Am stat sa ma gandesc cum as putea prezenta cat mai bine acest imobil si am gasit solutia in reclama la o cunoscuta marca de cafea instant.Asadar va ofer spre a cumpara un imobil TREI IN UNU. De ce asa ? Pentru ca locatia acestei case este excelenta pentru a locui, pentru a desfasura o activitate comerciala cat si pentru a o folosi ca si cladire de birouri.Cei 254 mp de teren sunt foarte bine exploatati astfel incat in afara celor 130 mp de constructie mai raman liberi 165 mp ce pot fi folositi dupa gustul si dorinta fiecaruia.Casa este construita pe 3 niveluri a cate 90 mp: subsol,parter si etaj. Astfel la subsol se afla un garaj cu o suprafata de 22 mp(amenajat, cu accesul betonat in panta ) si 2 pivnite; la parter puteti beneficia de doua camere despartite prin glazvant ce poate fi folosit ca un living spatios, inca o camera ce poate fi biroul dumneavoastra,o bucatarie,o baie si un W.C. de servici; urcand pe scara interioara ajungem la etaj unde gasim 3 dormitoare generoase si doua balcoane.Daca mai adaug si faptul ca acest imobil poate beneficia si de un spatiu stradal ce poate fi folosit ca magazin, putem concluziona impreuna ca este chiar o afacere ce merita investitia.Daca v-am facut curiosi, nu trebuie decat sa ne cautati si sa programam o vizionare.