu stiu ce sa aleg intre ele
merci
Benq FP92vW
Philips 190CW7CS
Horizon 9006SW
ViewSonic VA1903wb
Astept sugestii, eventual de la cei care au ... ca nu stiu ce sa aleg intre ele
merci
Samsung SyncMaster 940N de 19" e legeaaaaaa s-a facut 7mil parca....sunt f multumit de el!
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
SyncMaster 740N de 17" sunt foarte multumit de el si a mai si scazut pretul![]()
Raport pretz calitate asta e traznet http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/samsung/931bw-wide/![]()
dintre astia...Philips & benq ... dar mai bun samsungsau lg
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
Parerea mea sa nu-ti iei wide decat din gama celor de 22", cele de 19" wide sunt prea mici chiar daca sunt mai ieftine. Daca nu ma crezi du-te intr-un magazin si uita-te, cele de 19"wide sunt prea mici.
Unul de 22" este aproximativ la acelasi pret cu unul de 19", eu mi-as alege unu dintre cele doua.
Mai bine ne spui de ce suma dispui si dupaia sa te ajutam
unul de 19 este in jur de 6.5mil (samsung cu 5 ms timp de raspuns, insa incep de la 5.6mil preturile), iar cele de 22 incep de la 10 (cele bune, samsung cu 5 ms, insa incep de la 8 cu horizon)
Cam toate au aceeasi luminozitate si acelasi contrast, precum si aceeasi garantie, deci daca se strica il dai inapoi. Acum fiecare cu preferintele lui in ceea ce priveste producatorul. Personal, prefer DELL, LG sau Samsung, insa pur din rationamente de marketing.
Am luat timpul de raspuns 5 ms pt. ca este cel mai intalnit acum pe piata.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: