Stiti din intamplare dak exista un program care sa te invete sa bati repede la tastatura fara sa te uiti la litere....sper ca intelegeti la ce ma refer...Si dak exista sa-mi spuneti-mi si mie cum se numeste si de unde sa-l iau..
Multam....
Stiti din intamplare dak exista un program care sa te invete sa bati repede la tastatura fara sa te uiti la litere....sper ca intelegeti la ce ma refer...Si dak exista sa-mi spuneti-mi si mie cum se numeste si de unde sa-l iau..
Multam....
Mesaj iniţiat de ciupanezu007
WOW![]()
![]()
![]()
sunt mai multe astfel de programe, cum ar fii : exersare, repetitie,munca.....
ia un text si scrie fara sa te uiti la litere
eu unu singeam monitorul, cand il aprindeam textul semana cu papirusurile egiptene, nici dracu nu intelegea ce scrisesem eu acolo
offtopic:
vreau si eu un program care sa te invete sa faci clatite, sarmale si sa tai lemne,pls![]()
![]()
nu m-am putut abtine, sorry![]()
Man, in locul tau as sterge frumos thread-ul asta... si-as incerca sa fiu mai modest... ca te mai arata shi lumea cu degetu`..Mesaj iniţiat de ciupanezu007
Imi pare rau sa-ti spun dar deja am primit adresa thread-ului de doua ori de la prieteni shi am trimis-o si eu ca mass...
ce urmaresti tu, se keama ANTRENAMENT, si se obtine dupa o anumita perioada... nu are nimeni un program care sa te-nvetze "sa faci klatite" sau sa "tai lemne" cum zicea gabr1el...
![]()
fii atent ce galerie ai omule
Currently Active Users Viewing This Thread: 13 (8 members and 5 guests)
gabr1el, xan, NoMAcK, mindwar, DuKe, oveman, De_Grieux
jumate sunt opi!
PS: incearca faza cu stinsul monitorului!
Eu chiar auzisem de un astfel de program, daca nu ma insel dezvoltat chiar de o firma de soft din RO.Oricum, nu cred ca e f eficient.Mesaj iniţiat de ciupanezu007
Practice is teh key.![]()
Cut me off at the knees and call me tripod.
sigur ai 28 de ani?
probabil cauti metode pentru a-ti mari viteza de tastare. din pacate singurul "soft" pentru asa ceva il reprezinta exercitiul.
daca tot nu puteti da un raspuns bun de ce mai postati? EXISTA programe care te ajuta sa cresti WPM-usi de asemenea te ajuta sa inveti sa tastezi fara sa te uiti la tastatura. te invata cum sa tii mainile pe tastatura pt ca degetele sa fie cat mai eficient plasate (pe tastele cele mai folosite). dar evident si programele alea cu toata teoria tot pe antrenament se bazeaza. ideea aici e ca iti scurteaza timpul in care o sa ajungi la performante mai bune. iar pentru cei ce deja au performante bune .. le imbunatatesc
(sau asha zic ei)
personal nu am folosit nici un program de genul iar numele ce le stiam imi scapa momentan. o sa revin cu un edit cand/daca imi aduc aminte
pana una alta lasati offtopicu![]()
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Ia încearcă-l pe ăsta: LINK
daca vrea sa tasteze mai repede, sa nu ii oboseasca mainile sau sa il doara, sa isi ia o tastatura cu tastele inclinate ( ergonimica), nu e scumpa si e foarte practica!!!
PS: dau un search pe hub : "program de miscat degetele pe taste mai repede"
RODactilo (thanx Cwiss)Mesaj iniţiat de mindwar
![]()
Cel din linkul dat de mine se numeşte Typing DR şi este luat de pe site-ul A4TEch.
Citeva notiuni elementare in atasament
Cel Mai Bun ANtrenaMEnt Este MIrc` SI Messenger ..
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: