Parca dupa noul Regulament nu mai au voie sa te opreasca fara motiv?
Daca stie cineva astept raspuns![]()
Parca dupa noul Regulament nu mai au voie sa te opreasca fara motiv?
Daca stie cineva astept raspuns![]()
politia rutiera are voie sa te opreasca mereu. pot sa zica ca e control, iti cer actele, te pun sa sufli in aparat. au n motive sa te opreasca.
din pacate da...![]()
tel:0763671149
nu au voie sa te opreasca fara motiv, dar nu avem ce face si trebuie sa ne conformam pt k tot noi soferii avem de pierdut, gasesc repede motive sa ne tranteasca vreo amenda dk ne certam cu ei, asta e....
PS: knd a fost perioada cu triunghiurile, vestele si stingatoarele alea, opreau soferii unul dupa altul. pe ce motive??? numai de ei stiute![]()
eu vazusem pe la tv mai demult ca sa dat o "lege" ... si ca nu mai au voie sa te opreasca fara motiv ... da am vazut ca nu au treaba cu asta
Intr-o emisiune recenta in care a fost invitat un om important de politie in care subiectul erau detectoarele de radar a fost intrebat si daca politia are voie sa te opreasca fara motiv. Raspunsul sau a fost ca NU are voie, doar daca este un filtru.
sambata noaptea pe la ora 3, m-a oprit politia si m-a pus sa suflu in aparatul ala de verificat alcolemia, si cu toate ca aveam toba spartasi folie pe masina nu s-au luat de mine ....am trecut testul si am plecat
=> daca era razie de folie o incurcam
![]()
viata e scurta si merita traita
un avem de unde sa stim daca este filtru sau asa i s-a sculat lui basca in cap sa ne opreasca ! cert este ca inca ne opresc ...
din putinu pe care il stiu si eu...politia te opreste cand vrea...si din simplu motiv sa iti vada actele...asa ca drive carefully![]()
motive se pot gasi oricand ...asa ca poate sa te opreasca si fara un motiv plauzibil
chiar dc nu trebuie sa te opreasca fara motiv , tot te opresc si dc vor iti si gasesc ei ceva dc comentezi ceva de genu "da ce-am facut , de ce m-ati oprit" ...
AU voie, se cheama control de rutina, mai ales in zonele de drum periculoase.
Daca ai totul in regula, nu au ce sa-ti faca, ii iei direct la tupeu.
Cunosc un caz cand politaiul a ramas prost in strada, ca nu gasea in Regulament, rubrica unde sa-l bage pe inculpat pt. a-i da amenda.
Politia NU are voie, si NU trebuie sa opriti, daca nu este imbracata corespunzator, sau autovehiculul care va face semn sa opriti nu are nici un insemn al politiei. In cazul asta puteti sa le aratati m**e politistilor civili care va fac semn sa opriti.
BULETE, asta cred ca ai vazut tu la TV, cel putin eu asta am auzit de la inspectorul sef (nu stiu ce nume) invitat la TV (anu trecut pe iRealitatea).
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
Illiterate - (adjective) to not be able to read or write in a specific language. Used loosely, it can describe someone who is just an incredibly sloppy speller.
"People are spending money they don`t have, on things they don`t need" - George Carlin
aia de care zici tu sunt Garda de Mediu si RAR-ul, si nu opresc astia, ci politistii, apoi cei de la RAR verifica noxele daca se incadreaza in limitele maxim admise, daca depasesc cred ca iti retin certificatul, iar cei de la Garda de Mediu iti dau o amenda pentru poluare
PS: de multe ori am vazut ca opresc mashini pe Calea Bucuresti la blocul S200 langa McDonald si sunt 3 masini: una de la Politia Rutiera, una de la Garda de Mediu si inca una de la RAR( dotata cu echipament corespunzator )![]()
eu data viitoare cand ma mai opresc... o sa`i intreb.. ca sa scap de dilema asta...ca si pe mine ma macina..![]()
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: