Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tu in ce situatii ai fost nevoit sa dai spaga ?

Vezi rezultatele sondajului: In ce situatii ai fost nevoit sa dai spaga?

Votanţi
60. Nu poţi vota in acest sondaj
  • La medic/asistenta

32 53.33%
  • La taximetrist

4 6.67%
  • La postas

3 5.00%
  • La service auto

6 10.00%
  • La scoala/gradinita

3 5.00%
  • La facultate

15 25.00%
  • La politie

18 30.00%
  • La preot

6 10.00%
  • La primarie

4 6.67%
  • La curier

1 1.67%
  • La angajati in domeniul judiciar

4 6.67%
  • Alte institutii publice (Exemplu!)

3 5.00%
  • Suntem in Romania, am dat la toti

14 23.33%
  • Nu am fost nevoit sa dau spaga

9 15.00%
Sondaj cu raspunsuri multiple
    Milan for Life! deangel9's Avatar deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    24-11-2006
    Locaţie
    B/GR/DJ
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    394
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    19665
    Puncte CF
    88.0
    Usergroups:

Tu in ce situatii ai fost nevoit sa dai spaga ?

Medic/asistente de fiecare data

asistentele cele mai scarboase, intotdeauna iti vorbesc flegmatic si de sus, parca ele ar fi doctorul. nu le suport.

Junior Black_duty@Kalu's Avatar Black_duty@Kalu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-01-2010
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    85
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    15
    Puncte CF
    4.0
    Nu am fost nevoit sa dau spaga
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned quaxo este placut de toti quaxo este placut de toti quaxo este placut de toti
    Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    705
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    228
    Puncte CF
    3.0
    Citat Mesaj iniţiat de Black_duty@Kalu Vezi mesajele
    Nu am fost nevoit sa dau spaga
    inseamna ca nu traiesti in romania sau n-ai avut niciodata o problema medicala/administrativa/juridica etc...ontopic scoala/doctor/asistente(ultimele doua la refuz)

Junior eumiki85's Avatar eumiki85 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    21-11-2011
    Varsta
    40
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    13
    Putere Reputatie
    28
    Reputatie
    48
    Puncte CF
    0.0
    NU am fost nevoit niciodata........si nici nu as da.......
    Oamenii sunt doar..........trestii ganditoare

arhitectã Xayidee's Avatar Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    14-02-2006
    Locaţie
    Neverland/Cluj
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    673
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Nu am fost nevoita sa dau spaga niciodata nu pentru ca nu s-a ivit ocazia, ci pentru ca nu cred in asa ceva si nu pot sa imi calc pe principii. Daca as fi pusa in situatia respectiva mi-as baga picioarele si mi-as rezolva problemele in alt fel sau in alta parte. Imi e scarba si de persoanele care primesc spaga, dar si de cele care dau pentru ca sa fim seriosi, dar nimeni nu iti baga mana in buzunar, iar cand iti alegi un drum in viata, in general ai habar de cam cati bani o sa iti iasa lucrand cinstit si nu te obliga nimeni sa lucrezi pe un salariu mic. Daca crezi ca meriti mai mult, pune mana si lucreaza mai asiduu ca sa promovezi sau invata alta meserie. Nu te tin eu legat de serviciu si nu e datoria mea sa te intretin, indiferent ce esti (medic, functionar, avocat, etc.).
    E alegerea fiecaruia daca vrea sau nu sa cotizeze la bunastarea altuia, dar asa cum nu dau bani la cersetorii care, desi par apti pentru munca, prefera sa stea cu mana intinsa, asa nu dau nici altor persoane, indiferent cat de bun este serviciul pe care mi-l furnizeaza. Este platit pentru munca lui si nu trebuie sa il mai platesc eu inca o data.
    O singura data s-a ivit ocazia sa dau spaga unei asistente de la urgenta, cand am avut ceva problema cu stomacul si a trebuit sa imi puna perfuzii si i-am cerut chitanta. S-a schimbat la fata tipa, dar a tacut din gura si si-a vazut mai departe de treaba. Eu nu sunt genul de persoana care sa taca si sa inghita toate mitocaniile unora, daca am o problema i-o spun omului in fata, fara sa fiu nepoliticoasa, dar sincer si direct si sunt de parere ca lucrurile ar sta mai bine, daca mai multi oameni ar adopta atitudinea asta.

Senior Member 3floridemac's Avatar 3floridemac este un nume cunoscut tuturor 3floridemac este un nume cunoscut tuturor 3floridemac este un nume cunoscut tuturor 3floridemac este un nume cunoscut tuturor 3floridemac este un nume cunoscut tuturor 3floridemac este un nume cunoscut tuturor 3floridemac este un nume cunoscut tuturor 3floridemac este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Locaţie
    somewhere over the rainbow
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    902
    Puncte CF
    15.0
    La facultate,am fost nevoita sa dau 8 milioane pentru 2 examene(cu acelasi prof,ambele semestre) pentru ca nu vroia sa ne treaca nici de-al naiba(a trebuit sa-si ia un ditai Jeep-ul si-i trebuiau bani).N-as fi platit dar in momentul in care m-am dus in toamna sa-mi dau examenele am constatat ca eram printre putinii fraieri care nu le platisera,adica ceilalti aveau cu 8 credite in plus fata de mine,8 credite care puteau face diferenta intre buget si taxa(si nu-mi permit sa dau aproape 40 de milioane pe taxa,am dat 8 si-am stat fara grija)N-a fost singurul examen unde ni s-au cerut bani,am avut colege la care le-au facut semn si examene la care m-am trezit cu 5 desi scrisesem aproape tot(fara o fraza poate)doar pentru ca nu "cotizasem",ca sa nu mai zic de cele pe care le-am picat din aceleasi motive.
    La politie a fost aproape,trebuia sa fac vizita medicala pentru academia de politie,am mers intr-o dimineata de la 4,in alta de la 2 noaptea si-si bagau pilele in fata sau pe cei care plateau iar pe muritorii de rand ii mai puneau sa stea o zi la coada(parca nu faceam mai mult de 15 dosare pe zi cand am vrut eu sa dau).Pana la urma am rezolvat cu pile si nici n-am mai dat la academie .
    La doctor,n-am dat eu,culmea au dat ai mei.De ce culmea?Sunt doctori dar cand a avut bunicu-meu probleme au trebuit platite asistentele ca sa aiba grija de el cat era in reanimare.
    Asa,si mi-am adus aminte,la nas,la tren am mai dat .Nu pot sa spun ca ma scald in bani si cum cupoanele de la facultate nu-mi ajung pentru toate drumurile acasa-facultate mai practic si acest sport.In ultima vreme mai rar c-am vazut cam multe supracontroale.
    Winners never quit and quitters never win!

Senior Member flavius86''s Avatar flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    543
    Puncte CF
    42.0
    Cine spune ca nu a dat---este in generala pe bani parintilor.Cand incepi sa dai de greutatile vietii incepi sa dai fara sa vrei,eu sunt patin in spital...daca nu dadeam poata azi numai scriam aici,profesionisti nu gluma.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Banned JamaiCatalin's Avatar JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    22-12-2007
    Locaţie
    Niciodata Stabil
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1305
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -500
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    de 2 ori odata la un taximetrist de la barby care era "garoi" a fost singurul care l-am gasit la 2 noaptea a zis ca nu ii merge ceasul i-am spus unde trebuie sa ajung am stabilit suma si cand am ajuns mi-a cerut dublu ca daca i sa parut lui ca am mers mai mult si mi-a zis ca am belele si faza era ca si stia unde stau si a doua oara la medic am ajuns cu o cunostiinta si nu ma baga nimeni in seama si am dat la asistenta ca daca ma apucam sa fac reclamatie si pana dovedeam ca nu primesc ajutor murea...Din pacate traiesc in romania o tara frumoasa cu oameni buni si destepti dar inraiti de sistemul corupt

Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    76
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    La medic/asistenta...

De-al casei Dimond's Avatar Dimond va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-07-2011
    Locaţie
    Şofer pe Titanic !
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    78
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    La medic, dar prefer sa ii spun o "mica atentie"..

De-al casei Roxxinutzza's Avatar Roxxinutzza este deja o vedeta Roxxinutzza este deja o vedeta Roxxinutzza este deja o vedeta Roxxinutzza este deja o vedeta Roxxinutzza este deja o vedeta Roxxinutzza este deja o vedeta Roxxinutzza este deja o vedeta Roxxinutzza este deja o vedeta Roxxinutzza este deja o vedeta Roxxinutzza este deja o vedeta Roxxinutzza este deja o vedeta
    Data de inscriere
    17-01-2010
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    234
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    1862
    Puncte CF
    0.5
    la medic/asistenta si preot...
    Enjoyneering...

DRUNK is when you feel sophisticated, but can't pronounce it.

I don't have enemies. If you think that you are my enemy, congratulations, you don't exist!

Member sabin_cv9's Avatar sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor sabin_cv9 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    17-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    39
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    712
    Puncte CF
    28.0
    spital,facultate,politie...
    "Nu lasa pe maine ce poti face azi"
    0764684887
    nanu.sabin@yahoo.com

Facebook: http://www.facebook.com/media/set/?s...1924067&type=3

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Ce intelegi prin a da spaga ? Locuri unde ai fost nevoit/obligat sa dai ? Locuri unde ai lasat tu ca asa ai vrut precum bacsisul ?

De-al casei 2theo's Avatar 2theo este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    10-08-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    11
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    44
    Puncte CF
    20.0
    Nu stiu ce cauta in lista de mai sus , taximetristul , postasul sau curierul ??? , trebuiau pusi in lista cei din institutiile de stat cu rol de control si care elibereaza tot felul de autorizatii , exemplu , constructii , transport , comert , finante , etc .
    Cei care spun ca nu au dat spaga , sunt prea tineri si nu stiu ce au facut parintii lor , fara ca ei sa stie .
    Last edited by 2theo; 19-06-2012 at 13:04.

Banned hypnotise's Avatar hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    31-03-2010
    Locaţie
    craiova.1mai
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    924
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    887
    Puncte CF
    73.5
    Usergroups:
    Suntem in Romania

Banned paulito nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    27-02-2012
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -19
    Puncte CF
    0.0
    La militieni .

Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    In Italia de vrei sa dai nu ai cui, nu ia nimeni spaga. In Romania am mai dat la asistente si doctori cu nasterea copilului si la politai mai des, dar acum mai repede as face o reclamatie decat sa mai dau spaga.

Senior Member FABIO este un nume cunoscut tuturor FABIO este un nume cunoscut tuturor FABIO este un nume cunoscut tuturor FABIO este un nume cunoscut tuturor FABIO este un nume cunoscut tuturor FABIO este un nume cunoscut tuturor FABIO este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    15-10-2007
    Locaţie
    C R A I O V A
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    835
    Puncte CF
    0.0
    la medici

Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    deocamdata,nu am cochetat cu ...fenomenul

Utilizatorul Lunii OCT CrYSTy-fcv's Avatar CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    31-03-2009
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    137
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    4375
    Puncte CF
    81.5
    Usergroups:
    La medic/asistenta

Aşteaptă-te la orice de la oricine, până la urmă şi diavolul a fost un înger.

Dacă mă vorbeşti pe la spate, înseamnă că nu eşti în poziția în care să-mi poți da peste nas.

Niciodată nu ne maturizăm cu adevărat. Învățăm doar să ne purtăm în public.

Ceea ce ți se întâmplă în viață depinde de tine...şi doar de tine.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: