Mi-as lua unul din astea doua telefoane... dar sunt cam nehotarat. Unul are avantaje unde nu are celalalt si invers...
Voi ce ati alege in dintre cele doua telefoane?
Sony Ericsson W800 (sau K750)
Nokia 6230i
Eu .. parerea mea .. as alege categoric W800 .. camera este cel mai mare avantaj al lui W800 .. apoi .. daca il iei din magazin il iei cu tot cu card de 512 .. deci memoria nu iti mai face probleme .. oricum .. eu as alege W800 .. dar este de gandit si asupra diferentei de pret dintre cele 2 ..
w800 - avantaje doar camera 2MP, in rest e asemanator cu 6230: radio, mp3, memorie etc
Ah si bateria la w800 tine mai mult
categoric W800 il rupe pe nokia ala
Buli, uitasi sa spui de ecranul de rahat care il are Nokia si de difuzorul execrabil.
they hatin'
cred ca asta e o ironie mica la un alt threadMesaj iniţiat de cat23
daca nu, poate confunzi cu nokia 6230 simplu... e diferenta MAARREE intre cele 2 (6230 si 6230i)
recomand nokia pentru durabilitate. am vazut vreo 5 nokii chinuite in ultimul hal, si toate au facut fata cu brio...
Last edited by manlif2_0; 09-10-2005 at 23:44.
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Manlif si eu am avut 4 se in ultimul an si nu am avut probleme cu niciunul, asta nu este motiv pentru a alege o firma.
Sincer nu vad rostul threadului asta, w800 e cel mai bun telefon la ora actuala (daca excludem lipsa functiilor unui smartphone)
Iar eu am de 3 ani acelasi Ericsson R600 cu acelasi acumulator 6230, chiar si i, a fost telefon bun, dar acum ceva timp
they hatin'
ala e ericsson de la tata lui, indiscutabil. respect pentru el! eu am un r 310s (de fapt acum l-am pasat lui tata ) care are 4 ani si inca mai duce 3 zile, baterie originala din suedia, Li Ion.. alea au fost telefoane... in prezent am un nokia 3510i care are un an si jumatate si care ma tine bateria 6 zile, cu vorbit la greu (>15 minute zilnic). cand o fi sa-l schimb, as vrea sa trec pe un symbian (deci o sa-l mai tin pe asta ceva timp).Mesaj iniţiat de cat23
m-am jucat recent cu un 6310i si nu mi se pare deloc depasit..bine, nu are capacitatile unui symbian, insa mi se pare destul de ok, iar pozele pot fi comparate calitativ cu cele facute de un canon A100, cu aceeasi rezolutie a camerei foto (1.2Mpix)..bine, in conditii favorabile, in sensul ca nu se poate discuta de poze facute noaptea, 6230i nu are blitz
reaver, m-as gandi si la un SPV C500, daca esti Orange... e symbian, insa dezavantajul lui e camera foto vga (640x480)...
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
w800i este mai bun numai daca iti iei telefon pentru a asculta muzica!
categoric nokia este firma care produce cele mai fiabile telefoane mobile din lume iar 6230i este un telefon emblema pt aceasta firma(k si 6310i).Eu personal as alege NOKIA in dauna Sony-Ericsson-ului
Insured by MAFIA, U hit me, We hit U !
YM: budihala
Forza Stiinta
SPV C500 nu are symbian...are Windows....mai precis Microsoft Pocket PC 2003 SE OSMesaj iniţiat de manlif2_0
Si ca sa nu fiu total offtopic ...am ambele telefoane...nokia 6230i si SE k750i ( nu e chiar W800 dar nu e mare diferenta ) si sincer prefer SE-ul....ecran mai mare...player-ul este mult mai bun...presetul MegaBass din egalizator este super... Camera foto este net superioara celei de la nokia...are blitz si autofocus...meniurile imi plac mai mult...suporta teme cu background animat...bateria tine mai mult ca la alte modele SE dar este mai slaba ca cea de la 6230i.... 4-5 zile fata de 6-7 la nokia...
eu am d750i care e identic cu w800 bateria ma tine 6 zile pe vorbit doar fara jucat sau poze,aceste telefoane nu se pot compara cu nokia 6230i pt ca il depasesc cu mult la functii,display,camera si cam asta e.la modelul asta nokia a fost depasita cu mult de sony ericsson,eram fan nokia simbian,(am schimbat 7610 pe se s700i si am vazut ca aveam tot ce voiam la el si nu mai trebuia symbian:radio mp3 camera super dislay mare etc) nu pot spune ca nu mai sunt,dar am vazut ca sony ericsson face niste terminale deosebite si de calitate superioara,sunt fost posesor de s700i si la mobilul ala nu am avut nici o problema , chiar daca ecranul era cat "casa"tinea bateria f bine.
deci fanii inraiti nokia ar tr sa mai deschida ochii sl la alte termimale gsm ca chiar au la ce!
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
w800 e categoric mai bun
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
Oricum nimik nu se compara cu un symbian de calitate cu ar fi cel de pe n90. Eu am 6630 si nu ma pot plange de cameara k nu ma fac fotograf dar oricum intre w800 sau k750 si 6230i nu se poate face o comparatie pt k asa hai sa facem intre alte 2 modele total diferite la clasa. Cei care ia 6230i sunt oamenii de afaceri care au nevoie de tot ce ofera tel acela iar w800 si k750 il ia fotografii sau io shtiu pushtani.
w800 rulz !
am acum un w800i si e super telefon
Inteligentza ma urmareshte.....dar eu sunt mai rapid
tel diferite- target diferit, pret diferit
aleg nokia
Depinde de preferinte si de scop.
Eu aleg w800.
nokia 6230i este categoric cel mai bun,am unu si sunt multumit deplin de el
Mesaj iniţiat de saurel04
este cel mai bun ?? ai idee ce camera are W800-le ? deci oricum .. nu vreau sa supar pe nimeni .. dar W800-le este MULT mai bun .. acum depinde si din ce unghi privesti problema .. dupa cum spunea si YR-22: depinde de preferinte si de scop!
[quote=boditza]Oricum nimik nu se compara cu un symbian de calitate cu ar fi cel de pe n90. quote]
N90 sux ... e naspa telu e mare si camera e mai proasta ca la w800(a se vedea comparatia de pe www.gsmarena.com)
symbianu de pe 6630-6680 zic ca e perfect
Semnatura
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: