Racire 9800pro

ignor retarzii BULETE's Avatar BULETE are ceva special... BULETE are ceva special...
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    326
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    144
    Puncte CF
    38.5
    Usergroups:

Racire 9800pro

Sunt curios unde pot gasii o racire pentru ATI 9800pro pe 128mb, am tot cautat in magazinele de specialitate, nimeni nu aduce sau nu are asa ceva.
    Am gasit doar la stonet un Aerocool dar era undeva la 100lei si mai aveau inca unul ceva mai scump.
    M-am gandit sa fac comanda la un Ati Silencer 1rev2 dar si pretul aluia este undeva la 60-70 lei . Nu-mi convine investitia pentru ca oricum placa nu are un pret ridicat iar la vanzare o sa ies cu mult in minus.

<div id="usertitle"> mindwar's Avatar mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    295
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    693
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    pai altceva mai ieftin de 60lei nu gasesti oricum.
    adapteaza-ti un heatsink de procesor mai vechi pe care pui un vent de 80mm daca te simti mester mare
    eventual indreapta un vent acum spre el sa vezi daca mai scad temperaturile.
    astfel iesi ieftin si pui banii la ciorap pt un upgrade la ceva mai silentios/rece
    poze

We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Addicted! Am3oo's Avatar Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti
    Data de inscriere
    16-11-2005
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    578
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    208
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    sau poti pur si simplu sa lipesti un ventilator-de-carcasa si sigur o raceste macar la fel de bine ...insa ma indoiesc ca o sa aiba appeal la public

Junior NaruXHina's Avatar NaruXHina reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    sau poti sa cumperi p`asta http://www.craiovaforum.ro/showthread.php?t=74832 iesi mult mai ieftin si e buna

ignor retarzii BULETE's Avatar BULETE are ceva special... BULETE are ceva special...
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    326
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    144
    Puncte CF
    38.5
    Usergroups:
    Am deja un ventilator indreptat spre radiatorul placii, dar e al naiba de mic(radiatorul) si nu face fata, plus ca am si racire activa pe el care e degeaba.
    Am gasit la Verasys ceva universal in jur de 30-40 lei, care are un radiator imens, dar nu stiu aia inca cand aduc.
    Isi merita placa investitia de 100lei de la Stonet?

Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de BULETE Vezi mesajele
    Am deja un ventilator indreptat spre radiatorul placii, dar e al naiba de mic(radiatorul) si nu face fata, plus ca am si racire activa pe el care e degeaba.
    Am gasit la Verasys ceva universal in jur de 30-40 lei, care are un radiator imens, dar nu stiu aia inca cand aduc.
    Isi merita placa investitia de 100lei de la Stonet?
    nu,e prea batrana...chiar ai nevoie de racire mai buna ?

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    326
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    144
    Puncte CF
    38.5
    Usergroups:
    Am facut comanda la ATI SIlencer 1 rev 2 pana la urma, ma ajunge pe undeva pe la 51lei cu tot cu taxa de la posta - sper, ca stau prost cu calculele. Asta ca sunt si zgarcit si nu am vrut prin curier rapid care ma mai costa inca 17lei

Addicted! Am3oo's Avatar Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti
    Data de inscriere
    16-11-2005
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    578
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    208
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    Am facut comanda la ATI SIlencer 1 rev 2 pana la urma, ma ajunge pe undeva pe la 51lei cu tot cu taxa de la posta - sper, ca stau prost cu calculele. Asta ca sunt si zgarcit si nu am vrut prin curier rapid care ma mai costa inca 17lei
    sa pui niste poze cu el cand vine, sa imi fac o idee de cum arata pe placa

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    326
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    144
    Puncte CF
    38.5
    Usergroups:
    sigur, numai sa ai rabdare 4-5 zile (lucratoare) ... geez

Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    sigur, numai sa ai rabdare 4-5 zile (lucratoare) ... geez
    mai puneai 300 mii si luai un zalman de toata frumusetea de la stonet,cu tot cu radiatoare pt memorii,din cate stiu eu,poate nu stiu bine,silencer`urile astea nu baga aer,scot

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    326
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    144
    Puncte CF
    38.5
    Usergroups:
    Da, scote aerul, nu stiam...
    Azi tocmai l-am primit, l-am montat si vad ca se comporta mai bine ca racirea stoc, adica nu mai am probleme. Silencerul a fost pe site 44lei si am platit la posta 52 lei (diferenta de 8 lei n-am idee pt ce au fost)
    Trecand peste asta la montarea placii video in slotu AGP, Silencerul fiind mai lung ca placa video imi cam lovea in HDD si a trebuit sa mut HDD-ul cu un slot mai joc.
    In concluzie: sunt multumit de racire
    Poze mai jos

|

Addicted! kyoto's Avatar kyoto nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-03-2007
    Locaţie
    ECU
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    98
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -17
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Sunt curios unde pot gasii o racire pentru ATI 9800pro pe 128mb, am tot cautat in magazinele de specialitate, nimeni nu aduce sau nu are asa ceva.
    Am gasit doar la stonet un Aerocool dar era undeva la 100lei si mai aveau inca unul ceva mai scump.
    M-am gandit sa fac comanda la un Ati Silencer 1rev2 dar si pretul aluia este undeva la 60-70 lei . Nu-mi convine investitia pentru ca oricum placa nu are un pret ridicat iar la vanzare o sa ies cu mult in minus.
    mi se pare ca au la ultrapro asa ceva
    romanu' n-are noroc, dar se pricepe la tot

Visul romanesc, cosmarul europei

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    326
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    144
    Puncte CF
    38.5
    Usergroups:
    too late

Banned subZero's Avatar subZero are ceva special... subZero are ceva special...
    Data de inscriere
    09-12-2006
    Locaţie
    acasa in cv9 :))
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1099
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    146
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    sa vez ce am facut eu: am luat un cooler din ala mic , de pe un procesor mai vechi , i-am pus niste picioruse prinse in radiatorul placii video , am HIS RADEON 9550 256/256 si merge de minune.......incearca si tu ceva asemanator si daca merge dai o bere..........

Addicted! rebound's Avatar rebound este placut de toti rebound este placut de toti rebound este placut de toti
    Data de inscriere
    26-04-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1733
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    235
    Puncte CF
    6.0
    Citat Mesaj iniţiat de subZero Vezi mesajele
    sa vez ce am facut eu: am luat un cooler din ala mic , de pe un procesor mai vechi , i-am pus niste picioruse prinse in radiatorul placii video , am HIS RADEON 9550 256/256 si merge de minune.......incearca si tu ceva asemanator si daca merge dai o bere..........

da chiar asa greu e sa citesti threadu inainte sa postezti tampenii ?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: