De cateva zile este activ digi.oriunde de la RDS-RCS,care cica functioneaza doar pe smartphone-urile cu Android.
http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobi...e/digi-oriunde
Eu am sunat la relatii-clienti deoarece nu ma puteam conecta cu un galaxy s2 si am intrebat daca exista si varianta pt windows.Am primt raspunsul ca "nu".Sapand pe net am gasit,bineinteles.Se instaleaza X-Lite sau 3CX cu urmatoarele setari:
Username / Authorization name: 7xxxxx (numărul de telefon DigiMobil fără cifra zero de la început)
Parola: parola definită la activarea serviciului DigiOriunde
Domain /server / proxy: registrar.digioriunde.rcs-rds.ro
Se poate folosi doar pt. a initia apeluri,primirea de apeluri inca nu este posibila(va va suna doar digi mobilul).Aplicatia e foarte utila cand suntem in strainatate si ca sa nu platim apeluri initiate in roaming,ne conectam la reteaua wi-fi a hotelului de ex. si initiem apeluri catre Romania sau chiar unde suntem la tarife minime.Pe fix in UE este 2,48 centi/min.Mai ieftin nu gasesti chiar daca cumperi o cartela prepay chiar in tara in care te afli.Pt. Romania,avand in vedere ca tarifele digi.mobil-alte retele mobile este cel mai mic,forumistii afirma ca este de luat in considerare atunci cand ramai fara minute nationale,dar ai net nelimitat in abonament.
Eu am incercat aplicatia android pe un galaxy s2 cu 4.0.3 si apare mereu "conectare esuata",in schimb pe un s3 merge fara probleme.Va rog sa postati daca ati intampinat aceleasi probleme.
Convorbiri placute!