Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

problema mareeeee mi se misca imaginea la monitor de la muzica

Member Ionutza reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    25-04-2007
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    281
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Smile problema mareeeee mi se misca imaginea la monitor de la muzica

deci cum am zis mi se misca imaginea la monitor mi se strange din parti si parca se vede blurat ca si cum s-ar vedea cand te uiti la distanta pe timp de vara pe caldura multa de la muzica cand dau mai tare am boxele puse in stanga si dreapta biroului biroul are 1,20 m si monitor este aproape la mijloc va intreb ceva se poate intampla ceva la monitor sau cine stie ceva mai grav sa imi explodeze astept rapsunsuri sugestii ..multumesc mult

Banned sharko's Avatar sharko reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-10-2006
    Locaţie
    iti suflu in ceafa Age: 14287
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    sa explodeze neaaaaa in nici un caz....
    in cel mai rau caz ti se poate intampla ce m-i sa intamplat si mie sa ti se magnetizeze monitoru'
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    25-04-2007
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    281
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de sharko Vezi mesajele
    sa explodeze neaaaaa in nici un caz....
    in cel mai rau caz ti se poate intampla ce m-i sa intamplat si mie sa ti se magnetizeze monitoru'
    adica?fi mai explicit.
    oricum are un buton de demagnetizare ....

De-al casei lalihifi's Avatar lalihifi va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    08-03-2006
    Locaţie
    prin Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    579
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    95
    Puncte CF
    11.0

Sal

Vezi ca multe difuzoare (mai ales de putere mare) afecteaza monitorul sau Tv-ul crt .
    Departeaza-le mult de monitor si vezi daca mai face .
    Bafta !

liberlaelice Papi_Eib's Avatar Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti
    Data de inscriere
    30-04-2006
    Locaţie
    Brazda
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    238
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Ionutza Vezi mesajele
    deci cum am zis mi se misca imaginea la monitor mi se strange din parti si parca se vede blurat ca si cum s-ar vedea cand te uiti la distanta pe timp de vara pe caldura multa de la muzica cand dau mai tare am boxele puse in stanga si dreapta biroului biroul are 1,20 m si monitor este aproape la mijloc va intreb ceva se poate intampla ceva la monitor sau cine stie ceva mai grav sa imi explodeze astept rapsunsuri sugestii ..multumesc mult
    adica?fi mai explicit.
    oricum are un buton de demagnetizare ....
    nu cred ca e vb de magnetizare. Daca se magnetizeaza nu se magnetizeaza cand dai boxa tare.... incearca totusi sa le indepartezi si vezi daca se vede vreo dif
    Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la Elice Suporter U
    Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.

Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam

Data de inscriere
    25-04-2007
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    281
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de lalihifi Vezi mesajele
    Vezi ca multe difuzoare (mai ales de putere mare) afecteaza monitorul sau Tv-ul crt .
    Departeaza-le mult de monitor si vezi daca mai face .
    Bafta !
    faza este ca nu prea am loc prin camera decat langa birou uite o poza sa vedeti si da am un CRT syncmaster793df (o coaja in opinia mea)alte solutii?:
    http://images.imageload.biz/1606200739246a17.jpg
    http://images.imageload.biz/16062007393b7dd1.jpg
    si inainte cand nu le aveam nu imi facea asa(aveam unele mai mici puse jos pe podea)

Citat Mesaj iniţiat de Papi_Eib Vezi mesajele
    nu cred ca e vb de magnetizare. Daca se magnetizeaza nu se magnetizeaza cand dai boxa tare.... incearca totusi sa le indepartezi si vezi daca se vede vreo dif
    si da se intampla cand dau mai tare adica foarte tare de tremura geamurile la vecini
    Last edited by Ionutza; 16-06-2007 at 22:43. Motiv: Automerged Doublepost

liberlaelice Papi_Eib's Avatar Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti
    Data de inscriere
    30-04-2006
    Locaţie
    Brazda
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    238
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    faza este ca nu prea am loc prin camera decat langa birou uite o poza sa vedeti si da am un CRT syncmaster793df (o coaja in opinia mea)alte solutii?:
    http://images.imageload.biz/1606200739246a17.jpg
    http://images.imageload.biz/16062007393b7dd1.jpg
    si inainte cand nu le aveam nu imi facea asa(aveam unele mai mici puse jos pe podea)

si da se intampla cand dau mai tare adica foarte tare de tremura geamurile la vecini
    am avut si eu samsungul ala si ca crt mi s-a parut bun. Nu stiu dupa cum vad nu ar avea cum sa afecteze boxele monitorul. O fi ceva desprins prin el si se misca la vibratii nu ma pricep la electronica
    Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la Elice Suporter U
    Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.

Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    io credeam ca sant niste boxe mici, de calculator...
    in fine, incearca sa muti boxele cat mai departe de monitor si sa le dai la maxim... daca nu mai face asa monitorul, e din cauza lor...
    daca continua, baga boxele in alta prize(cred ca alea consuma mult curent) si vezi daca mai face...
    sau ar putea sa fie de vina monitorul(orice cal ajunge gloaba )
    si io am avut boxele langa monitor, mult mai mici, de 10W, cred dar nu am avut probleme cu monitorul...
    vezi ca si unitatea ar putea avea de suferit (in special hardul)
    btw, cati Wati scot boxele si cat ai dat pe ele
    Last edited by liwiu_evo; 16-06-2007 at 23:04. Motiv: Automerged Doublepost
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Senior Member brandon's Avatar brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    525
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    502
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    vinde-ti boxele. ti le cumpar eu
    si asa scapi de problema. si nu mai ai batai de cap...
    iti iei unele de 120 W PMPO
    Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
    Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !

Data de inscriere
    25-04-2007
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    281
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Exclamation

Citat Mesaj iniţiat de Papi_Eib Vezi mesajele
    am avut si eu samsungul ala si ca crt mi s-a parut bun. Nu stiu dupa cum vad nu ar avea cum sa afecteze boxele monitorul. O fi ceva desprins prin el si se misca la vibratii nu ma pricep la electronica
    nu stiu nici yo care e treaba de asta intrebam pe aici ma gandeam ca sa mai intamplat cuiva...

Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    io credeam ca sant niste boxe mici, de calculator...
    in fine, incearca sa muti boxele cat mai departe de monitor si sa le dai la maxim... daca nu mai face asa monitorul, e din cauza lor...
    daca continua, baga boxele in alta prize(cred ca alea consuma mult curent) si vezi daca mai face...
    sau ar putea sa fie de vina monitorul(orice cal ajunge gloaba )
    si io am avut boxele langa monitor, mult mai mici, de 10W, cred dar nu am avut probleme cu monitorul...
    vezi ca si unitatea ar putea avea de suferit (in special hardul)
    btw, cati Wati scot boxele si cat ai dat pe ele
    o sa incerc maine sa iau boxele din locul ala si sa dau tare sa vad daca mai face monitoru asa ...ca acum e tarziu si vine garda apropo ce zici ca se poate strica hardul ca e boxa langa unitate?au costat 8,4 milioane sunt Jamo.

Citat Mesaj iniţiat de brandon Vezi mesajele
    vinde-ti boxele. ti le cumpar eu
    si asa scapi de problema. si nu mai ai batai de cap...
    iti iei unele de 120 W PMPO
    da ar fi o solutie(debia le-am luat si yo) dar nu as avea la ce sa mai ascult astea scot 120rms (una) uita-te la domo ca sunt "ieftine" fata de http://www.aoy.ro/customer/product.php?productid=18837
    mai multe detalii http://jamo.com/Default.aspx?ID=6042...roductID=17907
    oricum conteaza sa le auzi tu detaliile conteaza mai mult sau mai putin pentru unii ........multumesc pentru raspunsuri asa rapide o sa le scot maine de acolo sa vad daca mai face monitoru dar faza este ca sunt aproape ca nu face ca inainte am avut altele si nu le aveam puse acolo si nu mia facut asa ceva monitoru. in fine va zic maine ce facui daca mai aveti alte sugestii sa astept sa mi le propuneti.
    Last edited by Ionutza; 16-06-2007 at 23:14. Motiv: Automerged Doublepost

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    apropo ce zici ca se poate strica hardul ca e boxa langa unitate?au costat 8,4 milioane sunt Jamo.
    da, asa mi-a zis si mie cineva... io tineam subwooferu pe unitate la 20-30 cm de hard. si mi-a zis sa nu il mai tin akolo ca se poate defecta hardu
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Member Cobalt's Avatar Cobalt este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    23-08-2006
    Locaţie
    Earth
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    148
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    40
    Puncte CF
    39.5
    Si la mine se intampla la fel, dar asta numai cand dau bass-ul mai tare, si boxele la fel..la 150W RMS, ce vrei...cred ca e din cauza vibratiilor...nu stiu exact..poate ne spune cineva avizat
    CARPE DIEM !

Data de inscriere
    25-04-2007
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    281
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Exclamation

da, asa mi-a zis si mie cineva... io tineam subwooferu pe unitate la 20-30 cm de hard. si mi-a zis sa nu il mai tin akolo ca se poate defecta hardu
    da il tineai si tu gasisei unde nu iti sareau melodiile subwooferu trebuie naiba tinut undeva jos intr-un colt pt o auditie maxima a bassului,o sa tin cont de parerea ta ...o sa vad ce mai zice lumea ca e prima data cand aud

Citat Mesaj iniţiat de Cobalt Vezi mesajele
    Si la mine se intampla la fel, dar asta numai cand dau bass-ul mai tare, si boxele la fel..la 150W RMS, ce vrei...cred ca e din cauza vibratiilor...nu stiu exact..poate ne spune cineva avizat
    da c-am asa este si la mine cand ajung cu volumu la jumate adica 5 sau 5,5 la statie (cu basul si inaltele la maxim...fara loudness ca daca il bag e dezastru) si din winamp la 60...apropo tu ai incercat sa le muti in alt loc mai departe de monitor ?sa vezi daca se mai intampla fenomenu...ca sunt curios acum rugam pe careva care se mai pricepe sa ne zica ce e optimal de facut ..multumim
    Last edited by Ionutza; 17-06-2007 at 06:04. Motiv: Automerged Doublepost

Senior Member OVY's Avatar OVY va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    04-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    86
    Puncte CF
    5.0
    Usergroups:
    Stai calm...nu o sa ti se intample nimic... Si mie mi se intampla la CRT'ul cel vechi...acum la LCD nu se mai misca nimic Anyway nu te gandii ca am vre'un sistem d'ala de camera 5.1 e ceva ....very big deci trust me..nu o sa ti se intample nimic.
    (P.S.: Era atat de necesar sa deschizi un thread pentru asta? )
    Romania este o tara frumoasa...pacat ca este locuita!

Data de inscriere
    25-04-2007
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    281
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Exclamation

Citat Mesaj iniţiat de OVY Vezi mesajele
    Stai calm...nu o sa ti se intample nimic... Si mie mi se intampla la CRT'ul cel vechi...acum la LCD nu se mai misca nimic Anyway nu te gandii ca am vre'un sistem d'ala de camera 5.1 e ceva ....very big deci trust me..nu o sa ti se intample nimic.
    sincer nu prea esti calm cand iti face asa ceva si trebuia sa deschid ca vreau sa aud si parerile altora dar vad ca la toti le face asa sper ca nu o sa se duca monitoru

Always in the other side manlif2_0's Avatar manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    ma plimb cu Terra prin Univers
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    214
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Cobalt Vezi mesajele
    Citat Mesaj iniţiat de OVY Vezi mesajele
    acum pe bune, se mai face fizica la scoala? se mai studiaza tubul catodic si accelerarea particulelor in camp electric?

pe scurt: ce dracu' cauta ditamai animalele de boxe langa monitor?! (valabil si pentru televizoare, mai ales ca alea nu au buton de demagnetizare). mai mult ca sigur ca nu sunt ecranate magnetic, si atat timp cat nu sunt ecranate, vor influenta calitatea imaginii datorita pricipiului de functionare al monitoarelor CRT (de-asta problema nu mai apare la LCD-uri, au alt principiu de functionare; pentru detalii despre modul de functionare a CRT, puneti mana pe orice carte de fizica de a 12-a si cautati "tub catodic" - e buna si wikipedia).

@papi: poate au magnetii ecranati insa atunci cand da blana se formeaza camp electromagnetic prea mare
    niciodata n'a fost sa nu fie cumva
    In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!

Senior Member OVY's Avatar OVY va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    04-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    86
    Puncte CF
    5.0
    Usergroups:
    1. Nu ma refeream la boxele puse langa calculator...aia este o mare tampenie ... sa pui boxele langa monitor sau unitate sau televizor (boxe de dimensiuni mari) ... eu ma refeream ca imi tremura imaginea la monitor cu boxele la 3-4 metri chiar mai mult de monitor...am specificat...boxe de mari dimensiuni nu sistem 5.1 de camera
    2. Glumeam cu threadul ma amuza titlul
    Romania este o tara frumoasa...pacat ca este locuita!

Member error's Avatar error reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Lapus Arges
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    39.0
    Lasa boxele acolo si muta tu statia de o ai de sub monitor sigur aia e beleaua, si eu am 2 flooruri mai aproape de monitor si nici macar nu se misca imaginea.
    Amplificatoru are si el un traf si ala produce camp electromagnetic... e normal sa iti bataie monitoru atunci cand dai volum, pt ca incepe sa suga mai mult din transformator...

Senior Member Swifty_yo's Avatar Swifty_yo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-11-2005
    Locaţie
    Intr-o Scorbura
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    222
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    11.0
    Da cum ai boxele puse (cam aproape dupa parerea mea) se vede culoarea distorsionata in lateralele monitorului sau la colturi?
    Se vede mai mov intr-o parte anume?
    Chestia cu blur-ul poate sa fie de la boxe, sa devieze putin traiectoria elctronilor din tub si daia sa se vada blur (sa nu aterizeze unde trebuie) si asta se intampla mai ales ca st puse in lateralul lui si formeaza camp magnetic prin el.
    Asta e doar o parere, muta-le la cel putin 2 metri de monitor si daca se vede la fel, schimba monitoru.
    Lasa boxele acolo si muta tu statia de o ai de sub monitor sigur aia e beleaua, si eu am 2 flooruri mai aproape de monitor si nici macar nu se misca imaginea.
    Amplificatoru are si el un traf si ala produce camp electromagnetic... e normal sa iti bataie monitoru atunci cand dai volum, pt ca incepe sa suga mai mult din transformator...
    Si asta e mai probabil decat boxele.
    Azi cand ai putere, aur si marire,
    prinde radacina orice fericire!
    Inaintea ta un altu-a fost stapanul lumii,
    dupa tine, altu-o va lua in stapanire.

(Saadi)

Data de inscriere
    25-04-2007
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    281
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Exclamation

Citat Mesaj iniţiat de manlif2_0 Vezi mesajele
    acum pe bune, se mai face fizica la scoala? se mai studiaza tubul catodic si accelerarea particulelor in camp electric?

pe scurt: ce dracu' cauta ditamai animalele de boxe langa monitor?! (valabil si pentru televizoare, mai ales ca alea nu au buton de demagnetizare). mai mult ca sigur ca nu sunt ecranate magnetic, si atat timp cat nu sunt ecranate, vor influenta calitatea imaginii datorita pricipiului de functionare al monitoarelor CRT (de-asta problema nu mai apare la LCD-uri, au alt principiu de functionare; pentru detalii despre modul de functionare a CRT, puneti mana pe orice carte de fizica de a 12-a si cautati "tub catodic" - e buna si wikipedia).

@papi: poate au magnetii ecranati insa atunci cand da blana se formeaza camp electromagnetic prea mare
    de fizica vorbesti pai de unde fizica crezi ca mai stiu ceva de pe timpu lui pazvante chioru m-am si interesat sa invat desi trebuia ... oricum le departai de monitor si numai face dar ma c-am incomodeaza sa le tin unde le pusei acum ...deci daca le pun inapoi afecteaza monitoru ca nu le tin intotdeauna la blana ca nu sunt nebun am si vecini si vin peste mine urland si tipand sa ascult decent sarumana pe viitor o sa imi iau lcd
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: