Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima

Demiterea lui Basesecu - referendum - POLL ?

Vezi rezultatele sondajului: Votati demiterea presedintelui Basescu ?

Votanţi
88. Nu poţi vota in acest sondaj
  • DA - votez pentru suspendare

46 52.27%
  • NU

34 38.64%
  • nu merg la vot (da-i in pana mea pe toti)

8 9.09%
    Member free-hugs's Avatar free-hugs este placut de toti free-hugs este placut de toti free-hugs este placut de toti
    Data de inscriere
    09-03-2007
    Locaţie
    Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    147
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    220
    Puncte CF
    30.0

Demiterea lui Basesecu - referendum - POLL ?

Salutare !
    Eu unul chiar nu mai stiu ce sa cred.
    Acum cateva luni eram hotarat sa votez USL.

Ce votam ? Il suspendam pe Base ? Parca si astia din USL prea multe ilegalitati fac.
    Sunt curios daca procentul de 65% care ar vota demiterea este real. Facem un poll ?
    Eu sunt cel ce sunt.

Junior smilly's Avatar smilly va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    14-08-2006
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    86
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    72
    Puncte CF
    12.0
    Acest sondaj IMAS s-a realizat sub patronajul lui Alin Teodorescu (PSD-ist) si prieten cu Sorin Ovidiu Vantu, cu scopul de a manipula opinia publica intr-o anumita directie (in special creat pentru cei care nu stiu ce sa aleaga si vazand acest procent de 64% pentru demiterea lui Traian Basescu vor fi influentati sa mearga pe mana "majoritatii"). Sondaj IMAS amplu mediatizat de catre Antena 3, televiziune particulara, parte a grupului Media Intact detinut de familia politicianului si omului de afaceri Dan Voiculescu, creata in 2005 (in 2004 Traian Basescu ales presedinte, nu este o pura coincidenta infintarea acestei ramuri cu numarul trei) avand ca scop principal defaimarea opozantilor familiei Voiculescu si a grupurilor de interese ale acestora .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    91
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    NU

Banned boqqdan's Avatar boqqdan este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    23-12-2006
    Locaţie
    Location Location...
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    326
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    44
    Puncte CF
    6.5
    nu sunt de acord cu modalitatea pe care au ales-o cei de la usl si au de pierdut pe seama asta..dar...scopul scuza mijloacele..pana la urma n-au facut asa multe ilegalitati cum zicea cineva mai sus.. doar a readus legile la starea lor initiala, legi modificate de pedelei in scopuri proprii ( de exemplu legea electorala a fost modificata tocmai pentru ca base sa nu poata fi suspendat asa usor...na ca si-a furat-o si asa) de demis sunt sanse mari, nu zic sigur dar depinde de cata lume pune botu' la vrajelile presedintelui..
    propun sa dezbatem motive de demitere sau motive de pastrare a presedintelui...

Senior Member Laur1's Avatar Laur1 are ceva special... Laur1 are ceva special...
    Data de inscriere
    07-09-2009
    Locaţie
    departe...
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    535
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    137
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    salut era deja un pool aici:Chestiunea de week-end 07-08.07.2012

A bad workman always blames his tools.

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Ce repede se uita 7000 de guverne Boc si circul aferent , de data asta spun DA suspendarii , numai contre a creat in ultimul timp dom' presedinte , daca l punea pe Johanis premier era de o mie de ori mai castigat decat acum ,asa ca si merita soarta .

Senior Member Maryan's Avatar Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor Maryan este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    26-09-2006
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    260
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    932
    Puncte CF
    3.5
    Nu! ura fata de o persoana o sa ne aduca mediocritatea si prostia la putere, de fapt le-a adus deja, s-au instalat singure! propun sa nu se mai tina alegeri prezidentiale deoarece oricum nu se respecta! propun sa nu se mai faca alegeri deloc, psd si pnl sa se succeada la fiecare 4 ani asa are si prostia o sansa, chiar doua!

Addicted! romania inedit's Avatar romania inedit este o raza de lumina in ochii tuturor romania inedit este o raza de lumina in ochii tuturor romania inedit este o raza de lumina in ochii tuturor romania inedit este o raza de lumina in ochii tuturor romania inedit este o raza de lumina in ochii tuturor romania inedit este o raza de lumina in ochii tuturor romania inedit este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    20-07-2010
    Locaţie
    Slatina
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    351
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    749
    Puncte CF
    76.0
    Usergroups:
    Am votat pentru suspendare si in 2007, pentru ca mie imi place cand politicienii se bat pe ciolan .
    M-am bucurat foarte tare ca Adrian Nastase a intrat la puscarie si imi pare rau ca nu i-au dat 20 de ani si nu i-au confiscat averea .
    Dupa suspendarea lui Basescu politicienii o sa smangleasca mai putin pentru ca incep sa realizeze nu numai ca nimeni nu sta vesnic la putere, dar ca nu esti sigur nici daca iti termini mandatul .

Junior smilly's Avatar smilly va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    14-08-2006
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    86
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    72
    Puncte CF
    12.0
    Fapt dureros pentru multi romani care nu pot sa realizez ce se intampla cu adevarat. Mecanismele au fost deja puse in miscare, chiar daca NU va fi demis Traian Basescu, romanii o sa plateasca pentru ignoranta lor. Pacat pentru ca si cei care sunt responsabili vor avea de suferit din cauza actiunilor nechibzuite ale unor oamenii iresponsabili, care in urma rezultatelor de la alegerile locale au decis sa arunce un bulgare de zapada din varful muntelui, antrenand toata economia romaneasca si asa fragila, intr-o prapastie.
    Cine planteaza vantul, va recolta furtuna.
    Stiti ceva? Votati pentru demiterea lui Traian Basescu... „Pana nu te lovesti cu capul de pragul de sus, nu-l vezi pe-ala de jos.” Cei care sunt platiti in lei, sau folosesc aceasta moneda (majoritatea) vor avea o surpriza extrem de neplacuta in mai putin de un an... In timp ce acesti parlamentari, demnitari, cu nume celebre isi vor umple copios stomacelul lor si asa supraponderal de £.

Fotograf Cornholio's Avatar Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1868
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    523
    Puncte CF
    28.5
    Usergroups:
    Prefer sa merg cu niste incompetenti inainte decat sa las din nou aceiasi hoti sa-si faca treaba ( pe care o stiu atat de bine ). Mai aud pe cate unii vorba celerba : lasa sa mai vedem cum e si cu altii. Care altii ?? Ca sunt tot aia dinaintea astora de acum, si dinaintea alora de dinainte si tot asa. Chipurile "sa mai fure si altii". Pai astia "altii" sunt tot PSD-istii de acum cativa ani care au ingenunchiat Romania cu privatizarile alea smechere si contractele alea de miliarde de euro. Pana nu vor venii niste nume noi pe scena politica - nu am cum sa VOTEZ CU MANA MEA intoarcerea lui Hrebenciuc, Iliescu, Voiculescu la putere.

Dupa ce va pica si ultima reduta - adica presedintele ala betiv, chior, marinar, bagacios si tupeist - care le mai batea de bine de rau cu catusele in geam - o sa revenim din nou la situatia de la inceputul anilor 2000 - cand a fost Nastase premier - si e foarte bine stiut ca s-au dat cele mai mari tunuri din istoria Europei in vremea lui! Imediat dupa demitere, cel mai probabil Bombonel va mai sta 1-2 sapt pe la racoare dupa care se vor gasii niste solutii "legale" sa ajunga saracutul acasa in viloaiele primite mostenire de la distinsa TAMARA, D-zeu s-o ierte !!

Sa tineti minte totusi - in timpul tampitului de Basescu - un fost premier de stat corupt a intrat la PUSCARIE, lucru care nu se va mai intampla probabil niciodata cat om mai trai noi, lucru pentru care am fost aplaudati la scena deschisa pe plan mondial. Dar minunea n-a tinut mult, ca am ajuns imediat de rasul lumii cu masurile implementate la urgenta de copilasii USL:
    - schimbarea comisiei care se ocupa de plagiatul lui Ponta ( de ras )
    - treaba cu avocatul poporului ( rusine )
    - treaba cu Monitorul Oficial
    - schimbarea legii electorale
    - diminuarea puterii Curtii Constitutionale ( lucru absolut de necrezut )
    - necitirea in plenul Parlamentului ( conform ordinii de zi ) a concluziilor Curtii Constitutionale - fie ele chiar pur consultative

Mai aud pe cate unii pe la TV "lasa domne ca nu conteaza ce-au facut USL-istii cu Curtea Constitutionala, daca pana la urma tot poporul va vota, e totul ok" - asta e gandire de oameni idioti ( sa-mi fie cu iertare ). De ce mai avem institutii bine stabilite care vegheaza legalitatea si constitutionalitatea unor legi ?? Sa intrebam dracu poporu' de fiecare data, nu? De ce mai avem institutii de control? De ce mai avem justitie? Sa intrebam poporul fiecare decizie nu? La dracu mai punem presedinte pe 5 ani, eu zic sa punem presedinte o data si dupa aia la fiecare 6 luni sa facem cate un referendum si sa intrebam poporul: Va mai place ma de asta? Pai cum poti sa-l intrebi pe un om care are salariul cat il are, si traieste rau - lucru care se intampla de peste 20 ani - daca ii convine presedintele actual. Toata economia mondiala e la pamant, ca astea au fost vremurile - e normal ca sa se traiasca mai greu acum - lucru care se resimte in toate tarile europene. Sa spuna romanii aflati in Italia, Spania, Franta etc daca nu au simtit o scadere simtitoare in ultimii 2 ani si acolo. Pai daca tari ultra-dezvoltate au resimtit criza economica, ce sansa aveam noi care si-asa abia reuseam sa ne dezmortim putin picioarele. Asta a fost ghinionul lui Basescu si a guvernarii din timpul lui - sa prinda vremurile astea, dar nu-mi fac griji, vin iar smecherii la putere - o sa fie liniste si pace in tara si ne trezim in vreo 2 ani ca suntem exclusi din UE - ca ni se inchid granitele si ca o sa mancam iar paine pe cartela.

Insa ce mi se pare cel mai amuzant e ca suntem un popor atat de incult, de batut in cap si de retardat incat:
    - in 1992 - am votat PSD ( sau ma rog FSN, FDSN, PDSR ca au avut atatea nume de le-am si uitat )
    - in 1996 - nu ne-a mai convenit de PSD - si am votat schimbarea - pe Emil cu ai lui
    - in 2000 - nu ne-a mai convenit schimbarea - am votat din nou PSD - cu Iliescu + Nastase ( lucru care ar fi trebuit sa ne pune semne de intrebare )
    - in 2004 - nu ne-a mai convenit DIN NOU DE PSD - si ne-am desteptat noi ca astia au furat de au rupt - si am votat Basescu & Co.
    - in 2012 - nu ne mai convine de Basescu - si am votat DIN NOU PSD ( + PNL ) - insa culmea - cu scuza ca "sa fure si altii" - eh asta mi se pare de-a dreptul MAXIMA !!

Acum citeam o intiativa a unui parlamentar european PSD-ist, Catalin Ivan cum ca are vrea ca romanii plecati afara sa nu mai aiba drept de vot. Intre noi fie vorba, la cate kkturi au facut astia acum in ultimele zile - asta e ceva asa, de weekend. Justificarea lui e ca pe romanii de afara nu-i mai intereseaza. Pai daca nu ii intereseaza - NU VIN LA VOT. Cum sa iei unui om cel mai important drept constitutional ( dupa dreptul de a trai, de care am inceput dracu sa ma si indoiesc in ultima vreme ) ? Pai suntem de rasul lumii. Probabil ca problema principala a PSD-ului cu romanii de afara e, ca aia de afara sunt informati de posturile lor de TV de situatia din Romania, niste posturi echidistante si care bineinteles ca nu au nici un interes, sau amestesc in treburile noastre interne - si adevarul care il vad aia de afara - nu prea corespunde cu "adevarul" pe care il vedem noi astia de aici la Antenele lui Voiculescu. Rusine domnilor !!

Concluzia unui post oricum prea lung - este ca NE MERITAM SOARTA - si inca o data tin sa felicit pe romanii care au reusit sa se stabileasca ORIUNDE ALTUNDEVA IN LUMEA ASTA - numai in ROMANIA NU! Pana si Bulgaria reprezinta o solutie mult mai buna... trist, foarte trist - dar nici nu ma mai consum - sunt de-a dreptul amuzat. Cred ca eram si mai amuzat daca in 2008 ar fi castigat Geoana alegerile - cel mai probabil, Basescu ar fi castigat din nou in 2013 cu 95% din voturi asa ca tot ne place sa oscilam treaba. Cred ca in octombrie o sa votez PPDD numai asa de-al dracu - ca sa fure cu adevart SI ALTII !!!

---------- Post added 10-07-2012 at 16:04 ----------

Si insa una scurta de reflectat: probabil ca cel mai amuzat lucru din scena politica romaneasca din ultimul SECOL este INSASI existenta USL. Alianta PSD + PNL - probabil saracu Bratianu se invarte in mormant sa afle ca PNL-ul, un partid ISTORIC - probabil cel mai marcant din istoria Romaniei din ultimii 100 de ani ( bineinteles cu exceptia PCR-ului ) - s-a aliat cu tocmai extrema stanga. Singurul lor scop - atat de evident, nu e bunastarea tarii si solutionarea problemelor economice - ci inlaturarea lui Basescu - lucru de care sunt atat de aproape.
    In politica din Romania nu mai exista DOCTRINA, ISTORIE sau ORIENTARE - singurul scop e sa FURAM CAT PUTEM si bineinteles SA SCAPAM DE PUSCARIE.
    Alianta probabil va mai dainui putin si pana spre finalul anului dupa alegerile parlamentare din toamna - dar eu personal le dau MAXIM pana in martie, timp in care isi vor sfasia venele pentru impartirea puterii. Postarile astea ale mele vor ramane aici, si ma voi intoarce sa le recitesc si peste 1 an si ce-o sa mai rad atunci.
    Cine va avea de suferit de problemele interne din alianta aflata la guvernare? Machia cine ...
    mdea...

Senior Member turbo_men's Avatar turbo_men este un nesuferit
    Data de inscriere
    09-08-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    967
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -69
    Puncte CF
    23.0
    prostutzul fudul Ponta cu gashca lui flamanda ????....Arici Pogonici zis si Somnorila Crin ????....il cappo di tutti cappi pateticul Bombonel ???..neeeee..mai bine smecheritul de Base ...)))))...
    happy new year !

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de turbo_men Vezi mesajele
    prostutzul fudul Ponta cu gashca lui flamanda ????....Arici Pogonici zis si Somnorila Crin ????....il cappo di tutti cappi pateticul Bombonel ???..neeeee..mai bine smecheritul de Base ...)))))...
    Pai oricum ramane el ca a fost atat de smecher incat sa si dea o lege ca la referendum sa fie prezenti cel putin 9 milioane de alegatori . De unde ? Oricum cei de la PDL vor sta acasa asa ca .......ai ramas tot cu Basescu , cu putin noroc l ai fi avut premier tot pe el si presedinte de fatada pe Ungureanu , asa ca la rusi .

De-al casei 1om's Avatar 1om va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    27-12-2011
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    572
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    66
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Cornholio Vezi mesajele
    Prefer sa merg cu niste incompetenti inainte decat sa las din nou aceiasi hoti sa-si faca treaba ( pe care o stiu atat de bine ). Mai aud pe cate unii vorba celerba : lasa sa mai vedem cum e si cu altii. Care altii ?? Ca sunt tot aia dinaintea astora de acum, si dinaintea alora de dinainte si tot asa. Chipurile "sa mai fure si altii". Pai astia "altii" sunt tot PSD-istii de acum cativa ani care au ingenunchiat Romania cu privatizarile alea smechere si contractele alea de miliarde de euro. Pana nu vor venii niste nume noi pe scena politica - nu am cum sa VOTEZ CU MANA MEA intoarcerea lui Hrebenciuc, Iliescu, Voiculescu la putere.

Dupa ce va pica si ultima reduta - adica presedintele ala betiv, chior, marinar, bagacios si tupeist - care le mai batea de bine de rau cu catusele in geam - o sa revenim din nou la situatia de la inceputul anilor 2000 - cand a fost Nastase premier - si e foarte bine stiut ca s-au dat cele mai mari tunuri din istoria Europei in vremea lui! Imediat dupa demitere, cel mai probabil Bombonel va mai sta 1-2 sapt pe la racoare dupa care se vor gasii niste solutii "legale" sa ajunga saracutul acasa in viloaiele primite mostenire de la distinsa TAMARA, D-zeu s-o ierte !!

Sa tineti minte totusi - in timpul tampitului de Basescu - un fost premier de stat corupt a intrat la PUSCARIE, lucru care nu se va mai intampla probabil niciodata cat om mai trai noi, lucru pentru care am fost aplaudati la scena deschisa pe plan mondial. Dar minunea n-a tinut mult, ca am ajuns imediat de rasul lumii cu masurile implementate la urgenta de copilasii USL:
    - necitirea in plenul Parlamentului ( conform ordinii de zi ) a concluziilor Curtii Constitutionale - fie ele chiar pur consultative

Mai aud pe cate unii pe la TV "lasa domne ca nu conteaza ce-au facut USL-istii cu Curtea Constitutionala, daca pana la urma tot poporul va vota, e totul ok" - asta e gandire de oameni idioti ( sa-mi fie cu iertare ). De ce mai avem institutii bine stabilite care vegheaza legalitatea si constitutionalitatea unor legi ?? Sa intrebam dracu poporu' de fiecare data, nu? De ce mai avem institutii de control? De ce mai avem justitie? Sa intrebam poporul fiecare decizie nu? La dracu mai punem presedinte pe 5 ani, eu zic sa punem presedinte o data si dupa aia la fiecare 6 luni sa facem cate un referendum si sa intrebam poporul: Va mai place ma de asta? Pai cum poti sa-l intrebi pe un om care are salariul cat il are, si traieste rau - lucru care se intampla de peste 20 ani - daca ii convine presedintele actual. Toata economia mondiala e la pamant, ca astea au fost vremurile - e normal ca sa se traiasca mai greu acum - lucru care se resimte in toate tarile europene. Sa spuna romanii aflati in Italia, Spania, Franta etc daca nu au simtit o scadere simtitoare in ultimii 2 ani si acolo. Pai daca tari ultra-dezvoltate au resimtit criza economica, ce sansa aveam noi care si-asa abia reuseam sa ne dezmortim putin picioarele. Asta a fost ghinionul lui Basescu si a guvernarii din timpul lui - sa prinda vremurile astea, dar nu-mi fac griji, vin iar smecherii la putere - o sa fie liniste si pace in tara si ne trezim in vreo 2 ani ca suntem exclusi din UE - ca ni se inchid granitele si ca o sa mancam iar paine pe cartela.

Insa ce mi se pare cel mai amuzant e ca suntem un popor atat de incult, de batut in cap si de retardat incat:
    - in 1992 - am votat PSD ( sau ma rog FSN, FDSN, PDSR ca au avut atatea nume de le-am si uitat )
    - in 1996 - nu ne-a mai convenit de PSD - si am votat schimbarea - pe Emil cu ai lui
    - in 2000 - nu ne-a mai convenit schimbarea - am votat din nou PSD - cu Iliescu + Nastase ( lucru care ar fi trebuit sa ne pune semne de intrebare )
    - in 2004 - nu ne-a mai convenit DIN NOU DE PSD - si ne-am desteptat noi ca astia au furat de au rupt - si am votat Basescu & Co.
    - in 2012 - nu ne mai convine de Basescu - si am votat DIN NOU PSD ( + PNL ) - insa culmea - cu scuza ca "sa fure si altii" - eh asta mi se pare de-a dreptul MAXIMA !!

Acum citeam o intiativa a unui parlamentar european PSD-ist, Catalin Ivan cum ca are vrea ca romanii plecati afara sa nu mai aiba drept de vot. Intre noi fie vorba, la cate kkturi au facut astia acum in ultimele zile - asta e ceva asa, de weekend. Justificarea lui e ca pe romanii de afara nu-i mai intereseaza. Pai daca nu ii intereseaza - NU VIN LA VOT. Cum sa iei unui om cel mai important drept constitutional ( dupa dreptul de a trai, de care am inceput dracu sa ma si indoiesc in ultima vreme ) ? Pai suntem de rasul lumii. Probabil ca problema principala a PSD-ului cu romanii de afara e, ca aia de afara sunt informati de posturile lor de TV de situatia din Romania, niste posturi echidistante si care bineinteles ca nu au nici un interes, sau amestesc in treburile noastre interne - si adevarul care il vad aia de afara - nu prea corespunde cu "adevarul" pe care il vedem noi astia de aici la Antenele lui Voiculescu. Rusine domnilor !!

Concluzia unui post oricum prea lung - este ca NE MERITAM SOARTA - si inca o data tin sa felicit pe romanii care au reusit sa se stabileasca ORIUNDE ALTUNDEVA IN LUMEA ASTA - numai in ROMANIA NU! Pana si Bulgaria reprezinta o solutie mult mai buna... trist, foarte trist - dar nici nu ma mai consum - sunt de-a dreptul amuzat. Cred ca eram si mai amuzat daca in 2008 ar fi castigat Geoana alegerile - cel mai probabil, Basescu ar fi castigat din nou in 2013 cu 95% din voturi asa ca tot ne place sa oscilam treaba. Cred ca in octombrie o sa votez PPDD numai asa de-al dracu - ca sa fure cu adevart SI ALTII !!!

---------- Post added 10-07-2012 at 16:04 ----------

Si insa una scurta de reflectat: probabil ca cel mai amuzat lucru din scena politica romaneasca din ultimul SECOL este INSASI existenta USL. Alianta PSD + PNL - probabil saracu Bratianu se invarte in mormant sa afle ca PNL-ul, un partid ISTORIC - probabil cel mai marcant din istoria Romaniei din ultimii 100 de ani ( bineinteles cu exceptia PCR-ului ) - s-a aliat cu tocmai extrema stanga. Singurul lor scop - atat de evident, nu e bunastarea tarii si solutionarea problemelor economice - ci inlaturarea lui Basescu - lucru de care sunt atat de aproape.
    In politica din Romania nu mai exista DOCTRINA, ISTORIE sau ORIENTARE - singurul scop e sa FURAM CAT PUTEM si bineinteles SA SCAPAM DE PUSCARIE.
    Alianta probabil va mai dainui putin si pana spre finalul anului dupa alegerile parlamentare din toamna - dar eu personal le dau MAXIM pana in martie, timp in care isi vor sfasia venele pentru impartirea puterii. Postarile astea ale mele vor ramane aici, si ma voi intoarce sa le recitesc si peste 1 an si ce-o sa mai rad atunci.
    Cine va avea de suferit de problemele interne din alianta aflata la guvernare? Machia cine ...
    nici nu se putea descrie situatia mai bine,problema este ca foarte putini sunt cei care stau si metiteaza la succesiunea faptelor pana acum majoritatea vad doar ce este recent .
    in ultimi 2 ani putea sa fie si OBAMA presedintele Romaniei ca lucrurile mergeau exact la fel dar asta este doar 10la 100 din romani gandesc restul sunt ca boii de la caruta carora li se comanda HAIS sau CEA
    PACAT DE NOI ca doar noi astia fraierii o sa avem de suferit
    aaaaaaaaaaa si cu Nastase.... pt atatia bani as face si eu 2luni sau chiar 2 ani de puscarie ca la hotel

Data de inscriere
    23-12-2006
    Locaţie
    Location Location...
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    326
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    44
    Puncte CF
    6.5
    Citat Mesaj iniţiat de Cornholio
    sa completam, zic eu..
    - apropiati ai lui base (udrea, anastase, videanu, ridtzi si mult altii) au facut mai multi bani decat a visat nastase vreodata ca poate sa fure (fapte dovedite de presa, cu filmari, si inregistrari)
    - nastase a furat, dar justitia a fost penibila cand l-au condamnat pt dosarul asta (aveau de unde alege alte dosare dar nu aveau probe..penibili si dovada clara ca a fost comandata politic pedeapsa - prost sa fii sa nu iti dai seama de asta)
    - plagiatul lui ponta e rusinos...dar nu are nici o relevanta in legatura cu functia lui de premier
    - avocatul poporului - este absolut normal ca atunci cand cineva detine puterea intr-un stat sa-si puna oameni in punctele cheie ale unor institutii pt ca sa poata sa mearga treaba - plus ca a fost inlocuit constitutional, asa cum spune si curtea
    - MO - la fel..este perfect normal, si pedeleii au facut la fel cand au venit la putere doar ca a trecut mult timp si nu-si mai aminteste nimeni...si bine, nu a fost facuta schimbarea intr-un moment delicat ca asta de acum
    - legea electorala : ia spune-mi..este normal ca un om sa poata sa fie ales presedinte de 3 oameni de exemplu dar sa fie dat jos de min 9 milioane si ceva? plus ca daca basescu tau asa sfant cum e el nu se baga unde nu era de competenta lui si isi vedea de treburile lui ca presedinte conform constitutiei, parlamentul nu avea motiv sa dezbata si sa voteze suspendarea...trist..asta apropo de ce ziceai ca orice presedinte poate si va fi suspendat...da, poate, daca incalca constitutia..
    - asta cu necitirea deciziei...este o copilarie..cred ca oricine putea sa citeasca hotararea si fara sa citeasca nimeni in parlament..

una peste alta, da, usl a fortat putin nota...dar cum ziceam si mai sus, scopul scuza mijloacele..in toti anii astia de guvernare pdl nu numai ca s-a furat de mai multe ori decat puteau psdistii sa fure (gandeste-te ca am platit si 22 mil de euro/km de autostrada - bani cu care psd a vandut fabrici si uzine) dar am fost si tratati cu aroganta ..ceea ce ma face sa vreau pe altii....
    este optinunea mea si cred ca nu sunt singurul care gandeste in felul asta..sau cel putin asa imi place sa cred si sa sper pt ca altfel nu vad prea roz viitorul...
    sa traiesti......bineeeeeee!!! (aaaa ha ha ha ha ha ha ha!!!)

Fotograf Cornholio's Avatar Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1868
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    523
    Puncte CF
    28.5
    Usergroups:
    N-a zis nimeni ca PDL-ul a guvernat bine si ca n-au furat - Doamne Fereste, dar e de notorietate ca in perioada 2000-2004 s-au dat cele mai mari tunuri din istorie.
    Problema nu e ca Basesc e bun sau rau - ca nu sunt eu sa-i iau apararea - dar oferiti o alternativa VIABILA si eu sunt primul sa votez suspendarea. Daca alternativa e Ponta, Hrebenciuc, Iliescu, Geoana, Antonescu, Nastase, Voiculescu - eu zic ca poate ar trebui sa ma mai gandesc.

Concluzia e totusi : NU CONTEAZA CE SI CUM VOTAM - IMPORTANT E CA SA VOTAM CAT MAI MULTI !!! Indiferent de rezultateul referendumului ( nu ca nu s-ar stii deja ) - important e ca sa aratam Europei si Lumii ca am votat intr-o majoritate covarsitoare ce-am votat, repet indiferent ce votam. Macar atat sa mai salvam din imaginea de ***** de a creat-o USL-ul in ultima perioada!
    mdea...

De-al casei Yoannis's Avatar Yoannis are ceva special... Yoannis are ceva special...
    Data de inscriere
    15-03-2008
    Locaţie
    Craiova, Craiovita Noua
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    103
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    185
    Puncte CF
    7.0
    http://www.pozeface.com/adevarul-4/
    Singurul om pe care l-as vota daca ar candida vreodata la Presedentie ar fi Mugur Isarescu.
    My little husky

Senior Member turbo_men's Avatar turbo_men este un nesuferit
    Data de inscriere
    09-08-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    967
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -69
    Puncte CF
    23.0

hmm

Citat Mesaj iniţiat de TYSON Vezi mesajele
    Pai oricum ramane el ca a fost atat de smecher incat sa si dea o lege ca la referendum sa fie prezenti cel putin 9 milioane de alegatori . De unde ? Oricum cei de la PDL vor sta acasa asa ca .......ai ramas tot cu Basescu , cu putin noroc l ai fi avut premier tot pe el si presedinte de fatada pe Ungureanu , asa ca la rusi .
    tyson..ok hai naiba sa-l dam jos pe basescu..nu asta-i problema..dar chiar nu te ingrozesc deloc astia ????
    happy new year !

De-al casei stanmarin2009 este o raza de lumina in ochii tuturor stanmarin2009 este o raza de lumina in ochii tuturor stanmarin2009 este o raza de lumina in ochii tuturor stanmarin2009 este o raza de lumina in ochii tuturor stanmarin2009 este o raza de lumina in ochii tuturor stanmarin2009 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-05-2012
    Varsta
    63
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    536
    Puncte CF
    8.0

DEMITEREA LUI BASESCU

NU .ESTE UN PUCI.DACA SE RESPETA LEGEA SINT DE ACORD

Data de inscriere
    23-12-2006
    Locaţie
    Location Location...
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    326
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    44
    Puncte CF
    6.5
    Citat Mesaj iniţiat de Cornholio Vezi mesajele
    N-a zis nimeni ca PDL-ul a guvernat bine si ca n-au furat - Doamne Fereste, dar e de notorietate ca in perioada 2000-2004 s-au dat cele mai mari tunuri din istorie.
    da-mi voie sa te contrazic...da, acum se stie de acele tunuri de care zici tu ca s-au dat dar stai sa plece de tot pedeleii de la putere sa vezi cum apar chestii..repet..este sufucient exemplul cu pretul/km de autostrada....repet, 22 mil (22 000 000 ) de euro/ km ..la un calcul simplu /5 km adica o distanta pe care o parcurgi pe jos in jumatate de ora pdl a cheltuit peste 100 000 000 de mil de euro ..si o autostrada are zeci daca nu chiar peste 100 de km ... plus multe altele...nu ai cum sa stii acum despre ele pt ca inca nu s-a vorbit destul (au aparut in presa voiculesciana ,care zici tu ca e naspa, dar din punctul meu de vedere au prezentat cazuri de furt si delapidare de fonduri cu probe concrete, filmari si inregistrari, declaratii ale martorilor etc) ..
    acum..de ce sunt eu asa infocat pt USL? (precizez ca nu sunt membru in nici unul din partidele componente)...din niste motive simple, logice din punctul meu de vedere:
    au in echipa oameni competenti (astia de la PDL ori sunt prosti batuti in cap ori nu vor sa faca treaba si sunt preocupati doar de conturile lor)
    au inteles chestiunea ca daca economia o duce bine, au si ei de unde sa ia fara sa iasa in evidenta (pt ca daca stam sa ne gandim ca o sa existe vreodata pe lumea asta un politician care nu isi trage si el niste foloase suntem penibili si imaturi in gandire)
    vin cu niste masuri care din punctul meu de vedere (de economist cu acte in regula chiar ) sunt de asa natura incat sa ajute si populatia si mediul de afaceri (iti dau doar un exemplu pe care l-am mai dat si cu alte ocazii: banii de la fmi au fost folositi sa se plateasca salarii ..era mult mai bine, dar si mai complicat sa-i foloseasca pt investitii structurale care sa aduca beneficii pe termen lung..asa noi acum o sa ne apucam sa platim ca prostii rate la niste credite total neperformante, ba chiar paguboase) inca un exemplu este TVA-ul la produse alimentare, sector unde gasim cea mai mare evaziune fiscala
    sa nu mai vorbesc de aroganta si de importanta care si-o dau pedeleii... si aici iar am un exemplu de tupeu nesimtit..chiar ieri se intampla cand un baiat desta pedeleu facut general sau colonel, nu mai stiu, zicea ca a primit cadou functia, asa, pe de-a moaca.. la ce sa te astepti de la oameni destia? pe mine, sau pe tine de ce nu ne-a facut nimeni colonei?

Member Marius's Avatar Marius este placut de toti Marius este placut de toti Marius este placut de toti
    Data de inscriere
    28-03-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    32
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    220
    Puncte CF
    45.0
    Citat Mesaj iniţiat de stanmarin2009 Vezi mesajele
    NU .ESTE UN PUCI.DACA SE RESPETA LEGEA SINT DE ACORD
    Care lege nu se respecta?
    Nu intreb cu rautate, dar te rog explica-ne si noua, celor care nu prea am inteles mare lucru din circul asta.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: