sau poate sa vie si de alt moto da sa fe original si sa fie cu mufa mica cu 3 pini...id ene_alin tel.0724524433
sau poate sa vie si de alt moto da sa fe original si sa fie cu mufa mica cu 3 pini...id ene_alin tel.0724524433
mai eu am un incarcator de motorola...are 2 craci...!stiu ca`l foloseama la un V50 daca ti`e bun...!
sam, dc are 2 craci si 3 pini mici in mijloc iti dau ti-l iau eu trimite-mi un sms sau mesaj pe mess
sam cati baniii intra pe mine sa vb id ene_alin sau lasa msg
mai are decat 2 craci...nu merge sa`l bagi in priza....iti mai trebuie inca ceva la el..ca sa`l poti baga...! care se baga incarcatoru` in chestia aia...si apoi aia in priza...!
pinii aia unde trebuie sa fie!?
Mesaj iniţiat de muzik9
frate am eu axact ce iti trebuie te astept sa vb.
id : luci_stylle 0723999554
face_ti loc vine omul cu noroc
SAM lasa date de contact ca imi trebuie neaparat am io si chiestia aia de se baga n priza...
sam_18ro2001 - 0748.41.98.72 ...Mesaj iniţiat de ENE
P.S. Am gasit si chestia aia...!![]()
Pentru ce model de Moto iti trebuie?
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: