Data recovery

Spammer Boditza's Avatar Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1544
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    1722
    Puncte CF
    0.5

Data recovery

Am p o discheta ceva important si nu a mai mers cand am ajuns acasa. Este vreun program free de recuperat datele sau chiar hackuit numai sa imi ia ce e pe ea. Eu am gasit badcopy da nu imi merge

Newcomer Daniel Nicolae's Avatar Daniel Nicolae reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-05-2007
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    incearca cu recover my files ,poate merge
    il poti descarca de aici
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: