Am si eu o intrebare!
Am pus azi doua anunturi la nokia cu modele diferite si am fost penalizat cu 5pct.!Nu au fost anunturile la scurt interval de timp + cel care a fost pus primul, l-am inchis!De ce?Ms bafta!
Am si eu o intrebare!
Am pus azi doua anunturi la nokia cu modele diferite si am fost penalizat cu 5pct.!Nu au fost anunturile la scurt interval de timp + cel care a fost pus primul, l-am inchis!De ce?Ms bafta!
http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
Buna ziua,
Limita intre anunturi pe aceeasi sectiune se refera la PRODUSE DIFERITE!
Ffiind acelasi produs este interzisa plasarea mai multor anunturi pe una sau mai multe sectiuni indiferent ca il vindeti sau il dati la schimb, aveti un anunt deschis cu produsul pe sectiunea corespunzatoare precizati acolo Vand sau Schimb.
Includerea intr-un anunt prin direct link / tag sau text normal a altui anunt deja deschis nu este permisa.
Inchiderea unui anunt si redeschiderea altuia asemanator sau identic nu este permisa!
Citat din Regulament:
O zi buna va doresc si nu ezitati sa ne contactati in cazul in care mai aveti nelamuriri.Pct 15. Limita minimă între două anunţuri ale aceluiaşi autor pe o singura secţiune este de 36 ore pentru sectiunile: Vanzari Telefoane Nokia, Vanzari Piese si Accesorii Telefoane, Vanzari Articole Vestimentare, Vanzari Diverse si 72 ore pentru celelalte sectiuni. Deasemenea deschiderea mai multor anunţuri asemănătoare sau identice în conţinut pe una sau mai multe secţiuni nu este permisă. Inainte de a deschide un anunţ asiguraţi-vă că aţi ales secţiunea potrivită, în cazul în care s-a întâmplat să alegeţi greşit secţiunea contactaţi un moderator/administrator pentru al muta corespunzător.
Va rugam cititi regulamentul!
Echipa CraiovaForum
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: