Incredibil ,ce a ajuns politica in Romania , am ajuns sa ne manjim cu sos de rosii ca sa ne dam impuscati , nici macar atat , nici atat nu l-a dus capul sa-si cumpere un borcan de sos de rosii sa se spoiasca .
Un om impuscat si cu 4 plagi parerea mea ca nu pleca de acolo fara masca de oxigen si cel mai important fara sange pe el .
Din ce cauza s-a ajung la aceste lucuri de tot rahatul ? Simplu : din cauza romanilor .
Suntem o natie de oameni lenesi si de carcotasi , o tara numai de cancanisme , numai de pitipoance care-si umfla buzele si tsatsele pe la televizor ... o tara care ne complacem in situatia asta de rahat , o tara care este condusa sau a fost condusa de un ministru al educatiei care nu are bacul luat , o tara in care dupa o performanta in hambal (locul 3 european acum 1 an) pe prima pagina in sport apare Becali ca se cearta cu Meme Stoica ,o tara in care justitia este la pamant , o tara in care se fura (s-a furat) si cu mainile si picioarele ... o tara in care politicienii fura zeci de milioane de euro si nu fac 1 secunda de puscarie si un om de rand daca fura de FOAME face cel putin 3 ani de puscarie ....si cu toate astea , noi ce facem ?
Stam in casa , ii injuram / dracuim si asteptam ziua de maine "poate s-o schimba ceva" .
Grecii au iesit 100.000 in strada pentru ca le-au taiat din pensii si salarii , noi am iesit 5.000 in toata tara si am aruncat cu 2 pietre si am plecat acasa , ca nu s-a schimbat nimic .
Ne meritam soarta , ca de "poate s-o schimba ceva"