din ce am vazut eu in acele imagini sunt service-uri d-astea gen Poiana (nu zic ca ar face asa ceva la Poiana). Acum intreb si eu ceva? Asa se intampla si la reprezentante? sau acolo e mai rau, lucrand direct cu garantiile? Ma gandeasc ca la o reprezentanta, daca se afla ceva de genul asta, aceasta risca sa-si piarda licenta.
Se practica aceasta metoda in mod frecvent la Daewoo service Craiova.Cata nesimtire zace in ei![]()
Edited by MOD - fara reclama in semnatura!
cand am fost la revizia de 2500 au dus-o pe undeva prin spate vreo 5 minute! cred k nu au avut timp sa ia de pe ea....
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Mi s-a intamplat si mie sa las masina in service si dupa sa mearga mai prost si am dat si o carca de bani. Asa ca de atunci stau langa ei chit ca pierd o zi intreaga. E mai bine asa. Macar stiu pe ce dau banii chiar daca ma simt penibil uneori.
se ajunge la asa ceva deoarece este cerinta .De ce cumparam la jumatate de pret? ( pentru ca ne convine!)si pe urma facem pe lupii moralisti ca vina o are mecanicul sau electricianul ,in primul rand noi suntem principali vinovati, daca noi am zice : lasa tata pune piesa noua !,din magazin, ce daca costa atat,si am face toti la fel, ei cui ar mai vinde piesele atunci? dar asa cand zice ca piesa este nst cate mil,brr.... ne grabim sa cerem ceva mai moca si de unde mai moca decat de la altul care este bun de plata! Asta este !!!mai este mult pana acolo unde sa realizam ca de fapt ne inselam unii pe altii numai prin simplul fapt ca sa ne fie noua bine!!!
Cel care stie si stie ca stie,
este intelept. Cere-i sfatul.
te duci la service lasi masina ...eventual lasi la vedere pe bord un pistol(d`ala bricheta in cel mai rau caz)
) si nu cred ca se ating baietii ...glumeam ... n`ai ce face...iti iei un scaunel d`ala pliabil si nu te misti de la fatza locului
![]()
![]()
::
chestia e k nu prea te lasa sa stai langa ei sa vezi knd o repara + k se apuca de ea peste o saptamana dupa ce ai dus-o. La Daewoo sunt niste mecanici extrem de lenesi; lasi masina la ei iti repara problema pe care o aveai, dar dupa 2-3 zile dupa ce ai luat masina constati k a aparut alta problema datorata montarii incorecte sau din cauza "reglajelor" facute de ei.
Decat sa iti duci masina la serviceurile din Romania mai bine o repari in fata blocului
mai bine de mine k mecanicu meu repara in fatza blocului si chiar repara f bine... doar are un m3, 2 s-klasse, un e-klasse, a6 si 2 alfa 166 care asteapta sa fie reparate
![]()
de ce sa nu se imbogateasca si ei ca oameni ce mama draq![]()
![]()
![]()
mai bine facem toti descalecat cum a facut Negru Voda .....via teleport >>> GERMANIA.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: