Stiu k FIFA 2006 nu il aveti multi dar in curand va fii la toata lumea...deci in concluzie care e mai reusit?.....sau 2004,cum vreti
sincer....mi imi place varianta `99
in rest...nush...k n`am vazut ink FIFA 2006...itzi zic dupa aia
cu siguranta prefer 2005!Mesaj iniţiat de D@ny
sa mai joc putin la 2006 si poate...cine stie
Insured by MAFIA, U hit me, We hit U !
YM: budihala
Forza Stiinta
Clar 2005, la 2006 nu-mi place grafica dar este mai real. Fifa 2005 avea si probleme cu meniurile care erau intarziate cand dadeai ESC, acum nu mai este o probl. Interfata usor schimbata, acum e alt backround la lansarea jocului.
Mesaj iniţiat de Buli
ete de la cine iau eu fifa 2006
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
mie imi place 2005
Daca 2006 e la fel ca demo-ul scos mai inainte,atunci clar raman tot cu 2005.
Cut me off at the knees and call me tripod.
Eu cred ca fifa 2006 e mai frumos fiindca e mai realist!Am jucat demo si imi place!Cine il are sa mi-l dea si mie???
ym ronnie_wtf
Demoul de la fifa 2006 nu seamana nici pe departe cu jocul full!!!!! 2006-le este mai realist si mult mai nashpa avnd o groaza de BUGURI in timpul meciului!!! deci cel mai bine va lasati de treaba
demo`ul de la fifa e nashpa... astept sa iau varianta full sa vad daca e mai misto.. pana atunci FIFA 2005 rullz
Mi se pare greu de crezut ca o varianta a unui joc sa fie mai slaba decat cea precedenta !! Nu s-a intmplat niciodata la FIFA ! Iar versiunea 2006 mi se pare mai bine realizata decat 2005 ! Joul este ceva mai realist , iar grafica este imbunatatita !!
Nici un alt fifa nu m-a dezamagit mai mult decat 06...
Cred ca m-am facut inteles...
WhY aM I DyInG tO LiVe iF I'm jUsT LivInG tO DiE
Mesaj iniţiat de DonPushme
NU te-ai facut inteles !
Care este motivul dezamagiriui tale ?!
pai ar fi asa:
1. Texturile mai de kkt, terenul se vede penibil
2. Pana da jucatorul pasa te enervezi ca te deposedeaza echipa adversa
3. Nu-mi salveaza kkturile de taste, sa schimb W cu E
4. Am incercat pe LAN si mi se misca penibil, frama si era imposibil de jucat(asta poate era din vina mea)
Parti bune:
- e mai real, chiar daca intarzie cu pasele
- merge mai bine ca 2005
- nu mai are probleme cu meniurile, la 2005 se cam sacadau meniurile
ba da 2004 nu mi-a placut de nici o culoare ... am dat banii si degeaba pe blankuriMesaj iniţiat de DonPushme
hmz..... voi vreti ca dupa ce jucati 2 meciuri sa dai zeci de goluri !! stati fratilor ca nu e chiar asa ! trebe practice si iar practice ca sa fii bun !! SI DAK STII SA IL JOCI NU ARE CUM SA NU ITI PLACA !! e bine realizat jocu !!! chiar dak imi placea mai mult 2005 !! e totusi ceva nou
cel mai bun e PES 5 nu se compara cu nici un fifa
eu zic ca fifa2006 e cel mai tare fotbal la ora actuala,restu 2000-2005 sunt mizerie...eu il am pe xbox , nu stiu pe pc in ce masura este jucabil avand in vedere ca este foarte greu sa faci anumite scheme cu tastele...si nu mai vorbiti prostii...pro evo soccer este un joc cu aer tipic japonez...pe mine unu ma enerveaza...
da,2006 e cel mai frumos pana acum
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: