cei mai buni actori din istorie. monstrii sacri ai cinematografiei.
pe cine preferati?
pacino
de niro
cei mai buni actori din istorie. monstrii sacri ai cinematografiei.
pe cine preferati?
Amandoi. Se completeaza de minune, nu prea se pot suprapune pe acelasi rol.
they hatin'
SubscriuMesaj iniţiat de cat23
Ambii sunt de exceptie, au facut si inca mai fac istorie
Eu unu nu votez pe aci, pt. ca pur si simplu nu pot.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
eu l-am votat pe al pacino , nu ca de niro ar fi mai prejos dar de al pacino imi place mai mult ca actor mai ales filmele sale vechi.
din cele vechi mi-au placut rolurile interpretate in godfather , scarface , serpico ,scarecrow si mai ales scent of a woman unde zic eu ca a avut o interpretare superba. in schimb ultimele sale filme printre care s1mone si alte cateva care nu imi vin in minte consider ca au dezamagit. sa vedem daca va mai continua la fel si cat va mai continua (avand in vedere ca are 65 ani).
de niro cu siguranta,joaca f bine orice rol,chiar si in comedii ca nasul stresat![]()
R. De Niro e cel mai bun actor!se potriveste oricarui rol!
am votat de niro... recunosc ca nu am vazut parfum de femeie, rusine mie si prima oara cand o sa-mi cada in mana o sa aiba prioritate.
Pt mine sunt cam egali amandoi , imi e chiar imposibil sa aleg intre 2 actori extraordinari , mai ales gandindu`ma la prestatia lor din Heat (un film de exceptie , pe care lam trait secunda cu secunda)
ar cadea putin balanta inspre Robert De Niro , pt ca am vazut mai multe filme cu el si mia intrat la suflet![]()
Adev ca amandoi sunt excelenti...da De Niro a dem ca poate sa joace kiar toate rolurile posibile si s-a descurcat de minune in nasu stresat![]()
G3t r|cH 0r dI3 tRy|n` !!!
Mai trebuia o opţiune: amândoi.
Sunt cei mai buni actori ai începutului de secol 21.
P.S. Părerea mea.![]()
pacino
(re-)vedeti avocatul diavolului si o sa imi dati dreptate...
decat 3 voturi pentru pacino - nu zic ca robert de niro nu este un actor f bun dar totusi cred ca pacino a avut prestatii superbe mai ales in filmele sale vechi , el fiind printre actorii mei preferati. sper ca pana la urma sa mai voteze si alti fani al pacino.
Excelent film xan , si pe langa asta Charlize Theron ma surpins f placut in filmu astaMesaj iniţiat de xan
mi-a placut mult filmu alaMesaj iniţiat de xan
il ai ? cum ii zice in engleza, ca-l caut de ceva vreme
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
The Devil's Advocate![]()
http://www.imdb.com/title/tt0118971/
Nu am votat pentru ca nu se pot compara cei 2 actori. E ca si cum ai incerca sa compari bmw/mercedes, dupa 10 pagini de offtopicuri cele 2 sunt egale, fiecare cu avantaje si dezavantaje.
Perfect adevărat. Dacă exista şi a treia opţiune (amândoi), aia ieşea detaşat câştigătoare.Mesaj iniţiat de *Bigger, Longer & Uncut*
![]()
Mesaj iniţiat de Dealer
pe mine m-a dat gata si citatul asta excelent interpretat de pacino:
"Let me give you a little inside information about God. God likes to watch. He's a prankster. Think about it. He gives man instincts. He gives you this extraordinary gift, and then what does He do, I swear for His own amusement, his own private, cosmic gag reel, He sets the rules in opposition. It's the goof of all time. Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow. Ahaha. And while you're jumpin' from one foot to the next, what is he doing? He's laughin' His sick, fuckin' ass off. He's a tight-ass. He's a sadist. He's an absentee landlord. Worship that? Never."
al pacino sau de niro ? eu ii aleg pe amandoi pentru ca nici unul nu este mai prejos decat celalalt si cred ca amandoi sunt niste monstrii sacrii ai cinematografiei si ar fi un sacrilegiu sa-i comparam.comparatii se pot face intre doi boxeri sau doi concurenti formula1 nu intre doi mari actori ca al pacino sau robert de niro pentru ca amandoi au dat prea mult pentru noi cinefilii si ar fi o lipsa de respect sa spunem ca pacino este inferior lui de niro sau invers,fiecare are stilul sau unic si trebuie apreciati amandoi in egala masura pentru asta.
si in ultimul rand nu stiu daca remarca ca sunt cei mai buni actori din istorie este valabila,au fost si altii,sa zicem mai bine cei mai buni actori din generatia lor,ar fi mai corect pentru toata lumea.
Last edited by 2Pac4ever; 15-10-2005 at 03:11.
votez al pacino shi robert de niro...nu ash putea altfel...cand ma gandesc la filmele in care au jucat...Wow!
amandoi sunt o combinatzie ideala...ramai cu ochii in soare...
culmea! nu i-am vazut intr-un film slab, sau sa joace aiurea...sunt profesionisti....la draq..sunt buni!
Tempus edax rerum!
eu zic (cu parere de rau) ca au avut si filme proaste , al pacino jucand in filme precum s1mone si gigli ; iar de niro jucand in filme precum godsend , hide and seek , showtime si mai ales the adventures of rocky and bullwinkle.
poate ca mai sunt si altele sau poate ca unii considera ca filmele scrise de mine mai sunt bune , dar parerea mea este ca nu sunt demne de acesti mari actori.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: