Interesant tricoul lui Mircea Bronescu
Ce ziceti de el?![]()
Interesant tricoul lui Mircea Bronescu
Ce ziceti de el?![]()
il face sa para gras
ps :...am mai vazut un cersetor cu tricou cu che guevara...pacat ca nu i`am facut poza
Pentru primul toata stima da pentru ultimul tot regretul ca odata l-am considerat un oltean adevarat in jurul caruia se va cladii o echipa si Craiova, adevarata Craiova va renaste!! M-a dezamagit!
In primul rand mie imi lac tricourile.
In al doilea rand sper ca va veni vremea cand Andrei Ionescu va semna si se vor termina problemele la echipa.
E o chestie redundanta ca si eu am un tricou cu poza mea. Cand te uiti la mine parca vezi sticlele alea rotunde de Slibovitza. CAre aveau pe eticheta un taran care tinea sticla cu aceeasi eticheta in mana. Iar in eticheta era tot el care tinea o sticla cu aceeasi eticheta in mana si tot asa...
Cred ca deja esti beat la ora asta.![]()
![]()
![]()
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
ba nu pe tine maaaaaa
... pe BORNESCU....) sa il intrebi pe Bornescu cine e CHE...
ce treaba sa am cu tine... azi trea sa ma duc, dar ma duc dupa 25 iunie ca sa termin naiba sesiunea!!!!
Frate, daca esti intors pe dos nu te mai baga in vorba.
Noi tragem la masea aici si filosofam pe teme spirituale. Esti cu noi sau nu este permis alcoolul la tine in cartier?
Cum dracu sa nu stie Bornescu cine sunt eu. Doar suntem tovarasi. Iubim amandoi aceeasi echipa de fotbal.
aaa..ok ...crezui ca de mine te iei
ca vorbeam cu Che pe mess, si beam niste martini in cinstea lui, ca e ziua lui si nu vrea sa faca cinste, asa ca`mi fac singur
sa`mi zici si mie cand vii de la bulgari si ce ai luat
bafta la cumparaturi .
si sorry ..am crezut ca mie imi ziceai![]()
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
Sa nu te intoci fara whiskey din Bulgaria. Sau macar ia un Martini din vama la intoarcere. Ne intalnim toti 3 si-l facem praf cu tricourile cu Che pe noi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Che Guevara "filosofam pe teme spirituale" nu stiu ce draqu tragi tu acolo dar pare ca ai marfa de calitate superioara ca esti pe aratura rau![]()
Dane draqu si noua marfa deasta rastafari sa vedem si noi lucrurile din punctu tau de vedere
Ps: poza cu andrei ionescu parca e facuta de un pedocu el acolo in pat
![]()
Uite alt invidios. Pai daca avea omul piciorul rupt ce voiai a stea in pozitie de drepti?
@BULK: Daca nu-ti plac vorbele noastre de duh poti sa iti alegi alt topic sa aberezi linisit. Asta l-am deschis eu si fac cu el ce vreau.![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: