cine ma ajuta urg

Banned cosmin010 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    14-06-2011
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

cine ma ajuta urg

salut vreau sa iau si eu o vopsea pentru blugi cine poate sa imi spuna si mie unde gasesc si cam cat costa plizzz?????????????????

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de cosmin010 Vezi mesajele
    salut vreau sa iau si eu o vopsea pentru blugi cine poate sa imi spuna si mie unde gasesc si cam cat costa plizzz?????????????????
    Lasa te pagubas , mai bine cumpara alti blugi . Totusi exista ceva : http://campulungmoldovenesc.*******/...-iid-162991899
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: