politia in actiune

Member usergerardflorin's Avatar usergerardflorin a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    03-06-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    586
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    6.0

politia in actiune

da,sa incepem,in cartierul bresei din craiova,linistea publica este asigurata de??????????{sectia de pol nr 1},care isi face treaba care cum poate,ba pe la umbra pomilor,ba pe unde nu se intampla nimic,iar noi majoritatea din acest cartier ne batem capul si nervi cu o mana de romi adusi de primarie

Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    Eh.. Multi au inceput sa se muta in Brestei.. in cativa ani o sa ajunga la fel ca Fata Luncii.. Am bunici pe acolo si nu e deloc bine, "militienii" intorc capu ca le e frica.. au familie si etc!

Un prieten ( din Bariera ) era terorizat de niste vecini ( tigani ) pana cand intr-o zi si-a facut curaj .. si-a strans niste prieteni si a fost peste ei in casa. de atunci i-au luat tiganii frica si nu mai "maraie" unu .. problema e ca suntem prea lashi
    Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Troll olteanu007's Avatar olteanu007 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    03-11-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -21
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de hiena Vezi mesajele
    Eh.. Multi au inceput sa se muta in Brestei.. in cativa ani o sa ajunga la fel ca Fata Luncii.. Am bunici pe acolo si nu e deloc bine, "militienii" intorc capu ca le e frica.. au familie si etc!

Un prieten ( din Bariera ) era terorizat de niste vecini ( tigani ) pana cand intr-o zi si-a facut curaj .. si-a strans niste prieteni si a fost peste ei in casa. de atunci i-au luat tiganii frica si nu mai "maraie" unu .. problema e ca suntem prea lashi
    pe unde drak tigani in bariera? ca acolo am copilarit si era 1 singur si ala sa mutat (unde stateam io pe alea 1 primaveri)
    Noi sa fim sanatosi ca belele ca sunt in fiecare zii http://www.danasoft.com/sig/Olteanu007.jpg

Banned bab_anix's Avatar bab_anix este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    18-05-2007
    Locaţie
    OLTENIA ETERNA TERRA NOVA
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    278
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    25
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:

re

Citat Mesaj iniţiat de usergerardflorin Vezi mesajele
    da,sa incepem,in cartierul bresei din craiova,linistea publica este asigurata de??????????{sectia de pol nr 1},care isi face treaba care cum poate,ba pe la umbra pomilor,ba pe unde nu se intampla nimic,iar noi majoritatea din acest cartier ne batem capul si nervi cu o mana de romi adusi de primarie
    FA CITEVA POZE LA MILITIENII CARE STAU LA UMBRA SI TRIMITE PE SITEUL LOR SA VEZI CA SE SCHIMBA SITUATIA

شيخ‎ René's Avatar René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-02-2006
    Locaţie
    Alaturi...
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    81
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1044
    Puncte CF
    308.0
    Usergroups:
    Nu doar acolo.Peste tot prin craiova politistii nu prea se ia de tigani. In centru de exemplu...in loc sa se ia de niste tigani care intrasera in fantani se luasera de mine ca sparg granitu cu rolele( wtf? nu pot sa-mi imaginez cum sa fac asta ). Asta e doar un mic exemplu. Cred ca aproape fiecare user de pe forum ar putea sa dea macar un exemplu.

"The best part of falling is getting back up again." -David Belle

IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.

Fan Stiinta Azrael's Avatar Azrael are ceva special... Azrael are ceva special...
    Data de inscriere
    25-08-2006
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    42.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de M@r!n0 Vezi mesajele
    Nu doar acolo.Peste tot prin craiova politistii nu prea se ia de tigani. In centru de exemplu...in loc sa se ia de niste tigani care intrasera in fantani se luasera de mine ca sparg granitu cu rolele( wtf? nu pot sa-mi imaginez cum sa fac asta ). Asta e doar un mic exemplu. Cred ca aproape fiecare user de pe forum ar putea sa dea macar un exemplu.
    adevarat unui prieten iau luat datele fiindca niste prieteni cu care era in centru au bagat umpic mana in apa de la fantana

Senior Member fatboy_slim's Avatar fatboy_slim reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-09-2006
    Locaţie
    Bucharest
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    469
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de usergerardflorin Vezi mesajele
    in legatura cu politia de "proximitate" romania deja nu ma mai uimeste nimic ... daca insasi politia romana facea burnout cu loganul pe carosabil ...ce mai vreti ??

Addicted! ScooterTAF's Avatar ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    24-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    670
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    2694
    Puncte CF
    7.5
    Citat Mesaj iniţiat de bab_anix Vezi mesajele
    FA CITEVA POZE LA MILITIENII CARE STAU LA UMBRA SI TRIMITE PE SITEUL LOR SA VEZI CA SE SCHIMBA SITUATIA
    Corect! sau filmeaza`i ....si fa`le plangere la procuratura! sa le mai iasa infatuare din cap ca sunt buricul pamantului!
    Somnul ratiunii naste monstrii!

Condusul unei Alfa Romeo dauneaza grav permisului de conducere...

Senior Member rob3rt_sanki's Avatar rob3rt_sanki are ceva special... rob3rt_sanki are ceva special...
    Data de inscriere
    12-12-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2454
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    111
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    mie miau luat datele pt k stateam cu un picior pe banca in english park.ce uameni!

Banned Grasu`shef's Avatar Grasu`shef reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    174
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de olteanu007 Vezi mesajele
    pe unde drak tigani in bariera? ca acolo am copilarit si era 1 singur si ala sa mutat (unde stateam io pe alea 1 primaveri)
    off...cn esti u ma d ai stat n bariera???...p aleea I??

Maniac gabr1el's Avatar gabr1el va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    ai fost fraier ( scuze ca o zic) ca i-ai ascultat, trebuia sa le zici ca ai treaba si ei te deranjeaza, n-au niciun drept sa te opreasca doar ca ca-si omoare timpul

nu stiu cum de mine nu se ia, ca ii joc in picioare!!!

شيخ‎ René's Avatar René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-02-2006
    Locaţie
    Alaturi...
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    81
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1044
    Puncte CF
    308.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de gabr1el Vezi mesajele
    ai fost fraier ( scuze ca o zic) ca i-ai ascultat, trebuia sa le zici ca ai treaba si ei te deranjeaza, n-au niciun drept sa te opreasca doar ca ca-si omoare timpul

nu stiu cum de mine nu se ia, ca ii joc in picioare!!!
    pai iti dai seama ca nu i-am ascultat si m-am luat la cearta cu ei si am inceput sa fac baza...i-am si alergat prin centru

"The best part of falling is getting back up again." -David Belle

IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.

Maniac gabr1el's Avatar gabr1el va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    pai iti dai seama ca nu i-am ascultat si m-am luat la cearta cu ei si am inceput sa fac baza...i-am si alergat prin centru
    Bravo, baiat destept!
    da-i dracu de imbecili, daca te stii nevinovat si stii ca legea e de partea ta nu te doare nici in pix! ideea e sa stii legea, sa stii cum poti scapa!

Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    politia din ziua de azi ... chiar se poate spune ca a innebunit de tot, deoarece ... se ia de cei ... "nevinovati" ca sa zic asa ... ca sa te "sperie" cica ... vin ei sa ia datele sau chestii de genu, dar cand vine vorba de tigani sau ... asa, numai zic nimic, lasa ciocu mic ... trebe sa ii tratam si noi cu tupeu, mai ales atunci cand stim ca avem dreptate ...
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Oldtimer Dexterminator's Avatar Dexterminator nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    08-12-2006
    Locaţie
    CeVe 9
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    40
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -19
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    hmm...eram cu un tovaras bun bun pe la orizont...si ne-a oprit politia...un act de identitate sa prezentam..a avut tovarasu ala buletinu...io nu am avut...i-am intrebat "s-a intamplat ceva?" si a inceput "legea bla bla bla permite identificarea persoanelor de catre organele de politie bla bla"...intre timp pe partea cealalta erau niste tigani care urlau si spargeau niste sticle de bere iar politistu a strigat la ei "bah faceti liniste ca va iau la sectie"..unu dintre tigani i-a zis "dute ba-n m***" si i-a aratat mu** si politistu nu a mai zis nimic iar noua ne-a zis ca suntem liberi a intrat in masina si a tulit-o
    "I'm just a musical prostitute my dear,i won't be a rock star i will be a legend"-Freddie Mercury

R.I.P. King of Pop

Addicted! ScooterTAF's Avatar ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    24-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    670
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    2694
    Puncte CF
    7.5
    Citat Mesaj iniţiat de Dexterminator Vezi mesajele
    hmm...eram cu un tovaras bun bun pe la orizont...si ne-a oprit politia...un act de identitate sa prezentam..a avut tovarasu ala buletinu...io nu am avut...i-am intrebat "s-a intamplat ceva?" si a inceput "legea bla bla bla permite identificarea persoanelor de catre organele de politie bla bla"...intre timp pe partea cealalta erau niste tigani care urlau si spargeau niste sticle de bere iar politistu a strigat la ei "bah faceti liniste ca va iau la sectie"..unu dintre tigani i-a zis "dute ba-n m***" si i-a aratat mu** si politistu nu a mai zis nimic iar noua ne-a zis ca suntem liberi a intrat in masina si a tulit-o
    hahahaahah ) nici nu avea ce sa le faca ....pt injurii decat pt tulburarea linistii publice politzistii nu pot sa fie martori ...si trebuie sa te dea in judecata ca persoana fizica pt calomnie asa ca potzi sa`i injuri cat vrei...atata timp cat nu se gaseste vreun roman trecator pe strada sa se puna martor pt ei aatunci ai sfeclito
    Somnul ratiunii naste monstrii!

Condusul unei Alfa Romeo dauneaza grav permisului de conducere...

Member usergerardflorin's Avatar usergerardflorin a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    03-06-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    586
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    6.0

brestei subiect de barfa

care sait,ca am incercat sa fac o plangere la pol pe saitul lor si nu am gasit nici o rubrica cu planceri,daca ati dat voi de asea ceva va rog sa-mi spuneti si mie,iar daca e sa fac poze la politai care stau dositi si la umbra fac un calendar pe 5 ani cu pozele lor!,cu prima ocazie o sa pun poze!

Data de inscriere
    03-06-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    586
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    6.0

poze brestei

pana pun poze cu militieni in timpul serviciului,adica in pauza de masa s-au in exploatarea zonelor retrase linistite,tocmai bune pt un somn sa va arat cum arata ghena de gunoi de langa caminul de indieni,care arunca gunoiul de la etaji ca este mai simplu!,o sa ziceti ca este ceva normal ce se vede,dar doar ce se ridicase gunoiul,va dati seama ce este inainte de a se ridica!
    Last edited by usergerardflorin; 25-12-2007 at 11:20.

Trancer pomfulyk reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-08-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    444
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Sick

politistii????? unde????niste rasuri de oameni cu 10 clase kre te vad dak rteci strada neregulamentar,dar dak esti talharit se fac ca nu te vad si merg mai departe!!!!sunteti niste m....i cam toti(politisti)!!!!asa ca !!!!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: