Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

ai castigat / pierdut 1 milion de euro

Banned sharko's Avatar sharko reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-10-2006
    Locaţie
    iti suflu in ceafa Age: 14287
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

ai castigat / pierdut 1 milion de euro

Esti la coada la un supermarket. astepti ca tipa de la casa sa-ti socoteasca cumparaturile. un tip trece pe langa tine cu un ananas si te roaga sa-l lasi sa treaca , pentru ca se grabeste, are acasa un copil bolnav etc. Ti se face mila asa ca il lasi. Trece el in fata, da ananasul la tipa de la casa si dintr-o data.. BINGO, toate alarmele se declanseaza, tocmai a castigat 1 milion de euro pentru ca e clientul numarul 1.000.000 al acelui supermarket. Ce se intampla in continuare? Pretinzi castigul? Te sinucizi ? Dezvoltati ideea..

Dar daca esti cel cu ananasul ce a castigat 1 milion de euro? L-ai imparti cu nefericitul din spatele tau? Sau ai considera ca e doar norocul tau? Sau l-ai da lui...

Banned subZero's Avatar subZero are ceva special... subZero are ceva special...
    Data de inscriere
    09-12-2006
    Locaţie
    acasa in cv9 :))
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1099
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    146
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    moaaaaaaaa nici nu vreau sa ma gandesc....iti aduci aminte povestea de acum cativa ani cu aia doi care au castigat la o promotie la bere o masina? erau cei mai buni prieteni si dupa aceea au devenit cei mai mari dusmani caci nu se intelegeau cine a castigat-o de fapt....situatia e cumva asemanatoare .......nu stiu chiar nu stiu cum as reactiona daca sunt cel cu ananasul cred ca as imparti totusi cu cel care mi-a dat voie
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    02-10-2006
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de subZero Vezi mesajele
    moaaaaaaaa nici nu vreau sa ma gandesc....iti aduci aminte povestea de acum cativa ani cu aia doi care au castigat la o promotie la bere o masina? erau cei mai buni prieteni si dupa aceea au devenit cei mai mari dusmani caci nu se intelegeau cine a castigat-o de fapt....situatia e cumva asemanatoare .......nu stiu chiar nu stiu cum as reactiona daca sunt cel cu ananasul cred ca as imparti totusi cu cel care mi-a dat voie
    daca ar castiga ala in locu' meu cred ca as inebuni (la modu' cel mai serios)
    daca as fi io cu ananasu as imparti cu ala ca am de unde

Senior Member brandon's Avatar brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    525
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    502
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    stii cum zici tu ...imi amintii de vremea lu` nea nicu ...
    stateam la coada sa iau oua, lapte si unt.
    si in spatele meu o baba cu un mos ...
    m-au rugat sa ii las sa ia si ei in fata mea,ca sunt bolnavi ...
    si au trecut in fata mea...
    coada la rand crestea cum vezi cu ochii...timpul trecea....
    si cand sa iau si eu unt ..nexam ...ca nu mai era... ultimile 4 pachete le-au luat batraneii...
    ce sa fac...am cumparat oua si lapte si m-am dus dupa batranei si le-am zis ca din cauza lor nu mai apucai sa iau unt, ca ultimile pachete le-au luat ei....
    si ...mi-au dat 2 pachete contra cost.
    si uita asa ... am plecat bucuros acasa...

asa ca in povestea cu 1 mil de coco , daca m-ar fi lasat sa trec in fata lui i-as da 50 %
    dar oare el mi-ar fi dat ceva ?
    Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
    Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !

Oldtimer Emiliano's Avatar Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3456
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1426
    Puncte CF
    73.0
    Usergroups:
    hmm, nu prea i-as imparti daca nu l-as cunoaste pe tip , mai bine as da la prieteni din ei

Trancer wildcar's Avatar wildcar reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-11-2006
    Locaţie
    Strongsville
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    283
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de brandon Vezi mesajele
    stii cum zici tu ...imi amintii de vremea lu` nea nicu ...
    stateam la coada sa iau oua, lapte si unt.
    si in spatele meu o baba cu un mos ...
    m-au rugat sa ii las sa ia si ei in fata mea,ca sunt bolnavi ...
    si au trecut in fata mea...
    coada la rand crestea cum vezi cu ochii...timpul trecea....
    si cand sa iau si eu unt ..nexam ...ca nu mai era... ultimile 4 pachete le-au luat batraneii...
    ce sa fac...am cumparat oua si lapte si m-am dus dupa batranei si le-am zis ca din cauza lor nu mai apucai sa iau unt, ca ultimile pachete le-au luat ei....
    si ...mi-au dat 2 pachete contra cost.
    si uita asa ... am plecat bucuros acasa...

asa ca in povestea cu 1 mil de coco , daca m-ar fi lasat sa trec in fata lui i-as da si lui 50 %
    dar oare el mi-ar fi dat ceva ?
    Bine spusa idea ...oare el ti-ar mai fi dat ceva ??
    Eu daca as fi castigat....in primul rand m-as fi bucurat foarte mult si cred ca as fi fost extaziat , iar in al doilea rand cand mi-as fi revenit ma gandeam si la cel care m-a lasat sa trec si i-as fi dat si lui....dar problema este ca nu stiu cat i-as fi dat

Independent Movement

Oldtimer Emiliano's Avatar Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta Emiliano este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3456
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1426
    Puncte CF
    73.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de wildcar Vezi mesajele
    Bine spusa idea ...oare el ti-ar mai fi dat ceva ??
    Eu daca as fi castigat....in primul rand m-as fi bucurat foarte mult si cred ca as fi fost extaziat , iar in al doilea rand cand mi-as fi revenit ma gandeam si la cel care m-a lasat sa trec si i-as fi dat si lui....dar problema este ca nu stiu cat i-as fi dat
    hmm, ceva poate i-as da si eu dar nu jumate
    ..acolo de o naveta de bere

Rocker catpower's Avatar catpower este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    26-04-2007
    Locaţie
    Cuba Libre
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    42
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    15.0
    Usergroups:
    acum toti am fii tentati sa spunem ca am impartii banii cu ala de ne-a dat voie bla bla, dar in momentul in care s-ar intampla asa ceva nici pomeneala. cand te vezi cu un purcoi de bani castigati din senin, incepi sa te transformi in Golum si sa repeti obsedant "My precious!", si descoperiti ca a-ti cam vrea si un elicopter dar nu prea va ajunge milionul. vrem nu vrem, banul transforma oamenii, amintiti-va cati prieteni va-ti pierdut din cauza banilor... sad.

Illiterate - (adjective) to not be able to read or write in a specific language. Used loosely, it can describe someone who is just an incredibly sloppy speller.

"People are spending money they don`t have, on things they don`t need" - George Carlin

Keelah se'lai! ovisebdan's Avatar ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    84
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0
    daca imi castiga ala milionul, ma intindeam jos, ma puneam in pozitia fatului si faceam infarct
    daca ii castigam eu milionu', ii aratam degetu' si plecam cu fetele in Barbados

Senior Member tc_joy310's Avatar tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om
    Data de inscriere
    28-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1230
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    377
    Puncte CF
    27.0
    Citat Mesaj iniţiat de ovisebdan Vezi mesajele
    daca imi castiga ala milionul, ma intindeam jos, ma puneam in pozitia fatului si faceam infarct
    daca ii castigam eu milionu', ii aratam degetu' si plecam cu fetele in Barbados
    . Chiar daca majoritatea ati spus ca o sa ii impartiti cu cel care v-a lasat, nu stiu cum ati reactiona cu cecul in mana. Sincer, cred ca i-as da si lui 10%, sa imi dea pace, dar oricum nu se va pune niciodata problema. Nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar intampla daca i-ar castiga el si nu mi-ar da si mie niciun leu, in cel mai bun caz m-as lua cu el la bataie.

Data de inscriere
    02-10-2006
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de catpower Vezi mesajele
    vrem nu vrem, banul transforma oamenii, amintiti-va cati prieteni va-ti pierdut din cauza banilor... sad.
    ai dreptate

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Eu m-as **** in el de milion de $. Ce-am avut si ce-am pierdut? Daca e sa n-ai noroc... Stiti proverbul?
    Last edited by Dadi; 19-06-2007 at 00:17. Motiv: ****

Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    68
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    Doamne nici nu vreau sa`mi inchipui ... chiar ar fi prea penala faza ... adica ... crek in momentu ala ... pur si simplu pt cateva clipe crek n`ai mai gandii ...
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Senior Member cisi_2k's Avatar cisi_2k va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    14-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    337
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    91
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Daca as fi ala de l-am lasat pe ala in fata mea as lua 50%....sau ma rog..acolo o suma...sa imi iau tigari...iar daca as fi celalalt m-as gandii ca am un copil bolnav acasa...si ca trebuie sa il fac bine

sau mai e o varianta...: in ambele cazuri as dona banii unei case de copii,

in al treilea caz as pleca mai departe..pt ca mi-as da seama ca traiesc in romania, si e o camera ascunsa pe undeva

going commando Faithless's Avatar Faithless are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    457
    Putere Reputatie
    60
    Reputatie
    2410
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    ii bag ananasu-n
    i make juice happen.

Keelah se'lai! ovisebdan's Avatar ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    84
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0
    Citat Mesaj iniţiat de sharko Vezi mesajele
    Dar daca esti cel cu ananasul ce a castigat 1 milion de euro?
    ii las aluia ananasu' si eu plec cu milionu'

Oldtimer Dexterminator's Avatar Dexterminator nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    08-12-2006
    Locaţie
    CeVe 9
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    40
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -19
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    ii dau ananasu ii dau si lui 100.000 de euro si o tulesc
    "I'm just a musical prostitute my dear,i won't be a rock star i will be a legend"-Freddie Mercury

R.I.P. King of Pop

Designer crysti_91's Avatar crysti_91 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-12-2006
    Locaţie
    Prin Rovine
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    568
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    29.5
    Usergroups:
    I-as da si lu ala 100.000$.Da chiar pe la noi prin metro ,real,pic sunt "concursuri" asa.Macar sa te lase sa pleci cu tot ce ai cumparat gratis daca esti clientul al 1.000.000-lea.

Mintrubber el_classico's Avatar el_classico reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu ma gandesc cum as reactiona daca ar fi castigat ala milionu ...
    Daca as fi castigat eu milionu traiam fericit

Banned anca4ever's Avatar anca4ever reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    hell
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    normal ca pretind castigul,e al meu-dar asa e, de obicei cand esti bun pierzi foarte mult-si daca face ala gura ii gasesc o utilitate ananasului ala
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: