cei care va mai uitati la tv la stiri, postati aici ce credeti ca merita aflat si de ceilalti, mai ales stirile amuzante dar si celelalte. sunt acceptate si comentariile
una putin mai veche dar amuzanta rau... o tanara aproape de 70 ani este violata de un tanar de vreo 19 ani. reclama la politie dar a 2 a zi revine "tanara" si isi schimba declaratia. intrebata de reporter ce s`a intamplat, ea spune ca se iubeste cu tanarul, si ca au facut dragoste nu a fost viol.
stire de azi, o tanara de la noi din Craiova s`a sinucis ca nu o vroia prietenul inapoi. nu comentez pentru ca nu stiu toate detaliile dar...
si una care m`a impresionat o fetita in varsta de 1 an dintr`un sat de langa Pitesti are nevoie de o operatie pe creier care costa aproximativ 10.000 EUR si se face in Rusia. e nevoie de un transplant de celule de la alt copil de aceeasi varsta, celulele respective afectand vederea, auzul si alte functii.
vin pe la usa diferite persoane care ne cer sa ajutam un copil bolnav de boala X sau Y si in mare parte astea sunt tzepe. sunt persoane care vor sa ajute in astfel de cazuri dar din cauza falsilor binevoitori nu mai fac asta. nu mai stim care este caz adevarat sau nu, de aceea eu ma axez mai mult pe cazurile prezentate la tv sau stiu de la prieteni ca e adevarat.
cred ca macar o data pe luna am putea sa facem si noi o donatie cat de mica pentru astfel de cazuri.
nu asteptati sa faca donatii cei din top 300,500...1000! tot noi trebuie sa ne ajutam intre noi, persoane cu venituri mici si medii.
nu am apucat sa iau detaliile cu conturile de donatii pentru fetita dar in 24H sper sa revin cu ele. erau conturi deschise la BRD si Raifeissen Bank.