Cate carti cititi pe an ? Eu am de citit pe vacanta 26 de carti pt Romana , dar nu o sa citesc decat 5 , alea mai scurte !
In total 7 carti pe anul 2007 !
intre 5 si 15, depinde ce carti
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
nush... 15 -20 am citit pentru scoala pe perioada 2006 - 2007 ... in rest depinde de carti ...
the worst mmorpg ever is real life. i can't even equip my sword without people staring. how am i supposed to level when people hate me if i attack their cats and dogs? i can't find mobs anywhere. everyone is too scared to pvp because they might get "hurt" seriously. it's no fun, i haven't leveled, nothing drops gold and i have to do an eight hours quest every day to get paid.
daca e sa ma refer la carti pentru scoala citesc in jur de 15-16 carti...pentru cultura mea in jur de 10 carti pe an...
alea se pun?
maxim 5
anu asta am citit "Posibilitatea unei insule" e o carte foarte interesanta si plina de picanterii "Tipuri psihologice" si acum cetesc " Enciclopedia visului"am luat-o pentru ca mi-a placut coperta ulterior am descoperit ca e destul de interesanta
aprx 10 carti/an nu-mi permite timpul sa citesc mai multe pt k si asa cursurile sunt destule
pai anul asta am citit aproximativ 0 carti , anul trecut la fel, si tot asa in clasa a 8-a am citit vreo 3-4 carti dar nu cap coada, pe sarite asa
in vacanta asta cica ar trebui sa citesc vreo 2..
am citit 3 carti cap coada de cand m-am nascut , 2 de jules verne si a 3-a nu mai stiu,deci pe an vine 0,16 carti citite
i make juice happen.
pana mea, de obicei cand aveam timp citeam 4 carti pe saptamana. dar acum maxim 4 pe luna cu BAC-ul asta, pentru ca nu le pun la socoteala alea de BAC.
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
si am alergat sa ma gasesc...si-alerg in jurul lumii...
e ..interesant ..am mai citit de la el Crima si pedeapsa..si pot spune ca e un scriitor despre care iti schimbi parerea..in functie de varsta la care citesti cartea.
si am alergat sa ma gasesc...si-alerg in jurul lumii...
Mie imi ajunge sa citesc tot forumul asta cand nu am ce face
fara numar...
cum dracu sa citesti intr-o semi-viata de om doar maxim 5 carti?!
poi in toata viata mea am citit 3 carti(in afara de harry potter)..din alea politiste
"I'm just a musical prostitute my dear,i won't be a rock star i will be a legend"-Freddie Mercury
R.I.P. King of Pop
Cam una pe luna. Destul de putin totusi, avand in vedere ca timp s-ar gasi.
Old age is always 15 years older than I am!
le-am citit pe toate 55. cel mai mult imi place Asul. Are roluri mai misto, cand e 1, cand e 11...... cand e 15
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: