multumesc aticipat !
am incercat pe hub si nu l-am gasit decat la 2-3 useri care intra din joi in pasti pe craiova hub! daca vrea cineva sa-mi faca un dvd cu el sau pe hdd cum vreti! ms aticipat !
multumesc aticipat !
am incercat pe hub si nu l-am gasit decat la 2-3 useri care intra din joi in pasti pe craiova hub! daca vrea cineva sa-mi faca un dvd cu el sau pe hdd cum vreti! ms aticipat !
subscriu!
vreau si eu...am eu fo da' mi-a fost lene sa il caut pe torrente....cel mai nou joc tras a fost splitercell chaos theory da' nu am dividi writer...il vrea careva vien cu hardu...are 4 giga si ceva
pai si poti sa mi-l faci pe un dvd ?Mesaj iniţiat de D@ny
pai si putem sa-l luam si noi ???Mesaj iniţiat de D@ny
vreau si eu . k de 2-3 luni ma chinui sa il iau de pe hub ... si am luat cam 2gigi ...
daca mi-l scrie cineva pe un blank ( 8x + ) ii ofer 3 blank'uri .
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
dam si noi o bere ceva sau alte jocuri la schimb !!!Mesaj iniţiat de TranceRem
il am eu pe un computer adus la depanat de un amic. o sa il iau dseara pe un hdd.
they hatin'
L`as vrea si eu daca se poate....dar pe cd`uri...ca mi s`a stricat DVD`ul... multumesc!
cat23 si cum dam de tine ?Mesaj iniţiat de cat23
l-as vrea si eu..pe dvd daca se poate...vdm noi cum facem...dar daca e pot sa vin si cu hardul ...si pot sa iau pe hard ce vrea pers repectiva de la me ...in principal filme ...ca am o groaza... uitati-va pe hub care doreste ceva la schimb
Ic3MaN` ... am vreo 90 de giga ...alegeti voi ceva ( mai am si niste texte facute...cu ce mai am pe dvd facut deja (deci in principal la schimb )
⢠ProĊtii mor, prostia e nemuritoare...
rabdarica sa il iau, diseara sunt sigur.
they hatin'
at asteptam pana diseara sa ne dai de veste si cum sa procedam !
cat tu poti sa faci jocu` pe cd`uri!? ca l`am gasit pe DVD la d@ny si dvd`ul meu...este dus..! mersik...astept un raspuns...!
maine il iau de la d@ny cine sta prin 1 mai sau cine-l vrea, are datele mele mai jos !
am tras de pe net....si kiar destul de repede
da' faza e ca nu am decat sidi writer :-|
btw: cine imi da si mie un key bun pt splinter cell chaos theory?
voi cereti FEAR dupa ce sa saturat lumea de el... il am yo pe dvd hard ce vreti voi... id:mafiasic_21
AMD Sempron
maine la 2 iau si eu dvd-ul. care il vrea, pana seara sunt in centru, la serviciu, dati cate un MP
they hatin'
il poti face si pe cd`uri!? ... ca pe dvd gasisem si eu..! dar al meu e....dus...!Mesaj iniţiat de cat23
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: