Terasa Pirates - Locul unde te poti racori si unde poti admira noul centru al Craiovei.
Pe platforma din spatele Complexului Comercial Mercur.
Terasa Pirates - Locul unde te poti racori si unde poti admira noul centru al Craiovei.
Pe platforma din spatele Complexului Comercial Mercur.
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
o sa trec pe acolo
ps: in reclama apare xan/i'm_nobody/fatum/gwen si inca o persoana ?![]()
eu am trecut deja...e super misto la terasa![]()
si vin si niste gagici bune![]()
am trecut si eu ..dar pe langa ea![]()
e draguta asa ... nu stiu cum stau cu preturile...
oricum e bine ca au deschis-o.
ce sa le zic ...clienti cat cuprinde si bani multi![]()
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
am trecut pe acolo foarte misto terasa si o sa mai trec![]()
Locatia e super, dar scaunele lasa de dorit... parerea mea
Frumos peisajulpoate o sa trec si eu zilele astea pe acolo sa vad cum e
![]()
super locatzie, cat e un cola ?![]()
That was the night I was born. I rose like a phoenix from her mentholated bosom and strode into the world, Armani-clad and fully awesome
http://allsaid.tumblr.com/ da!
La cat mai multe terase, ca sunt bune vara
Bere au?
O sa trec si eu cand o`i fi prin zona![]()
15 minute mi-am batut prietenii la cap,ieri,sa mergem.....si am fost,mi-a placut acolo.![]()
![]()
daca am timp trec si yo in seara asta pe acolo....bine ca aflai ca au terasa ...mijto
Terasa e destul de OK, insa: nu are apa curenta, nu are toaleta. Berea se bea din pahare de plastic, iar gama de bauturi oferita e chiar restransa.
cafeaua e naspa,se serveste la pahare de unica folosinta.In schimb chelnarita e super draguta.![]()
![]()
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
fusai si eu pe la 22.30-23.00, imi place, e frumos
PS: nu stiam ca nu au voie sa serveasca in pahare de sticla si ii cerui sa-mi aduca pahar si-mi zisa ca nu au decat de plasticdar fu buna berea si din ala de plastic
![]()
draguta terasa, am fost zilele trecute....frumoasa priveliste![]()
MaYbE ThIs WoRlD Is AnOtHeR PlAnEt'S HeLl
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: