eu unul nu am dat pana acum dar de anul viitor dau si eu ca mam saturat sa vad colegii cum pleaca de la ore si dau scutiri false... asa ca voi da si eu de anul viitor
eu unul nu am dat pana acum dar de anul viitor dau si eu ca mam saturat sa vad colegii cum pleaca de la ore si dau scutiri false... asa ca voi da si eu de anul viitor
am dat de multe ori acum as vrea sa dau da nu am
i make juice happen.
poi se pot face scutiriledar e cam greu si eu nu ma pricep
..........sssssssssssttt sa nu auda
![]()
io inca n`am dat...
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
nu recunosc nimic![]()
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
nu trebuie sa te apuci sa le faci... poti sa dai un search pe hub si gasesti en-gros. nu am dat scutiri.
Am dat si dau si fac, doar pentru mine si prieteni
![]()
O sa dau si eu de la anu dar de unde se poate face rost de o stampila.Se pot face pe comanda undeva?Ca daca ai stampilele nu isi da nimeni seama ca e falsa.
Nu conteaza numai stampilele, foarte mult conteaza foaia
nu te apuci direct si scrii pe coli A4 normale, trebuie unele subtiri cu o anumita nuanta.
Stampilele le bagi si tu intr-un program si le faci putin mai sterse ca sa para mai realiste
am dat...pe vremea cand eram in liceu....si la profi si blankuri.......
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
Nu am dat niciodata[daca am probleme ma duc la medic si imi iau cate am nevoie]
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: