e careva,firma sau privat,in cr sau apropiere care vopseste si ia cateva zgarieturi la o masina(un ford puma) si cate lovele?masina e deja neagara si ma intereseazza un negru mat sau perlat..... ms din nou...![]()
e careva,firma sau privat,in cr sau apropiere care vopseste si ia cateva zgarieturi la o masina(un ford puma) si cate lovele?masina e deja neagara si ma intereseazza un negru mat sau perlat..... ms din nou...![]()
Edited by MOD
Daca zgarieturile nu sunt pe o suprafata mare si nu tabla bagata inauntru le poti scoate si tu.Este crema acea de polisat(nu cred ca se gaseste in comert dar gasesti pe la baieti de la servicuri,vopsitori,etc)si scoti zgarieturile si culoarea masini o sa fie aproape ca si nou![]()
0748193666
Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va
apropo am vazut sus la petrom inspre metro,la spalatorie ... spalare exterior cu "polishare" ce vrea sa insemne???e cam 170 de mii
Edited by MOD - fara reclama in semnatura / avatar!
Mie pentru 70 de mii(polisarea)mi-a dat cu o solutie(ceara sau ce o fi) dintr-un recipient si dupaia a sters apa de pe masina.O polisare costa undeva la 1,5 mil si este solutia de care spuneam eu mai sus(scoate zgarieturile si da un look fresh la masina,ca si cum ar fi fost vopsita recent)si se foloseste un aparat de lustruit(un fel de polizor)pe care se aplica pasta si lustruieste pana ii da luciul dorit![]()
0748193666
Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va
am si nitel tabla bagata inauntru...oricum,nu vreau numa polisare!!vreau so revopsesc toata!!tocmai intrebam d vopsitorie toata!negru mat si perlat...preturi si undeva unde face bine...
La Otto, dai un ban da` stai in fata.
Ai vazut masina lui Garfield cum e vopsita ?
Daca eram genul de om care sa fac masina pe asigurare acum mergeam si eu cu c*ru intr-o masina cu jante p 18 cromate, angel eyes , vopsea perlata si alte chestii care le face lumea pe casco...momentan merg pe jos si strang bani de masina s-o iau si s-o fac din banii mei...nu de la parinti ! Multumit?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: