DIGI.oriunde (telefonie ieftina de la RCS-RDS)

Member cristianlux va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-02-2012
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    12
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    76
    Puncte CF
    0.0

DIGI.oriunde (telefonie ieftina de la RCS-RDS)

De cateva zile este activ digi.oriunde de la RDS-RCS,care cica functioneaza doar pe smartphone-urile cu Android.

http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobi...e/digi-oriunde
    Eu am sunat la relatii-clienti deoarece nu ma puteam conecta cu un galaxy s2 si am intrebat daca exista si varianta pt windows.Am primt raspunsul ca "nu".Sapand pe net am gasit,bineinteles.Se instaleaza X-Lite sau 3CX cu urmatoarele setari:

Username / Authorization name: 7xxxxx (numărul de telefon DigiMobil fără cifra zero de la început)
    Parola: parola definită la activarea serviciului DigiOriunde
    Domain /server / proxy: registrar.digioriunde.rcs-rds.ro

Se poate folosi doar pt. a initia apeluri,primirea de apeluri inca nu este posibila(va va suna doar digi mobilul).Aplicatia e foarte utila cand suntem in strainatate si ca sa nu platim apeluri initiate in roaming,ne conectam la reteaua wi-fi a hotelului de ex. si initiem apeluri catre Romania sau chiar unde suntem la tarife minime.Pe fix in UE este 2,48 centi/min.Mai ieftin nu gasesti chiar daca cumperi o cartela prepay chiar in tara in care te afli.Pt. Romania,avand in vedere ca tarifele digi.mobil-alte retele mobile este cel mai mic,forumistii afirma ca este de luat in considerare atunci cand ramai fara minute nationale,dar ai net nelimitat in abonament.

Eu am incercat aplicatia android pe un galaxy s2 cu 4.0.3 si apare mereu "conectare esuata",in schimb pe un s3 merge fara probleme.Va rog sa postati daca ati intampinat aceleasi probleme.
    Convorbiri placute!

Member gusterR's Avatar gusterR a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    17-02-2012
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    241
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -2
    Puncte CF
    3.0
    Citat Mesaj iniţiat de cristianlux Vezi mesajele
    De cateva zile este activ digi.oriunde de la RDS-RCS,care cica functioneaza doar pe smartphone-urile cu Android.

http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobi...e/digi-oriunde
    Eu am sunat la relatii-clienti deoarece nu ma puteam conecta cu un galaxy s2 si am intrebat daca exista si varianta pt windows.Am primt raspunsul ca "nu".Sapand pe net am gasit,bineinteles.Se instaleaza X-Lite sau 3CX cu urmatoarele setari:

Username / Authorization name: 7xxxxx (numărul de telefon DigiMobil fără cifra zero de la început)
    Parola: parola definită la activarea serviciului DigiOriunde
    Domain /server / proxy: registrar.digioriunde.rcs-rds.ro

Se poate folosi doar pt. a initia apeluri,primirea de apeluri inca nu este posibila(va va suna doar digi mobilul).Aplicatia e foarte utila cand suntem in strainatate si ca sa nu platim apeluri initiate in roaming,ne conectam la reteaua wi-fi a hotelului de ex. si initiem apeluri catre Romania sau chiar unde suntem la tarife minime.Pe fix in UE este 2,48 centi/min.Mai ieftin nu gasesti chiar daca cumperi o cartela prepay chiar in tara in care te afli.Pt. Romania,avand in vedere ca tarifele digi.mobil-alte retele mobile este cel mai mic,forumistii afirma ca este de luat in considerare atunci cand ramai fara minute nationale,dar ai net nelimitat in abonament.

Eu am incercat aplicatia android pe un galaxy s2 cu 4.0.3 si apare mereu "conectare esuata",in schimb pe un s3 merge fara probleme.Va rog sa postati daca ati intampinat aceleasi probleme.
    Convorbiri placute!
    daca iti ofera acest serviciu ca si pe celelalte mai bine o lasi balta...
    Edited by MOD - fara reclama site in semnatura!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned bebel's Avatar bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om
    Data de inscriere
    13-04-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    381
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:
    are dreptate gusterR

Data de inscriere
    18-02-2012
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    12
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    76
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de gusterR Vezi mesajele
    daca iti ofera acest serviciu ca si pe celelalte mai bine o lasi balta...
    adica?!In afara de internetul mobil,care e moaca si de prea muli utilizatori merge de kkt ,in rest,unde e pe bani,toate serviciile rcs-rds sunt ok.
    Si sa suni pe degeaba acasa in reteaua rcs-rds ,cand esti plecat din tara,la munca sau in vacanta ,nu cred ca nu e de luat in considerare.Deocamdata functioneaza super,asta pana nu afla toata diaspora si se duce dreaq serverul de voip,la fel ca internetul pe stick.

Afacerist Al3xxxinho's Avatar Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta
    Data de inscriere
    13-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2376
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1064
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Din pacate nici mie nu imi merge pe galaxy s2.
    Aplicatia e super, devine foarte utila cand esti plecat in strainatate si ai nevoie sa suni acasa ... eu am folosit o in germania pe wifi si cu un dataplan in reteaua alditalk si a mers perfect.
    Ym:Al3xxxinho

Data de inscriere
    18-02-2012
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    12
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    76
    Puncte CF
    0.0
    incercat pe un galaxy S cu update la 2.3.5 de la 2.3.3 si alt galaxy S2 cu android din fabrica si merge fara probleme.Primul S2 pe care am incercat era resoftat de nu stiu cate ori de proprietar si poate din cauza asta nu mergea aplicatia

Addicted! Dim's Avatar Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta
    Data de inscriere
    15-05-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    1081
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Si mie imi merge X-Lite dar mi se blocheaza.
    Merge bine si aplicatia DigiOriunde pe Android 2.2 pe Galaxy Europa, dar deocamdata nu are rost sa o folosesc (SGE este tot pe Digi, nu pe alt operator).

Newcomer Mann este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    28-01-2011
    Locaţie
    Slatina
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    32
    Puncte CF
    5.5
    Citat Mesaj iniţiat de cristianlux Vezi mesajele
    adica?!In afara de internetul mobil,care e moaca si de prea muli utilizatori merge de kkt ,in rest,unde e pe bani,toate serviciile rcs-rds sunt ok.
    Si sa suni pe degeaba acasa in reteaua rcs-rds ,cand esti plecat din tara,la munca sau in vacanta ,nu cred ca nu e de luat in considerare.Deocamdata functioneaza super,asta pana nu afla toata diaspora si se duce dreaq serverul de voip,la fel ca internetul pe stick.
    Internetul mobil de la digi nu e chiar pe moca si merge f bine pe s3.
    Eu cand am fost sa-mi bag internetul pe mobil am crezut ca e gratis dar s-a dovedit a fi fals..mi-ay bagat odata 1,24euro plus inca 6lei pe care nu i-am inteles de ce..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Newcomer herodot a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    26-12-2013
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    154
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -4
    Puncte CF
    0.0
    Am incercat si eu 3cx si nu ma pot conecta. Ma puteti ajuta?

De-al casei GTME are ceva special... GTME are ceva special...
    Data de inscriere
    12-10-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    59
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    174
    Puncte CF
    0.0
    e o mare teapa, prieteni. si din pacate, romanul e prea prost ca sa ia atitudine, de-asta face rds ce vrea cu el.

cunosc 3 oameni care asteapta de 4 luni dupa tableta (din aprilie, de cand au facut oferta in 1mai) promisa in "maxim o luna"

mai cunosc 10 cred, care asteapta dupa telefoane promise in "maxim 14 zile"

deci mai bine te lasi si o iei din alta parte. sau daca ai patit-o deja si astepti, mergi la OPC (intre medicina veche si piata chiriac)

Oldtimer amadeus's Avatar amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    07-11-2008
    Varsta
    40
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2866
    Puncte CF
    120.0
    Usergroups:
    DigiOriunde, chiar este util, cel putin pentru mine cand ma duc in strainatate.

Banned mario008's Avatar mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008
    Data de inscriere
    17-11-2012
    Locaţie
    Bora Bora
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    291
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -2000
    Puncte CF
    86.0
    Usergroups:
    Abonament la Digi cu minute natioanale nelimitate, cu 5 euro? E adevarat?

Oldtimer amadeus's Avatar amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    07-11-2008
    Varsta
    40
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2866
    Puncte CF
    120.0
    Usergroups:
    Da. Vad ca apare si la ei pe site www.rcs-rds.ro

Member jaxxy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-07-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    247
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    14
    Puncte CF
    0.5
    daca vrei telefoane mai proaste iti dau repede daca vrei mai bune astepti de faci spume la gura......eu cand am facut comanda i-am zis operatoarei ca lumea asteapta de 5-6 saptamani si mi-a ras in nas zdreanta ......se facura 5 saptamani si telefonul meu ciuciu....asa ca ......eu unu ma pis pe serviciile lor si reziliez si contractul cu milogii astia la romtelecom tata avem si discoveri....sa-i chis in freza de bulangii

Data de inscriere
    07-11-2008
    Varsta
    40
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2866
    Puncte CF
    120.0
    Usergroups:
    Si astept dupa comanda de ceva timp Sper sa se miste mai repede

nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    184
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

Citat Mesaj iniţiat de mario008 Vezi mesajele
    Abonament la Digi cu minute natioanale nelimitate, cu 5 euro? E adevarat?
    se vorbeste demult despre acest abonament => Digi Net Mobil Thread

Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

De-al casei GTME are ceva special... GTME are ceva special...
    Data de inscriere
    12-10-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    59
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    174
    Puncte CF
    0.0
    veeti ca nelimitat e de fapt limitat, mai ales cand intra vodafoneul in loc de digi. mare atentie ca sunt tepari
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: