Aici puteti spune tot ce va deranjeaza pe strada chiar daca sunteti pieton sau sofer...Pe mine personal ma deranjeaza taximetristii care au impresia ca au prioritate peste tot,nu respecta regulile deloc si nici ceilalti participanti la trafic...
Aici puteti spune tot ce va deranjeaza pe strada chiar daca sunteti pieton sau sofer...Pe mine personal ma deranjeaza taximetristii care au impresia ca au prioritate peste tot,nu respecta regulile deloc si nici ceilalti participanti la trafic...
Semnatura
pe mine soferii de pe Bacriz, astia sunt perocol public, mai ca taximetristii
ma mai oftica tiganii, urla, injura..... parca sunt la ei acasa!
si mizeria!!!!
ma oftica soferii cu numere de OLT. sunt adevarate catastrofe.
Cand mai vad la semafor vreo masina super tare care depaseste toata coloana si se pune in fatza la totzi ...![]()
.
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
pe mine ma enerveaza:
ca sofer: bacrizurile...pietonii care traverseaza neregulamentar...si romi care la fel se baga ca la ei in fatza luncii...!
ca pieton: soferii care nu acorda prioritate cand trebuie...si femeile la volan!
P.S. uitasemsi manelistii care dau muzica tare...o sa`mi fac un cd cu mozart si vivaldi ... si o sa dau muzica ma maxim prin centru la vara...sa vedem atunci...
![]()
![]()
Last edited by Moderator; 16-01-2006 at 21:35.
uitasem de aia cu bmw/audi/vw passat care la fel au prioritate peste tot(si`o fac singuri) si nu semnalizeaza,nu respecta pe nimeni,se baga peste tot,trec pe rosu...
Semnatura
- cand am prioritate si se gaseste un destept sa intre el ca i se rupe de semafor sau ca are stop sau cedeaza trecerea
- dobitocii care dau muzica la maxim, doar ca sa arate ce scula au ei si bonus: sa fie manele![]()
- pieton fiind, semaforul verde ( la mine) eu pe trecere, sa dea graba in cate unul si sa treaca pe rosu (sa inghete inima in mine cand realizez ca ii stau in cale) si sa trebuiasca sa fac salturi pentru care nu ma simt pregatita
- smecherii care isi baga piciorul in acceleratie cand intra pe banda tramvaiului
- tiganii pentru ca umbla in haite
Last edited by niema; 31-03-2006 at 12:11.
Numai prezentul exista.Trecutul nu mai este, e nebun de-a binelea cel care se preocupa de viitor.
Femeile speriate de la volan ...doar cele speriate ca sunt si unele la care li se mai indemana cu soferia![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
1. Şoferii de pe Bacriz şi de pe autobuze în general.
2. Şoferii de pe rabe şi alte masini de tonaj care se gândesc că ei sunt şefii şi tre să le faci loc.
3. Pietonii care folosesc trecerea de pietoni şi când ajung la mijlocul drumului asteaptă masina să treacă.
4. Şoferii care abia se miscă în trafic (se face verde şi lor le ia 3-10s până pleacă de la semafor)
5. Şoferii pe care dacă incerci să ii depăşesti accelerează cu toate că până atunci mergeau ca melcu.
6. Taximetristi care opresc unde au chef, chiar în semafor când acesta are culoarea verde.
7. Şoferii care nu se asigură când deschid uşa (ieri era să mă fac cu o aripă nouă)
8. Luminiţele de diverse culori montate pe maşina (poziţii albastre, poziţii pe faţa roşii şi tot felul de minuni), farurile prost reglate şi lista poate continua.
Last edited by Robin_SA; 16-01-2006 at 21:43.
Mare e grÄdina Ta Doamne, Ċi...mereu iĊi mutÄ gardul!
Nu va pot spune ca sofer opinia, pt. ca desi am carnet de ...3 ani imi place mult mai mult sa stau in dreapta...Ideea este ca in Craiova se cam conduce dupa ureche, nici nu stiu de ce ti se mai da carnet si mai dai examen. Eu, desi stau in dreapta, injur ca un tacanit... Nu esti obligat sa stai la semafor, poti sa treci pe rosu chiar si pe contrasens, nu esti obligat sa dai prioaritate in intersectii dar poti sa treci prin ele cu 100 km/h, atunci cand totusi te opresti trebuie sa te bagi cat mai mult in centrul ei pt. ca cei care au prioritate sa nu cumva sa aiba loc sa treaca... Multi au impresia ca regulile de circulatie sunt facultative. "More like a guide line..."
Ca pieton ma deranjaza tot "soferii" tacaniti. Masinile parcate la nesmimtire, mai ales taranu' asta de vine in fiecare noapte cu o Dacie care nu valoreaza mai mult de 5-6 mil, cu semnu' Nike pe luneta si luminite albastre, ma mir ca nu are nr SEF sau BOS. Si din toata parcarea de langa bloc(destul de mare de altfel...), el prefera sa o traga pe alee pana in fata scarii, dar ii dau eu cheie intr-o noapte sa il invat minte, nu ca i-as face mare rau ca la cat de mancata e de rugina...
Taximetristii..., ca si oameni nu ii pot judeca, dar ca soaferi sunt catastrofe cu atestat...
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
azi ii dadui unuia 300 de mii ca ii strambai tabla la o dacie antica ...si daca va zic cat strambai din ea muriti de ras ...1cm deasupra rotii....trebuia sa ma duc cu el la politie ca cred ca si`o repara singur dar aveam partial si deja intarziasem...omu are garaj dar prefera sa parcheze in fata lui si la mijlocu` aleei...iar aleea respectiva nu cred ca are mai mult de 5 metri latime...
Semnatura
Mesaj iniţiat de cybuletz
scapasi relativ ieftin, daca te duceai la politie ( in afara de statu la coada) iti lua carnetu si mai palteai si o amenda cam de 2-3 ori cat dedusi tu aluia
ma oftica astia cu dacile de pe vremea lu Burebista, nu le e frica sa le loveasca, asa le mai repara si ei!!! o astfel de dacie costa cat mobilul meu, insa statu pe la coada pe al politie si tot carnavalul de dupa...nu se merita, nu intelg de ce nu le schimba si asa consuma cat un Hummer, cat ii costa benzina intr-o luna isi fac o rata la alta masina!!
ca sa nu vorbesc de taximetristi, daca dai intr-un taximetrist.....in 2 min 100 de masini te inconjoara, zici ca e nunta de tigani....injuraturi, amenintari ca te da in judecata ca sa-i platesti zilele in care nu lucreaza.......![]()
![]()
![]()
Doamne mare ti-e gradina...si plina pana la refuz de prosti![]()
!!!!!!
Mai nou am vazut ca permisu nu se ia nici la trecerea pe rosu....Un prieten mi-a aratat procesu verbal...in care a trecut pe roshu....
Iar in cazul de mai sus cand lovit dacia parcata pe alee...tot atat lua amenda si de la politie...adik 700k si 35k in 48 de ore....
Permisu nu se in cazuri de loviri in parcare...si kestii destea....![]()
din cate stiu eu....daca lovesti o alta masina in parcare iti da amenda si iti ia si permisu`....dar pilele astea...!Mesaj iniţiat de mbighi
![]()
maşinile mari care circulă pe trafic greu (aka rocadă) şi lasă nori de fum şi nu poţi să-i depăşeşti.
rataţii care se găsesc să iasă din apartament să te informeze că ai parcat pe locul lor de parcare şi să te dai de acolo.
cei care merg cu 28 km/oră prin oraş, deşi e liberă strada, dar ei circulă "prudenţi"
ăia care fac curse noaptea pe calea bucureşti
pietonii care trec ca oile pe trecere, unul câte unu chiar dacă e coloană de maşini, nu aşteaptă, că doar deh, au drepturi pe trecerea de pietoni
toţi şoferii care nu semnalizează dreapta când opresc.
toti taranii care claxoneaza cand vad cate una...fucking retards le-as sparge geamurile
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Femeile-Dak Te Faci Ca Le Lovesti S`au Pierdut Nu Se Mai Misca(Unele Nu Toate)
B In DJ Conduc Prost Rau Aici La Noi![]()
Si Desigur Clasicii Tzarani Cu Dacia 1310 Care Lasa Fum...Merg Cu 10-15...Si Se Uita Urat La Tine Dak Ii Claxonezi
- TAXIMETRISTII
- fufele care conduc maisini straine si habar n-au pe unde si cum se merge cu masina
- aia de nu stau la culoarea rosie a semaforului. ma ingrijoreaza ca in ultima saptamana am vazut 3 cazuri, 2 la patria si unul la parc...
- ca pieton, cei care parcheaza masini aiurea pe trotuar, de nu ai loc sa treci de ele.
- kinderii cu aere in cap, de mari nfs-driveri... ar face bine sa se intoarca la cursele pe net, pana nu impodobesc vreun stalp/ pom, ca tot s-a deschis sezonul
- pe aia cu numere straine la masini (si care nu sunt straini, ci indieni sau mai stiu eu ce bastinasi de pe la noi), pentru respectivii nu exista absolut nici o lege rutiera... fac accident, fug si mai gaseste-i daca poti.... mai ca-mi vine sa le urez "fuga placuta in varful unui pom!"......
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
1.femeile la volan -sunt niste catastrofe cu foarte mici exceptii
2.soferi de la bacriz care merg ca idiotii
3.pietonii care sar ca prostii pe trecerea de pietoni
4.smecherasii cu masini tari care cred ca strada e a lor
or mai fi nu imi adu c aminte acuma
In primul rand, femeile care se trezesc cu fata la volan si nu stiu ce sa faca. Apoi barbatii care conduc precum femeile mentionate mai inainte. Si cu asta se facura cam 25% dintre participantii la trafic, adica cei care nu au nici o tangenta cu sofatul. Se adauga taximetristii, soferii de la Bacriz, "italienii", "germanii" si bazatii din oras si - cosmarul meu - cei de la firmele de distributie. Apoi mai vin vara "scuterarii".
Sa ma mai mir de ce merg mult pe jos...?
they hatin'
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: