FURT la service-duci mashina buna o iei ...dupa noroc

Insane Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1970
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    4244
    Puncte CF
    0.0

Exclamation FURT la service-duci mashina buna o iei ...dupa noroc

Banned AdriANNO's Avatar AdriANNO reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-12-2005
    Locaţie
    romania
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2130
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    deh,trebuie sa traiasca si mecanicii....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    din ce am vazut eu in acele imagini sunt service-uri d-astea gen Poiana (nu zic ca ar face asa ceva la Poiana). Acum intreb si eu ceva? Asa se intampla si la reprezentante? sau acolo e mai rau, lucrand direct cu garantiile? Ma gandeasc ca la o reprezentanta, daca se afla ceva de genul asta, aceasta risca sa-si piarda licenta.

www.rensit.com

Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

Member alias_dpx's Avatar alias_dpx reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-10-2006
    Locaţie
    printre straini
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Se practica aceasta metoda in mod frecvent la Daewoo service Craiova.Cata nesimtire zace in ei
    Edited by MOD - fara reclama in semnatura!

Spammer POOL's Avatar POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    454
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    1633
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    cand am fost la revizia de 2500 au dus-o pe undeva prin spate vreo 5 minute! cred k nu au avut timp sa ia de pe ea....
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Senior Member queen's Avatar queen reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-11-2006
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de POOL Vezi mesajele
    cand am fost la revizia de 2500 au dus-o pe undeva prin spate vreo 5 minute! cred k nu au avut timp sa ia de pe ea....
    Te-ai ingrozi daca ai stii cite se pot lua in 5 min de catre 2 mecanici experimentati
    Tinind cont cit de "buni" sint ai nostri nu cred sa fi apucat sa-ti ia ceva...I hope
    I'm free like wild horses!!!

Banned ovi_m's Avatar ovi_m este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ovi_m este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ovi_m este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ovi_m este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ovi_m este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ovi_m este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ovi_m este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ovi_m este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ovi_m este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ovi_m este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ovi_m este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    17-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1814
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2119
    Puncte CF
    0.5
    Mi s-a intamplat si mie sa las masina in service si dupa sa mearga mai prost si am dat si o carca de bani. Asa ca de atunci stau langa ei chit ca pierd o zi intreaga. E mai bine asa. Macar stiu pe ce dau banii chiar daca ma simt penibil uneori.

Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ovi_m Vezi mesajele
    Mi s-a intamplat si mie sa las masina in service si dupa sa mearga mai prost si am dat si o carca de bani. Asa ca de atunci stau langa ei chit ca pierd o zi intreaga. E mai bine asa. Macar stiu pe ce dau banii chiar daca ma simt penibil uneori.

penibil pt ce? mai nasol e ca la service-urile astea de reprezentanta nu ti se permite accesul in interior.

www.rensit.com

Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

Member maharu's Avatar maharu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    82
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    0.0
    se ajunge la asa ceva deoarece este cerinta .De ce cumparam la jumatate de pret? ( pentru ca ne convine!)si pe urma facem pe lupii moralisti ca vina o are mecanicul sau electricianul ,in primul rand noi suntem principali vinovati, daca noi am zice : lasa tata pune piesa noua !,din magazin, ce daca costa atat,si am face toti la fel, ei cui ar mai vinde piesele atunci? dar asa cand zice ca piesa este nst cate mil,brr.... ne grabim sa cerem ceva mai moca si de unde mai moca decat de la altul care este bun de plata! Asta este !!!mai este mult pana acolo unde sa realizam ca de fapt ne inselam unii pe altii numai prin simplul fapt ca sa ne fie noua bine!!!
    Cel care stie si stie ca stie,
    este intelept. Cere-i sfatul.

De-al casei Spray`'s Avatar Spray` este o comoara de om Spray` este o comoara de om Spray` este o comoara de om Spray` este o comoara de om Spray` este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    427
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    413
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    te duci la service lasi masina ...eventual lasi la vedere pe bord un pistol(d`ala bricheta in cel mai rau caz) ) si nu cred ca se ating baietii ...glumeam ... n`ai ce face...iti iei un scaunel d`ala pliabil si nu te misti de la fatza locului
    ::

Newcomer Nismo Power's Avatar Nismo Power reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    51
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    34.0

serivce-uri de kko

chestia e k nu prea te lasa sa stai langa ei sa vezi knd o repara + k se apuca de ea peste o saptamana dupa ce ai dus-o. La Daewoo sunt niste mecanici extrem de lenesi; lasi masina la ei iti repara problema pe care o aveai, dar dupa 2-3 zile dupa ce ai luat masina constati k a aparut alta problema datorata montarii incorecte sau din cauza "reglajelor" facute de ei.

Decat sa iti duci masina la serviceurile din Romania mai bine o repari in fata blocului

Spammer Boditza's Avatar Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1544
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    1722
    Puncte CF
    0.5
    mai bine de mine k mecanicu meu repara in fatza blocului si chiar repara f bine ... doar are un m3, 2 s-klasse, un e-klasse, a6 si 2 alfa 166 care asteapta sa fie reparate

Addicted! @dyxp's Avatar @dyxp va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Unde tu nu poti ajunge!!!!
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1967
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    63
    Puncte CF
    30.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Boditza Vezi mesajele
    mai bine de mine k mecanicu meu repara in fatza blocului si chiar repara f bine ... doar are un m3, 2 s-klasse, un e-klasse, a6 si 2 alfa 166 care asteapta sa fie reparate
    Nu cred ca e mecanicul tau nea au....!!!
    0748193666

Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va

Afacerist dani3lll's Avatar dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    5439
    Putere Reputatie
    73
    Reputatie
    8297
    Puncte CF
    511.5
    Usergroups:
    de ce sa nu se imbogateasca si ei ca oameni ce mama draq

Senior Member Maihai's Avatar Maihai reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    RFG
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    208
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    mai bine facem toti descalecat cum a facut Negru Voda .....via teleport >>> GERMANIA.

Spammer Boditza's Avatar Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1544
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    1722
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de @dyxp Vezi mesajele
    Nu cred ca e mecanicul tau nea au....!!!
    ba da el e )).. za best.. cu timpu sta el prost

Addicted! @dyxp's Avatar @dyxp va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Unde tu nu poti ajunge!!!!
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1967
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    63
    Puncte CF
    30.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Boditza Vezi mesajele
    ba da el e )).. za best.. cu timpu sta el prost
    Eu ziceam ca este mecanicul multora nenea a.....TOP SECRET
    0748193666

Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va

Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1544
    Putere Reputatie
    52