Internet In Italia

De-al casei vampy998's Avatar vampy998 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-11-2005
    Locaţie
    torvaianca-roma-italia
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    85
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:

Internet In Italia

As dori sa stiu si eu daca exista internet pe care pot sa-l folosesc si in afara tarii si anume in Italia.

Ceva prin satelit,digitv merge?
    Asus X53SV-SX344V, i7-2630QM, GeForce GT 540M (2Gb ), RAM Elpida 1x4GB, HD 320Gb, SO Win7 Home Premium +SP1

De-al casei auro's Avatar auro reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    892
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de vampy998 Vezi mesajele
    As dori sa stiu si eu daca exista internet pe care pot sa-l folosesc si in afara tarii si anume in Italia.

Ceva prin satelit,digitv merge?
    in italia este simplu sa ai internet ,ai o gramada de optiuni
    iti trebuie un telefon care are umts sau in cel mai rau caz gprs (merge mai prost netul) ,te duci si iti alegi o cartela in functie de ce oferta au pentru internet.
    eu am avut la inceput prin reteaua 3 ,plateam 9 euro pe luna si aveam net nelimitat dar aveam decat 5 mega trafic pe zi ,restul se taxa separat dar nu mai stiu cat ,dupa am trecut pe tim pentru ca mi sa parut cea mai buna oferta ,plateam 25 euro pe luna ,aveam netul dupa ora 17 pana la ora 10 dimineata si tot timpul in wikend,10 giga trafic.
    de conectat la net era simplu ......bagam cablu de date in laptop sau calculator si aveam conexiune automat fara sa fac vreo setare.
    in cazul in care stai mult in ita poti face abonament prin telefonia fixa si platesti 10 euro lunar
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Spammer nonick's Avatar nonick va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    12-10-2005
    Locaţie
    craiova city ;)
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    256
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    66
    Puncte CF
    79.0
    Usergroups:
    in italia trebuie sa ai laptop cu wirless...si sa ai in zona vecini , firme , etc. cu internet prin wirless si ai internet la discretie. eu am avut noroc cat am stat acolo sa am net moca
    interent sa il folosesti in tara si acolo chiar nu cred sa existe...poate cel de la vodafone...stiu ca ei au demult chestia asta..acum nu stiu daca va merge
    Copyright 2008 財團法人台灣網路資訊中心 All Rights Reserved.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: