Exact ce spune titlul , se mai fac lucruri memorabile in orasul nostru ?? care ar fii aceastea ?
DA!
NU!
NU SUNT LA CURENT!
Exact ce spune titlul , se mai fac lucruri memorabile in orasul nostru ?? care ar fii aceastea ?
istoria se scrie in continuare si nu numai cea culturala.....dar si pe planul hip hop.....in Craiova are loc o schimbare in hip hopul underground. Caci din nimik am devenit si noi ceva
Se scrie si se va scrie in continuare. Istoria nu cunoaste momente de pauza.
Death doesn`t resign!
Choose life - frame by frame.
poate solomon sa ramana in istorie
maine poimaine il vedem in cartile de istorie k a facut centrul aaa pardon piata socio-umana
![]()
Hear your heartbeat
Beat a frantic pace
And it's not even seven AM
You're feeling the rush
of anguish settling
You cannot help showing them in.
Hurry up then
Or you'll fall behind and
They will take control of you
And you need to heal
The hurt behind your eyes
Fickle words crowding your mind
...
se scrie geografie.
i make juice happen.
se mai scrie pe blocuri, ziduri, garduri s.a.m.d![]()
In Romania nu s-a mai "scris istorie" din '89 in Craiova numai zic, iar pentru baiatul cu hip-hop-ul tine-o tot asa esti tare frate![]()
Nu cred ca am facut sau facem ceva care sa ramana in istorie....pentru ca istoria inseamna fapte marete care nu pot fi uitate
...ori acum nu cred ca se scrie istorie
![]()
Independent Movement
NU!, acum se scrie doar M*** pe garduri
NU SUNT LA CURENT?
o sa scriu "istorie" pe garduri sun S_u sau th...poate in tunelu' de la velodrom
hp...venim mai cu markere sambata??
si ..ca sa fiu serios...
dupa parerea mea...de cand solomon a devenit primar a curs multa cerneala...acum...fiecare vede cum vrea istoria ce il include pe actualul primar...din punctu' meu de vedere ceea ce a facut in centru` este un lucru bun...si arata si frumos...si...in plus reface calea bucuresti...si face parcari...e ceva...toata lumea se plange de lipsa locurilor de parcare...iar masinile o sa fie din ce in ce mai multe...
si mai sunt multe de scris...da' o sa le gasim pe pereti...![]()
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
ce istorie sa se scrie?poate doar ca sa renovat centrul craiovei in rest nimic care sa merite sa intre in istorieistorie sa mai scris cand a intrat "U"craiova in b
.........
gie...
Nu sunt la curent.
si nu vad ce intelegeti voi prin istorie?.Sa reciclam cu totii,si sa nu arunce nimeni plasticu` la hartie?
![]()
IBIZA is . . .
istoria o facem noi oameni....adik am facuto acuma nu avem ce sa mai schimbam la ea
oricum ce istorie avem noi....trebuie sa fim mandri de ea![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se scre destula istorie, dar nu se scrie despre zilele de acum.Deoarece prin definite istoria nu se refera la zilele de astazi. Iar daca va refereati la faptul ca se infaptuieste istorie acum, da probabil ca se infaptuieste, dar acum este imposibil de precizat ce. Asta se face peste o perioada de timp, cand deja s-au terminat evenimentele.
![]()
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
NU SUNT LA CURENT!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: