Pentru cei cu tatuaje sau piercinguri site-ul www.bodydesign.ro ofera posibilitatea crearii unei galerii proprii...si multe alte lucruri legate de aceste practici....
Pentru cei cu tatuaje sau piercinguri site-ul www.bodydesign.ro ofera posibilitatea crearii unei galerii proprii...si multe alte lucruri legate de aceste practici....
interesting stuff there
loool e chiar misto intrebare pt cunoscatori...la noi in cr se factatuaje cosmetice/temporare sau cum so-r numi..alea care tin 3-4 ani
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana! x3
Augen sagen mehr als Worte
da, se fac astfel de tatuaje
ai grija cine ti le face si cu ce ti le face
Last edited by agny; 24-03-2006 at 16:59.
poti sa dai mai multe detalii???Mesaj iniţiat de agny
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
ai primit detalii?Mesaj iniţiat de Aetana
stii tu? sau esti interesat?Mesaj iniţiat de Am3oo
si pe mine m`ar interesa
care stie ?!
nu,nu mi-a dat nimeni nici un detaliu...in orice caz...astept...pana la vara poate poate
ms pt badrep
tatuaje temporare se fac ushor mah...oricine poa` sa faca cel mai rudimentar tatuaj temporar...se face cu aceeashi cerneala....aceleashi ace...aceleashi aparate k alea permanente...numai k nu se baga atat de adanc in piele cerneala...doar in stratu superficial al pielii si odata cu timpu' se duce si desenu. Partea a nasoala e k nu o sa tina la fel d bine pe toata durata d viatza...adik dupa cateva luni o sa arate shters..si de kk k sa fim oneshti. Dak vretzi din astea temporare...incercatzi pe la Sphinx da' nu stiu dak se baga...sau pe la baietzii care fac. Parerea mea e k nu au rost...odata ce iti faci..fa`tzi 1 klumea sa`ti aduci aminte la 60 d ani cand l`oi vedea ce`a fost in capu tau cand erai tanar
hmmm.......cam ai dreptate da nu vreau nici la 60 de ani sa am un inger pe ceafa...nu vreau nici macar la 30
Pt cei care vor sa afle mai multe detalii despre tatuaje...exista un salon autorizat si la noi in craiova...pentru mai multe detalii despre acest salon vizitati rubrica CATALOG FIRME..de pe sit
http://www.bodydesign.ro/index.php?page=2&catID=179
puneti poze cu tatuaje aici ... sau il mut la articole vestimentare . your choice .
edit . mutat
Last edited by Moderator; 04-07-2006 at 14:37.
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
Mesaj iniţiat de catalin_jianu_aka_ji
cat costa cm patrat ? ... am inteles ca se calculeaza la cm patrat sau ceva de genul asta....
Many hearts but one soul - ACS Ghost Racing Team
POWER of a GIRL , SPIRIT of a TEAM ... GHOST RACING TEAM
Cel mai important mi se pare tatuajul pe care il alegi.(Despre igiena:acum , s-ar putea sa imi sara lumea in cap, dar de ex. fratele meu face tatuaje de ani de zile, nu are salon, nu foloseste nici un fel de aparate cu ultrasunete..pentru sterilizarea uneltelor si nimeni nu a venit cu nici o infectie la el...)
Eu, spre deosebire de el nu am nici macar un tatuaj... nici macar un punct.. Am tot amanat gasirea unui tatuaj care sa imi placa...si acum si peste 2-3 luni (durata de asteptare a modelului, impusa de mine). Intre timp vedeam altul mai frumos, si renuntam la cel vechi, etc, pana nu m-am ales cu nimic. Cand ma gandesc ca primul tatuaj ales de mine era ...un sarpe incolacit pe un cap de mort.. si cand ma gandesc ca acum puteam sa il am pe mine... brrr.. .
De aceea este extrem de importanta alegerea modelului. Conditiile de lucru (igiena, sterilizarea aparatelor) ,stabiliti si singuri- mi se par de importanta maxima.
Bafta maxima!
Detalaii in legatura cu pretul tatuajelor http://www.tattoo-sfinx.ro/subpagini...e&main=TatuajeMesaj iniţiat de ramona
Bineinteles intr-un salon profesional
m`ar interesa si pe mine, daca`mi puteti zice...de unde pot achizitiona un aparat de tatuat, dar pt tatuaje provizorii..! (este un aparat care nu este cu ace, pur si simplu pulverizeaza tusul pe locul unde se tatueaza..)
cand am fost la mare, mi`am facut un tatuaj, dar provizoriu...care s`a luat..! si pt asta ma intereseaza...! daca stie cineva, postati aici pls..! ty..!
Incearca pe forumul de pe www.bodydesign.ro....sunt acolo mai multi cu experienta in domeniu, care te-ar puntea ajuta
Ai un link aiai pt forum
http://www.bodydesign.ro/forum/
multumesc frumos..!Mesaj iniţiat de catalin_jianu_aka_ji
si totusi,pe siteul celor de la sfinx nu sunt foarte clare preturile pierce-urilor,este doar semnul euro la multe din ele
P.S.ce este crema speciala de tatuaj,chestia cu care se intretine tatuajul?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: