propunere !

Newcomer Raphaelle's Avatar Raphaelle este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    27
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    30
    Puncte CF
    17.5

propunere !

Regula aia cu logarea-parola pe nick la intrarea pe hub, ar trebui scoasa, cred ca asta e cauza lipsei de useri pe hub.
    Parerea mea
    Imi place munca, ma fascineaza. Pot sta ore in sir sa ma uit la ea." (Jerome K. Jerome)

Addicted! Am3oo's Avatar Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti
    Data de inscriere
    16-11-2005
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    578
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    208
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Raphaelle Vezi mesajele
    Regula aia cu logarea-parola pe nick la intrarea pe hub, ar trebui scoasa, cred ca asta e cauza lipsei de useri pe hub.
    Parerea mea
    pai ai optiune sa se bage automat...nici nu iti dai seama ca e acolo...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Member gabitza20062002's Avatar gabitza20062002 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    25-10-2005
    Locaţie
    Anywhere
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    608
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    e mai bine cu mai putini useri , e si el mai "ordonat" si nu se mai blocheaza serveru asa des

Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    115
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Parerea mea
    Si o sa se umple de retardati care injura.
    No thanks
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

~ BoRed uSer ~ ALinuTzU's Avatar ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    236
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1450
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Parerea mea
    Daca ti`ai inregistrat nicku si nu vrei sa bagi de fiecare data parola, dai click dreapta pe hub la "favorite hubs" si treci parola la "password" si gata
    Cat despre inregistratu nickului daca vrei sa vb pe chat, e ok ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: