vad la multe persoane care "fak reclama" la un site shi scriu "clik aici" eu dau clik shi imi intra pe site. CUM FAK SHI YO ASA?
![]()
vad la multe persoane care "fak reclama" la un site shi scriu "clik aici" eu dau clik shi imi intra pe site. CUM FAK SHI YO ASA?
![]()
Transpiraţia strică reputaţia!
de ex. aici intri pe forum!
hai sa`ti zic si cum se face!
ai un buton cu un " glob si 2 zale " daca ti mouse`ul deasupra scrie Insert Link apesi pe el...iti mai da o fereastra mica...acolo scri adresa ta...apoi apesi ok! ... dupa ce ai dat...ce este scris intre [**]ce este aici modifici si scri ce vrei tu![**]
bafta si incearca sa vezi daca reusesti!
pai unde este acest bunton, dak e la browser yo am mozilaMesaj iniţiat de SAM
![]()
nu mai....cand dai aici reply sau quote ... ai sus cand scri o bara cu niste iconite... font, size, smiles,....! intelegi!? si sub cea cu fata aia care zambeste ai iconitza cu un glob pamantesc si 2 zele asezata in partea de jos....! dai pe el si scri acolo adresa care vrei sa o afiseze..! incearca ca nu este delok greu...! si se vede iconitza de la o posta!Mesaj iniţiat de littlefucker
![]()
am scris da cand am scris intre [**] nu mi-a aparut![]()
gogule
bah vere... uite: [ U R L = " h t t p : / / g o o g l e . co m " ] h t t p : / / g o o g le . c o m [ / U R L ]
asta e pt google da?
shi ca sa scrii altceva acolo, scrii asa: [ U R L = " h t t p : / / g o o g l e . c o m " ] DAMN!![ / U R L ]
multumesk boabaMesaj iniţiat de BoaBa
asa nu?
bravo...in sfarsit ai reusit..!Mesaj iniţiat de littlefucker
era greu!?
Noi sa fim sanatosi ca belele casunt in fiecare zii
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: