Nu am stiut ce nume sa-i dau threadului, In fine...ce ziceti de un meet in care sa facem si noi asa?
Propuneti voi locatia si ora![]()
Nu am stiut ce nume sa-i dau threadului, In fine...ce ziceti de un meet in care sa facem si noi asa?
Propuneti voi locatia si ora![]()
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
im in, whenever, wherever
ps: fgm craiovaforum publicitate![]()
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
trebuie prima data sa ne strangem mai multi...eu ma bag![]()
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
i'm in.... imi tre un costum de rugby sau fotbal american si curat tot in calea mea![]()
I'm in
Pot sa iau si cainele?e ai infricosator asa
se ofera cineva sa vina sa ne filmeze?![]()
im in out in out oke im in !!!![]()
i'm in![]()
adrenaline junkie
VOODOO PEOPLEINVADERS MUST DIEWE ARE THE PRODIGY
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
prea tare!!! ma bag si eu la un FlashMob !! unde facem? parcul romanescu? sau bagam unul la strand la isalnita? (inca ma gandesc daca sa vin sau nu)
trebuie sa gasim o idee sa o aplicam![]()
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
))ce tare e clipul
i'm in
dar parca vad cand o sa ne strangem nu o sa faca nimeni asa...si o sa sfarsim tot la o terasa pana la urma
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
cred ca ar trebui facut un grup Flash Mob unde sa se bage doar cei care stiu sigur ca vor participa, si acolo sa planuim ceva ca la carte, fara ca sa vada toata lumea![]()
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
probabil ca nu o sa mearga....![]()
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: