Initiez acest thread pt pasionatii genului si nu numai...Cui nu-i place sa rada?Cui nu-i place sa auda o gluma buna?Pentru ca am vizionat multi indivizi de la Comedy Central am sa vorbesc in mare parte despre ei...Atasez aici un poll cu unul dintre potentialii vostri preferati...Imi cer scuze daca nu ii mentionez pe toti indivizii am sa-i numesc doar pe cei pe care i-am vizionat eu dar evident puteti adauga voi cu multa placere alte nume...Din capul locului vreau sa spun ca am o afinitate aparte pt Stephen Lynch...Nu stiu daca poate fi inclus in aceasta categorie de "stand up comedian" dar orice personaj care poate sa faca poezii ludice cu rima,ritm si apoi sa le puna si pe melodie interpretata tot de el merita cel putin sa-l numesc destept...![]()
Avem o gramada de exponenti pentru tot soiul de gusturi...De fapt asta testam aici ce tip de umor va incanta: cel tip mascarici,umorul brutal ca sa nu-i zic vulgar,umorul inteligent,umorul sugubat sau jucaus(adica pe undeva inteligent),etc...Pentru fiecare din aceste tipuri de umor aveti sa gasiti un individ in poll...Daca nu propuneti voi!Sa-i dam bice zic!
Btw: Il includ aici si pe Jerry Seinfeld care ii magician![]()