Cum bag softul original pe un galaxy S II ?

Banned dragonasul's Avatar dragonasul reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-04-2010
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    577
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:

Cum bag softul original pe un galaxy S II ?

mi-am luat un galaxy s 2 de pe forum si cel care l-a avut inainte i-a bagat o versiune crackata android 4.0.3 . Are cateva buguri si vreau sa o bag pe cea oficiala, dar nu stiu cum, ma poate ajuta cineva ?
    Last edited by dragonasul; 01-08-2012 at 19:37.

Gamer TheDogg's Avatar TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-04-2007
    Locaţie
    Loading...
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    993
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    354
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Cred ca ai aici tot ce iti trebuie:
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1204
    NU FI PROST CA TARA GEME
    CPU: i7-3770K/4.6Ghz, 1.2V/ MB: Asus Maximus V GENE RAM: TeamXtreem 16GB 2400Mhz cl9HDD:Kingston HyperX 120GB+2x HD502HJ+2xSG1GB SV35GPU: Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition PSU: Antec TPQ 1200W CASE:HAF XB VIEW:Samsung BX2331 + Samsung 50HU9600 4KSOUND:Jazz 5.1 /200W RMS
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Tocmai ce am facut operatia asta aseara, asa ca o sa spun si aici.
    1. Ai nevoie de firmware-ul cu semnatura operatorului de la care ai luat telefonul (asta daca ai nevoie sa il duci in service, ca si mine).
    - Pentru Orange Romania, poti lua firmware-ul de aici: http://samsunggalaxysforums.com/show...g-Galaxy-I9100
    - Daca nu vrei sa il duci in service ci pur si simplu vrei versiunea originala de la Samsung, iti poti alege de aici o gramada de versiuni: http://androidfirmwares.net/Home/sgs2 (dai click pe Firmwares)
    2. Cu fisierul de firmware descarcat, urmezi pasii de aici: http://androidfirmwares.net/Guide/Details/2

E simplu ca buna ziua, tot ce iti trebuie este versiunea corecta de firmware.
    Explicatie pentru codurile de CSC (cele care spun pentru ce operator este firmware-ul): http://www.sammobile.com/firmware/?page=1&t=1

CSC-uri pentru Romania:
    CNX – Romania (Vodafone RO)
    COA – Romania (Cosmote)
    ORO – Romania (RO Orange)
    HAT – Romania (RO Orange, Vodafone RO, Cosmote)

Data de inscriere
    24-04-2010
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    577
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    MS mult imi este de ajutor !

Gamer TheDogg's Avatar TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-04-2007
    Locaţie
    Loading...
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    993
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    354
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Rom-urile originale samsung sunt de rahat. Opteaza pentru un rom custom din linkul meu de mai sus si te vei bucura de toata performanta telefonului.
    NU FI PROST CA TARA GEME
    CPU: i7-3770K/4.6Ghz, 1.2V/ MB: Asus Maximus V GENE RAM: TeamXtreem 16GB 2400Mhz cl9HDD:Kingston HyperX 120GB+2x HD502HJ+2xSG1GB SV35GPU: Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition PSU: Antec TPQ 1200W CASE:HAF XB VIEW:Samsung BX2331 + Samsung 50HU9600 4KSOUND:Jazz 5.1 /200W RMS

Insane FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    22-06-2008
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1296
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    6027
    Puncte CF
    0.0
    si daca il duci in service, sa nu uiti sa resetezi counterul.

Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de FanStiintza Vezi mesajele
    si daca il duci in service, sa nu uiti sa resetezi counterul.
    Cum ii resetezi counterul?
    Eu l-am dus in service, dupa ce am pus ROM-ul oficial ORO, si nu am avut probleme. Mi l-au reparat. Probabil ca nu au verificat acel counter

Insane FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    22-06-2008
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1296
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    6027
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Reaver Vezi mesajele
    Cum ii resetezi counterul?
    Eu l-am dus in service, dupa ce am pus ROM-ul oficial ORO, si nu am avut probleme. Mi l-au reparat. Probabil ca nu au verificat acel counter
    daca ai schimbat mai multe softuri si verifica, iti anuleaza garantia.
    se reseteaza cu usb jig, dar mi se pare ca a mai aparut o metoda

Data de inscriere
    24-04-2010
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    577
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    nu ma intereseaza de garantie, am schimbat softul usor cu un tutorial de pe youtube dar dupa am incercat sa il si rootez si l-am brickuit, ma duc azi cu el in service

Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Poti sa dai mai multe detalii, te rog? Sau un link ceva?
    Daca o sa mai am nevoie sa merg cu el in garantie, macar sa resetez si counterul. De data asta am avut noroc

Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Am gasit singur, asa ca o sa postez aici link-ul pentru cine o avea nevoie: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1494114
    In ceea ce priveste USB JIG, ala este un modul USB (nu este un soft) care trebuie cumparat (probabil de pe net).

Junior Pma54's Avatar Pma54 a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    03-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    265
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -1
    Puncte CF
    42.0
    Usergroups:
    counterul se reseteaza cu TriangleAway vezi aici cum http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1494114 in ce tine de soft poti sa alegi cu usurinta de pe sammobile softul cel mai nou si sa ii faci root cu siyah kernel care mi se pare cel mai stabil daca ai nevoie de ajutor ai nr meu de telefon in semnatura
    semnatura in lucru !!!

Banned kristtig reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-10-2011
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    61
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    14.0
    salutare baieti...am si eu tot un S II si nu mi merge wifi ul...dau pe el si degeaba...aveti idee ?va multumesc frumos....p.s. vad ca va pricepeti...

Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de kristtig Vezi mesajele
    salutare baieti...am si eu tot un S II si nu mi merge wifi ul...dau pe el si degeaba...aveti idee ?va multumesc frumos....p.s. vad ca va pricepeti...
    Captureaza un logcat si urca-l aici, asa iti putem spune mai multe.
    Altfel: du-l in service. E destul de clar ca s-a dus wifi-ul.

Banned kristtig reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-10-2011
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    61
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    14.0

Trancer PushiT's Avatar PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta
    Data de inscriere
    06-06-2008
    Locaţie
    In Your eyes !
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    505
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    1821
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de kristtig Vezi mesajele
    Incearca si un factory reset, de cele mai multe ori ajuta
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: