Stau si ma uit ....nik interesant pe forum in momentu asta in afara de bancuri si cam atat.......
Asa ca din lipsa de amuzament hai sa spuneme povesti cu moroi sau strigoi sau fantome...cazuri reale
(adeca de care am auzit de la cunoscuti,rude si care jura ca sunt adevarate) nu ce am vazut prin ziare sau Tv...
Incep eu o sa fie cam lunga povestea da hai:
Se intampla in Craiova acu vreo 60 de ani ,mi-a povestit bunica-mea,erau 2 tineri care erau si impreuna si se iubeau,ambii studenti la medicina..Faceau ei planuri sa se casatoreasca si chiar cu o saptamana inainte baiatu moare intr-un accident la fabrica la tacsu'.Imediat dupa moartea lui,fata slabise enorm si numai dormea deloc...Dupa vreo 3 luni parinti fetei convingandu-se ca fata nu doarmea noaptea sa hotarasc sa o urmareasca...Noapte la 12 se deschide fereastra si fata iese pe ea ...parinti o urmaresc si fata mergea de park o tinea ceva de mana ;urmarind-o cam vreo 30 min se pomenesc la poarta cimitirului(Sineasca sau Ungureni numai stiu sigur)fata mergea ca tarata pana in fata mormantului baiatului.Chiar langa cruce era o gaura si parea ca ceva o trage pe fata inauntru....Parintii au sarit si au traso,fata trezindu-se ca din transa...A doua zi l-au dezgropat si l-au gasit intors invers.......i-au infipt ace in inima si mamaimea care era mica atunci zice ca a urlat mortu de a incremenit tot cimitiru' ala.![]()
si cam asta e povestea...astept provincia
![]()