fuame, tuane, duamne, uameni
fuame, tuane, duamne, uameni
mi-e somn ... dar tot ash manca o pita de pui de la el-greco
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
Şi scopul acestui topic este...
sa ajunga la off-topicMesaj iniţiat de Lao
true true..---> offtopic
by request ... mutată la offtopic
ieee
acest thread si-a atins scopul
's
hmm..doar ma gandesc primavara supermarket..mama cata mancare pot avea... bani, sa ai doar..sa iti cumperi cate ceva din fiecare.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Ba eu zic, mai degrabă că ar merge aici un smiley cu :
LA MUNCĂ!
sau un smiley cu : NU MAI FACETI THREAD-uri din plictiseala !
e la offtopic oricum, asa ca descarcati-va
mi-e somn
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Mi-e rău... pentru că mi-a fost foame... şi am mâncat prea mult...
D13Z6
Haideti sa va dati si voi cu parerea:
Cam cat poate manca un om deodata fara sa moara?
Stiu ca o data nu mai stiu ce si cum am mancat din pura lacomie pana nu am mai putut sa ma misc in nici o pozitie: stateam ca femeile gravide pe jumatate culcat pe o perna si orice miscare imi provoca dureri in burta. Vi s-a intamplat? De atunci sunt adeptul "sa mananci putin si des".
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Bleahhhh...Urasc sa mananc...si mananc doar 1 data pe zi, putzin sa nu ma ingrash .Acum serios mie chiar mi se pare pierdere de timp sa stai sa mananci sau sa dormi . Mananc obligata, dorm numai dupa ora 4 dimineatza...Ador cola si tzigarile... ( cred ca numai am mult de trait ) Sa nu uitam cafeaua!!!! Hmmm ...atat
eu mananc dimineata pe la 10 niste cereale si mai mananc seara pe la 8 un sandvis
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: